Şimdi Ara

One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
6.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Kisisel verilerini kontrol edebiliyorsun en azindan 3. taraf uygulamalarda. Bana LGBT bilmemneleri ittirmeye calismadigi surece sikinti yok.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Olmaz, LGBT'yi finanse etmiş oluruz. Ayrıca LGBT firmanın ürünlerini kullanmak imajımızı zedeler. Mesela daha önce iMac kullanıyordum, eve bir kadın geldi, "Bu ne güzel bilgisayarmış yahu" diye bilgisayara baktı, iyice kıllandım. Bir kadının hoşuna gidiyorsa, gerçekten de dişil bir bilgisayar olarak gözüküyor diyerek derhal ondan kurtuldum.

Yerine siyah ve köşeli hatlara sahip ince çerçeveli bir monitör aldım, ufak köşeli siyah ve önü ızgaralı bir matx kasanın ışıklı fanlarını söküp (ışık da biraz gey gözüküyor), onu da masanın yanında bir yere sakladım ve erkek bilgisayar sahibi oldum. Ayrıca bir cep telefonu, arandığı zaman zil sesi olarak "Die Fahne Hoch" çalmalıdır. Apple'da zil sesi değiştirilemiyor şeklinde hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Nisan 2025; 12:15:9 >
  • Samsung Android 15'te çuvalladı. Aylardır erteliyordu zaten çıkarınca da rezil oldu.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Saçma sapan bir şekilde güncelleme süresine laf ediyorsunuz da SD8650 daha geçen sene çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 15 Nisan 2025; 14:37:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

uzun destek olunca eski cihazlar 2inci elde de piyasada kalıyor. iphone'un ikinci elde piyasada kalma sebeplerinden biri bu. desteği süren amiral gemisi varsa yeni orta segment yerine eski amiral gemisi almak daha mantıklı hale geliyor. sizin yüzüne bakmadığınız 2-3 yaşında bir amiral gemisi başkası için bulunmaz nimet olabilir. o yüzden uzun destek önemli

• aycibin A kullanıcısına yanıt

O telefonları Apple güncellemelerle yavaşlatıyor. Rehberi 5 dakikada açılan bir telefon isteniyorsa, tabii ki "mantıklı" olabilir.

• xSHUJx kullanıcısına yanıt

Ama hocam, guncellemesen telefonun cop olurmuş, açılmazmış, ben guncelleme falan yalan, hikaye dedigim icin sikayet ettiler, admin de anlamadan 1 hafta cezayı basmış, sakinha guncellemicem deme, evine bile gelebilirler, kapina dayanirlar bak :)

• sensaura kullanıcısına yanıt

Ciddi misin bide 1 hafta ceza şaka gibi ya gülesim geldi hahah ama yaparlar şaşırmamak lazım One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni  O kadar önemli bi mesele yani bu güncelleme olayı demek allah allah kapılara dayanacak kadar. Valla güldürdün beni hocam alemsin. Gelsinler doğruyu öğrenmiş olurlar anlatırızzzz One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni 

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Zaten süresiz olarak durmuş hocam işte, istesen dahi yok tedavülde şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam, umarim o arkadaslarin hepsi yuklemistir UI 7'yi, zaten ses cikmiyor hicbirinden, yandi heralde telefonlar. Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    elindeki telefona bakılırsa uzun bir müddet herhangi bir telefon da almayacaksın gibi görünüyor.

• Samsung efendi hiç acele etmesin 7 yılı var nasıl olsa 2-3 yılda 1 android sürümü yayınlar artık, algı yaparak sattı bir kere müşteriye gerisi önemli değil One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni 

• Öyle bir güncelleme yaptılarki sistemin çekirdeğine kadar işleyen anlaşılan kendilerine de vurmus.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iphone da devamlı zamlanmasa, ona geeçcem son modele

• Samsung'un 7 sayısı ile başı belada. Daha önce de sanırım Galaxy Note 7 faciası olmuştu. Bence 7'ye dair ne varsa pas geçilip 8' geçsinler. One UI 7 güncellemesi süresiz olarak durdu: İşte nedeni 

• xSHUJx kullanıcısına yanıt

iOS cihazı güncellemeden nasıl kullanacaksınız? Hiçbir uygulama çalışmaz. 5 senelik Android sürümüyle %90'dan fazla uygulama çalışabiliyor ama bunu iOS'ta yapamazsınız. Android cihazı güncellemediğin zaman kaybedeceğin tek şey, güvenlik güncellemesi olur öbüründe uygulamaları çalıştıramazsın. Yani Android cihaz, güvenlik güncelleştirmesini sallamazsan, Apple'dan çok daha uzun süre hizmet eder. Donanım bozulmadığı sürece, muhtemelen 10 seneye kadar kullanabilirsiniz. Öbürünü ilk birkaç sene hızlı, sonra yavaşlamış şekilde kullanırsınız ve güncelleme bitince cihaz çöp olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Nisan 2025; 11:34:6 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

İos u biliyorum hocam ama konumuz o değil. Konu android hatta Samsung. Elimde 7 yıllık cihaz var son güncelleme alalı 5 sene oldu sıkıntı yok. Bu arada android güvenlik güncellemeleride sisteme yan etki ediyor. Örneğin Samsungun Şubat ve Mart güvenlik güncellemeleri öne ui 6.1 de ısınma ve pil sorunlarını başlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 16 Nisan 2025; 13:41:57 >
  • Fold 5’i Ocak ayında geçen sene aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıp İphone geçtim, samsung uzak dursun full zarar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.