Şimdi Ara

Saldırgan köpeklerle ilgili Cimere şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkenin en büyük problemlerinden biri malum saldırgan köpekler. Köyde böyle terörist köpekler oldu mu bu sorunlar köylüler tarafından çabuk çözülüyor ama ilçe merkezi gibi yerlerde böyle bir imkan yok. Akşam bi sahile yürüyüşe gidelim falan desen her taraftan köpek saldırısına uğruyorsun resmen insanlar yürüyüş yapmaya korkuyor.

Ben de geçenlerde saldırıya uğrayınca bununla ilgili yaşadığım köyün bağlı olduğu ilçenin belediyesini sokak köpekleriyle ilgili Cimer’e şikayet ettim. Şikayet Yalova’dan yapıldı. Gizlilik vs.den dolayı tam olarak neresi olduğunu yazmıyorum ama başvuru sonuçlanınca buradan nasıl sonuçlandığını forum halkına bildireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 14 Mart 2025; 20:9:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ACER SWIFT 3 SF315-52G Intel i5 8250U 1.8Ghz L3Cache 6MB, 12GB DDR4 2400MHZ, NVIDIA MX150 2GB VRAM

• Cimerin kendisine sövmek lazım. Pe....ler. kimi kime şikayet ediyorsun? Alayı oç bunların.

Kimse kusura bakmasın artık kelimeler kifayetsiz. Hiçe sayılıyoruz ve konuşmak anlamsız. Oçların şahsına odaklanmak lazım, sorunun kökü onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şikayeti 11 Mart'ta yapmıştım. Cimer, konuyu İçişlerine, İçişleri Yalova Valiliğine, Valilik ise ilgili Belediyeye iletmiş. *** Belediye Başkanlığının yaklaşık 1.5 ay sonra gelen cevabında bahsettiğim bölgenin bilindiği ve buradan daha önce de şikayetler üzerine belli sayıda köpeklerin toplandığını ve bundan sonra da toplanmaya devam edeceği belirtilmiş. İleride benzer sorunla karşılaşmam halinde *** Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine başvurmam halinde sorunla ilgilenileceği bildirilmiş.

Bu şikayetten bağımsız Haziran ayında Valiliğin aldığı kararı da paylaşmak istiyorum. Köyler dahil kayıtsız tüm sokak köpeklerinin toplanacağı, şahısların evlerinin önünde, etrafında baktığı hayvanları kayıt ettirmesi gerektiği ve başıboş bırakıldığı takdirde cezai işlem uygulanacağı ve bu köpeklerin de toplanacağıyla ilgili bir duyuru yapıldı.

Kendi fikrim:

Çoğu konuda ne kadar karşıt olsam da bu konuda hükümetin sonuna kadar arkasındayım, gerekli çözümlerin uygulanması konusunda tam destek. İnsanla hayvanın savaşında insanın kaybetmesi düşünülemez. Maalesef ki ihmallerle ve umursamazlıklarla gelinen bu noktada insan lehine acil bir çözüm uygulanmalı ve bu sorun hızlı bir şekilde tarihe karışmalıdır. Bu ülkenin Hindistan'a dönüşmemesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.