< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Citroen e-C3 ve C3 Aircross Türkiye fiyatları açıklandı (7. sayfa)

-
-
Arkadaşlar böyle bir cihaz alan kullanan var mı?
amazon
Cankypu EV Şarj Cihazı, 16A 3.5KW Taşınabilir Elektrikli Araç Şarj Cihazı Ekran Aydınlatma Sıcaklık Kontrolü, Hırsızlık Önleyici Şarj Ekipmanı, Tak ve Çalıştır, AB Fişihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0F5GD11PF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
Ben kullanıyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl? Yeni bir hat mı çektiniz yoksa direkt prizden alıyor musunuz? Isınma oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim evin tesisatını ayedaştan sordurdum 5,6kw imiş. Benim evden araca kadar hali hazırda çekilmiş kablom var (3x4,5mm). Ayrıca her ihtimale karşı elektrik kullanımının en az seviyeye indiği anlarda yani geceleri şarja takıyorum. Isınma hafif oluyor. Isınma ve yanma koruması var attığınız kabloda. Gündüz takacaksam erken saat takıyorum hem kontrol ediyorum hemde işime bakıyorum. 3,4 kw civarı hızla şarj ediyor bu kablo. sigorta atarsa 16A değilde 10A ile deneme gibi imkanları da var. sen
çektirdiğim kabloda normal bir kablo. öyle şarj için değil kapının önünde ufak tefek işler yapmak için. Yani paylaştığınız kabloyu alıp ev prizine takıyor ve aracımı şrj ediyorum.
selamlar ben de mesaj atamıyorum size, bana link atabilir misiniz?
-
hocam ben de wp gelmek istiyorum ama özel mesajlar kutusuna giremiyorum tel onayı olmadığı için onaylayamıyoru mteli.
acaba rica etsem link paylaşır mısınızk burdan?
-
Gruba katılmak isteyen arkadaşlara mesaj gönderdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,bana da mesaj gonderebilir misiniz?
Bana da iletebilirmisiniz ?
-
Merhaba,
Ben kullanıyorum. Kullanmadan önce elektrik sayacından bu cihazı takacağım prize kadar kalın kablo çektirdim elektrikçiye. Sorunsuz şekilde 16A olarak kullanıyorum. Direk mevcut prize takarsanız birkaç saat sonra eritebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X