Şimdi Ara

Savcılıkla tehdit ediliyorum. (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna bir eleman benim annemden girip bacımdan çıkarak telefon numarasını verdi ve telefonu onun bunun çocuğu diyerek açtı düzgün konuşmama rağmen hala sövmeye devam etti bende bunun güzelinden bi sövdüm şimdi savcılığa gitse herhangi bir yaptırımı var mı bunun? Dediğim gibi kanıtlarım var ilk onun sövdüğüne dair. Telefon kayıtları da duruyor.
    NOT: Ayrıca beni malum cemaate üye olmak ile suçladı. Bunun ayrı bir yaptırımı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Çomarı -- 25 Temmuz 2016; 20:44:55 >

• İlk önce o küfür etti dediğim gibi. Herhangi bir yaptırımı var mı acaba? Lütfen ciddi cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Çomarı -- 25 Temmuz 2016; 20:35:36 >
  • ikinizide iceriye atarlar 3 ay yatar cikarsiniz kardes kardes anlasirsiniz mapusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_web B kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi cevap lazım.
  • Abi veletlere ne diye numara veriyorsunuz ugrasmaya degiyor mu? Engelle gitsin veya oyundan cik zor mu?

• nick konu uyumu
  • Ne diye telefonu veriyorsun ne diye sovuyorsun anlamadim ki

Net bilgim yok ama ikiniz de yaptirim yiyebilirsiniz
    Ama savciliga vermez zannetmiyorum kendisi de abanmis sonucta

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Abi veletlere ne diye numara veriyorsunuz ugrasmaya degiyor mu? Engelle gitsin veya oyundan cik zor mu?

Hocam velet felan değil 20küsür yaşında adam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Ne diye telefonu veriyorsun ne diye sovuyorsun anlamadim ki

Hocam ailevi değerlerime sövdü numara verdi ara göstereyim felan aradım amacın ne dedim başladı onun bunun çocuğu diye bende okkalı bi sövüp kapadım.
  • Bana savciliga vercem diyen kisileri toplasak yeni bi ulke kurariz.takmamak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Bana savciliga vercem diyen kisileri toplasak yeni bi ulke kurariz.takmamak lazim

Hocam adam dindar gibi davrandı biraz Allaha and olsun yarın ilk işim vermek felan dedi bende yaptırımını merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Çomarı

quote:

Hocam ailevi değerlerime sövdü numara verdi ara göstereyim felan aradım amacın ne dedim başladı onun bunun çocuğu diye bende okkalı bi sövüp kapadım.

Neyse hocam unutun gitsin olayi kendiniz sovmektrnse direk mahkemeye verebulirdiniz o kisi de klavye delikanliliginin neye mal oldugunu anlardi.
    Ama su durumda onun da mahkemeye vericrgini zannetmiyorum kendisi abanmis neticede bir noktada rahat olabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Neyse hocam unutun gitsin olayi kendiniz sovmektrnse direk mahkemeye verebulirdiniz o kisi de klavye delikanliliginin neye mal oldugunu anlardi.
    Ama su durumda onun da mahkemeye vericrgini zannetmiyorum kendisi abanmis neticede bir noktada rahat olabilirsiniz

Hocam üniversite hayatımın aptal bir olaydan sicilime birşeyler işlenip mahvolmasından korkuyorum.

• quote:

quote:

Bana savciliga vercem diyen kisileri toplasak yeni bi ulke kurariz.takmamak lazim

Hocam adam dindar gibi davrandı biraz Allaha and olsun yarın ilk işim vermek felan dedi bende yaptırımını merak ediyorum.

Boyle olaylari polisler aavcilik felan fazla umursamiyor. Zaten ulkenin halide ortada hic ugrasacaklarima sanmam
  • quote:

quote:

quote:

Boyle olaylari polisler aavcilik felan fazla umursamiyor. Zaten ulkenin halide ortada hic ugrasacaklarima sanmam

Hocam peki bir dava açılıp açılmadığını nasıl ne şekilde öğrenebilirim bir bilginiz var mı 3 ay sonra kağıt gelmesin.

• Bi mok olmaz en fazla gecikmeli para cezasi verirler o kadar.

• Hocam cidden bilgisi olan varsa cevaplasın. Ciddi konu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam peki bir dava açılıp açılmadığını nasıl ne şekilde öğrenebilirim bir bilginiz var mı 3 ay sonra kağıt gelmesin.

E-devlet ten ara sira kontrol edersin ayrica telefonuna sms gelir dava dosya numarasi ve mahkeme tarihi

• Kardesim hicbir kisi,kimse yada kurulus senin gunluk telefon kaydini tutamaz,tapeleyemez. Mahkemenin "Dinleme" karari haric tabi. Bunlar savcilik tarafindan delil kabul edilemez ve hakkinda tahkikat baslatilmaz. Ayrica karsi tarafin boyle bir sey yaptigini dusunuyorsan ve elinde mesajlasma kayitlari varsa bunlari notere git onaylat. Sonra da savciliga gidip TCK.'nın 132.Maddesine("Haberlesmenin Gizliligini Ihlal") dayanarak suç duyurusunda bulun. Kanımca hakli olan sensin,tabii olayda bilmedigim bir yer yoksa.

• Anadolu Çomarı A kullanıcısına yanıt
    yumruk yediginde yumruk atınca bile suçlu sayılmıyorsun.
    Ortada bir tahrik var.
    TCK DAN BAKACAKTIM AMA ŞEREF VE HAYSİYETE HAKARET OLARAK ARAŞTIR BULURSUN tck yı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.