< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 12 Ağustos 2026; 10:31:46 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 12 Ağustos 2026; 10:31:46 > |
|
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Artık bundan sonra hiçbir markanın ağır ve hantal telefonunu kullanmam muhtemelen. Sizden farklı olarak ikinci bir telefon ihtiyacım da olmayacak. Fotoğraf/video veya sosyal medya paylaşımı benim için öncelik değil. Kaldı ki Edge'nin fotoğraf/video performansı benim için oldukça yeterli. Pil olarak da bana bir gün rahatlıkla yetiyor. Günlük kullanıma bağlı olarak 6 saat ve üstü ekran süresini rahatlıkla çıkarıyor. Telefonu sabah şarjdan alıp yatağa girene kadar şarjı yetiyorsa pil sorunu yok demektir. Olur da pil/batarya teknolojisi ilerler, iki tam gün şarj süresi veren amiral sınıfı akıllı telefon çıkarırlar, o zaman da onu değerlendiririm. Pilin bir günü çıkarması ile 1,5 gün arasında hiçbir anlamlı farkı yok çünkü.
|
|
Kameranın makrosu çok iyi. Sineğin boyu 4-5 mm kadar. Bir cm uzaktan çektim fotoyu. Benim gibi makro sevenler vardır belki diye paylaşayım dedim. ![]() ![]() |
|
Benim gibi büyük telefona geçmek icin edgeyi basamak kullanan biri varsa edge den öteye geçmesin. S26 ultra aldım cebimde tuğla var sandım. Neyse ki iade hakkım varmış bugun iade ettim. Telefonun kıymetini bilin arkadaşlar. |
|
Telefon iyi telefon
Bak bu yaz aylarında ısınma şikayeti de duymadım formda Vazgeçtim iyi değil çok iyi telefon |
|
Bu telefonun bu ince hafif yapısına ve performansına göre pili hala kötü diyenlerde art niyet aramak lazım bence 😟
|
|
Eski telefonum xiaomi 15 ti. 6.3 inç ekran ve 5250 mah pili vardı. O telefonun şarjı bunun kadar dayanmıyordu. Full wifi 10 saati geçiyor. Mobilde ise 5-6 saat oluyor. Optimizasyonu çok iyi. Yani diyeceğim o ki pil tabiki en iyisi değil ve günün çoğunu oyun oynayarak geçirenlere yetmez ama kesinlikle ortalamanın üzerinde ve normal kullanıcılar gün içinde tekrar şarj ihtiyacı duymaz. Pil konusu bu telefon özelinde çok gereksiz bir tartışma bence. |
|
Pil dediler baktılar ki pili de hiçte kötü değilmiş. Telefotofu yok dediler.
Hani pili işe yaramazdı, powerbank taşırdık, onun yerine harici optik lens alır onu taşırız yanımızda:) Şaka bir tarafa şubatta almıştım iyiki de almışım. |
|
Belki güzel bir cihaz olur. Önlerden #rez |
|
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bataryası hiçbir şey kurtarmaz. |
|
Canlı Yayın linki yeni paylaşılmış işte buradan . 13 Mayıs TSİ gece 03:00 da. Ready to go beyond slim? Join us on May 13, 2025 to check out the slimmest Galaxy S Series ever.
#GalaxyAI #GalaxyS25 Edge #Samsung
To view the YouTube streams on a desktop or laptop computer you'll need:
• Most recent version of Google Chrome, Firefox, MS Edge, Opera or Safari
• Operating system: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ or Ubuntu 10+ https://www.youtube.com/watch?v=3Ky8XiNDM14&feature=youtu.be |
|
@ctrl-alt-delete Konu önceden açılmış görmemiştim buradan devam edilecek. Bu başlığı takip ediyoruz. |
|
|
Crafted with an engineering marvel, Galaxy S25 Edge pushes the boundaries of innovation. Slim yet durable, powerful yet elegant—it sets the new standard of slim. Learn more: http://smsng.co/S25Edge_Unboxing_yt
00:00 Intro
00:17 Design
00:50 Colors
01:01 Durability
01:10 Camera
01:19 Hardware specifications and performance
#GalaxyAI #GalaxyS25 Edge #Samsung https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BEESbo9P6_o |