< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

10 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Maç olmayınca forumda da kavga gürle oluyor Trabzon yener ve biz de Beşiktaş'ı yenersek herkes takıma hocaya destek olalım ayağı çekecek. Trabzon yener ve biz puan kaybedersek hoca moca kalmayacak üçüncülüğe düşeceğiz çünkü. Muhtemelen o senaryoda hoca maç sonunda kovulur. Galatasaray yener biz puan kaybedersek de yine iş bitiyor. O zaman da kovulma ihtimali var. Sonuçtan ziyade oyun önemli. Derbilerde performansımız iyi. Galatasaray ise bu sene derbilerde cacık. Beşiktaş'ı nasıl yendikleri ortada, tüm yorumcular nasıl doğradıklarını anlattı gösterdi. Trabzon ise bir anda potaya girdi bu sefer yatmak istemeyebilirler. Bizim kaptanlar, yıldızlar da sorumluluk bizde hocalık bir şey yok dediler. Öyleyse çıkıp savaşacaklar. Bu saatten sonra hocaları için oynamaları lazım, sonucu beraber göreceğiz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 28 Mart 2026; 23:51:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Goztepe maçından beri saçmalıyordu, Antalya ve Samsun'da doruğa çiktı artık, heralde Samsun macini kaybetmek istiyordu kaybetmeyince daha saçma bir şey yaptı diye dusunmeye basladim. Bunun daha otesi Sıdiki'yi kaleye koymak falan o kadar ileri gidemez. Yani o yüzden bana Tedesco hikayeleri anlatmak çok saçma geliyor. Bence yeni başkana zaman tanımak için erken bir seçim olsa ve yeni başkan gelecek sezonun Fenerbahcesini kurmak icin şimdiden , baskılı güncel bir hucüm futbolu oynatan bir hocayla anlaşsa, beyaz bir sayfa açsak... Kaostan istikrar çıkmaz. Gs'de istikrar var çünkü her sezon sampiyon oluyor:) Bizi şampiyon yapan koçların hemen hepsi zaten geldiği ilk sezon şampiyon yaptı. Aksini ben bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 29 Mart 2026; 1:23:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Osimhen sakat ve 2si deplasman 3 tane aşırı zor maçınız var. Şampiyonluk garanti sanmayın |
|
AMD Ryzen 9 9950X3D2 /// Nvidia GeForce RTX 5090 /// Asus ROG Crosshair Glacial AMD X870E /// ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K Kroyum ama para bende. |
|
Nedense içimde hala FB nin şampiyon olacağına dair inanç var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Skor odaklı bakmayı anlamıyorum. Önümüzdeki 10 maçı zar zor yensek ama kazansak hoca başarılı, çok çok iyi oynayıp yenilsek, hakem hatası - şanssızlık vs. hoca çok kötü mü olacak? Uzun vade planlama yapacaksak bu kafa yapısını bırakmamız lazım. Form geçici bazı temel özellikler kalıcıdır. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 29 Mart 2026; 10:38:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() umarım doğru değildir |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Mart 2026; 10:57:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sabretmeliyiz. |
|