Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ACE2012 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.445
Cevap
66
Favori
74.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1234...35...73
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S Edge ana konusuna hoş geldiniz.

Samsung Galaxy S25 Edge Lansman Videosu

Samsung Galaxy S25 Edge Renk Çeşitleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung Sever -- 12 Ağustos 2026; 10:31:46 >

umarım yardımcı olur.

Öncelikle telefonun genel ayarları ve kullanım şekli ile ilgili temel verileri yazayım.
    Ekran: QHD çözünürlük, otomatik parlaklık, 120 Hz adaptif ekran yenileme
    Bluutooth: Sürekli açık, akıllı saat devamlı bağlı+ kulaklık günde 3-4 saat bağlı
    Konum: Kapalı haritalar, hava durumu, bankacılık uygulamaları, samsung find gibi konum izni gereli hallerde rutin ile açık
    Ekran Modu: Gündüzleri açık akşamları karanlık mod (rutin ile otomatık açıp kapatma)
    NFC: Sürekli açık 4 adet bankanın NFC izni verilmiş (Rutin ile ev wifi ağına bağlanınca NFC kapalı)
    Pil: Pil koruması temel, kullanılmayan uygulamaları arka planda uygu moduna al sistem varsayılanı, performans profili düşük seviyeli

Kullanım şekli: Genel kullanıcı profili, sosyal medya, bankacılık uygulamaları, 2 adet e-posta aktif, bildirimler açık, oyun hiç yok,
    günlük ortalama 30-60 dakika telefon görüşmesi, haber siteleri vb. fotoğraf günde 3-5 kez, video kaydı bu süreçte yok
    günlük arka planda Youtube music/deezer ile 3-4 saat yüksek ses çözünürlüğünde müzik ve Youtube kullanımı var

Pil Performansı (Tamamı Mobil veri ile)
    26 Şubat Perşembe: %82--6 saat 5 dakika %100---7 saat 25 dakika
    27 Şubat Cuma: %102--7 Saat 54 Dakika %100---7 saat 44 Dakika
    28 Şubat Cumartesi %115-- 7 Saat 28 Dakika %100--- 6 Saat 28 Dakia
    1 Mart Pazar %106---7 Saat 41 dakika %100---7 saat 14 dakika
    2 Mart Pazartesi %89-- 7 Saat 10 Dakika %100--- 8 Saat 3 dakika
    3 Mart Salı %82--6 Saat 42 Dakika %100-- 8 Saat 10 dakika
    4 Mart Çarşamba %76--6 saat 2 Dakika %100---7 saat 54 dakika

Kullanımın %65-70'i ev/büro gibi kapalı ortamda kalanı açık alanda ve hareket halinde
    İş yerinde LTE ağı çok iye, ev de LTE ağı orta/zayıf çekiyor
    Herhangi bir kısıtlama/güç tasarrufu yok.
    Google Konum doğruluğu hariç deprem uyarıları, cihazım bul, etraftaki cihazları tara vb. kullanmadığım google servisleri kapalı
    Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Artık bundan sonra hiçbir markanın ağır ve hantal telefonunu kullanmam muhtemelen. Sizden farklı olarak ikinci bir telefon ihtiyacım da olmayacak. Fotoğraf/video veya sosyal medya paylaşımı benim için öncelik değil. Kaldı ki Edge'nin fotoğraf/video performansı benim için oldukça yeterli. Pil olarak da bana bir gün rahatlıkla yetiyor. Günlük kullanıma bağlı olarak 6 saat ve üstü ekran süresini rahatlıkla çıkarıyor. Telefonu sabah şarjdan alıp yatağa girene kadar şarjı yetiyorsa pil sorunu yok demektir. Olur da pil/batarya teknolojisi ilerler, iki tam gün şarj süresi veren amiral sınıfı akıllı telefon çıkarırlar, o zaman da onu değerlendiririm. Pilin bir günü çıkarması ile 1,5 gün arasında hiçbir anlamlı farkı yok çünkü.
    S26 ya veda ettim. Toplam 2 ay 23 gün kullanmış oldum. Kullandığım en kısa telefon bu olmuş olabilir. S21 vardı ondan önce 3 ay kullanmıştım. Ama yanlış anlaşılmasın S26 asla kötü telefon değil. Bu kadar sürede olumsuz hiç bir yanını görmedim. Ama dediğim gibi S25 sonrasında bana 0 heyecan verdi. Telefonu yenilediğimi anlayamadım. S25 ten geçmeden almak isteyene sonuna kadar tavsiye ederim. İşlemci sıkıntısı yok ve batarya günü rahat çıkarıyor.

Sabah sabah heyecan yaptım aldım telefonu hemen kurdum kullanmaya başladım. İnanılır gibi değil telefon 6.7 inc ve ben şu ana kadar hiç rahatsız olmadım.

6.0 amiral özellikli telefon çıksa koşa koşa gider alırım diyen ben şu anda bu duruma inanamıyorum. Nasıl zarif ve hafif bir telefon bu 🧿🙏👌

Eski telefonum xiaomi 15 ti. 6.3 inç ekran ve 5250 mah pili vardı. O telefonun şarjı bunun kadar dayanmıyordu. Full wifi 10 saati geçiyor. Mobilde ise 5-6 saat oluyor. Optimizasyonu çok iyi. Yani diyeceğim o ki pil tabiki en iyisi değil ve günün çoğunu oyun oynayarak geçirenlere yetmez ama kesinlikle ortalamanın üzerinde ve normal kullanıcılar gün içinde tekrar şarj ihtiyacı duymaz. Pil konusu bu telefon özelinde çok gereksiz bir tartışma bence.

• Belki güzel bir cihaz olur. Önlerden #rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Deniliyor hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Müthiş değerler. Umarım soğutma problemi olmadan ve elle tutulur süper hızlı şarj ile gelir. Konu da hayırlı olsun. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İyi forumlar dilerim

• Batarya günü kurtarırsa tutar ve yeni bir çığır açar telefon sektöründe yoksa yok olup gider öyle bir model. Deneme için yapılmış bir model bakalım zaman bize ne gösterecek. Tutacak mı tutmayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kamu indirimden yararlandık diyelim, şirkete yazdırabiliyor muyuz? Alım kısmında şirkete alınabileceği ile ilgili fatura kısmı çıkıyor mu? Bilen varsa söyleyebilir mi?

En azından sektörün heyecansız yapısını bir nebze olsa da kırıyor.

S3 tanıtılırken ne heyecanlıydım hatırlıyorumda. Şimdi 10kat daha iyi telefonlar çıkıyor ama tek düze hep aynı geliştirme desen çok minik çok küçük.

-Corsair Vengeance Cl16 2x8GB - oc 3333Mhz
    -MLD M300 1TB SSD
    -Gameforce GF600W 80+ Bronz
    -HP 245 G9 = Ryzen 5 5625U
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt

Bataryası hiçbir şey kurtarmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Canlı Yayın linki yeni paylaşılmış işte buradan .

13 Mayıs TSİ gece 03:00 da.

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]Samsungyoutube
    Ready to go beyond slim? Join us on May 13, 2025 to check out the slimmest Galaxy S Series ever. #GalaxyAI #GalaxyS25 Edge #Samsung To view the YouTube streams on a desktop or laptop computer you'll need: • Most recent version of Google Chrome, Firefox, MS Edge, Opera or Safari • Operating system: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ or Ubuntu 10+
    https://www.youtube.com/watch?v=3Ky8XiNDM14&feature=youtu.be

Fiyatı çok, umarız zamanla düşer.
    https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s25-edge/buy/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]Samsungyoutube
    Crafted with an engineering marvel, Galaxy S25 Edge pushes the boundaries of innovation. Slim yet durable, powerful yet elegant—it sets the new standard of slim. Learn more: http://smsng.co/S25Edge_Unboxing_yt 00:00 Intro 00:17 Design 00:50 Colors 01:01 Durability 01:10 Camera 01:19 Hardware specifications and performance #GalaxyAI #GalaxyS25 Edge #Samsung
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BEESbo9P6_o

• Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.