|
Merhaba arkadaşlar , 2006 Laguna 2 aracımı bugün satmış bulunmaktayım. Severek aldım ve severek kullandım. Ancak eski olduğu için değiştirmek istedim. Bütçem 750k ancak temiz güzel bir araç gelirse pazarlık payıyla 850 civarına çıkabilirim ancak bu rakamdan daha fazla para harcamak istemiyorum. Laguna'dan sonra yol tutuş, ses izolasyonu ve konfor olarak tatmin edecek ve kronik sorun çıkartmayacak araç ne önerirsiniz ? aracı iki kişi kullanıyoruz, çok büyük bir arabaya ihtiyacım yok ancak küçük araba sevmiyorum fazla; bu zamana kadar hep D segmenti kullandım. (Laguna 3 ve latitude hariç) 2014 Model üstü olmasını istiyorum, tercihen benzinli ( hiç LPG takılmamış ) bir araç istiyorum. VAG grubu istemiyorum. i10 polo gibi küçük araç istemiyorum. Otomatik olursa daha iyi olur ancak manuel olması da sorun değil. Performans olarak uzun yolda üzmeyecek 130-140 HP üstü olursa güzel olur. Aklımdaki araçlar ve kafamda soru işaretleri: 2015 Sonrası Astra K Hatchback 1.4T 150HP ; motorda kronik sorunları varmış. 100.000 KM altı da alabiliyorum ama sorun yaşamaktan korkuyorum. 2014 Sonrası İnsignia 1.6T veya 1.6 CDTİ ; aracın sürüşü sert ve konforlu olmadığından bahsedilmiş. Ayrıca bazı kronik sorunları ve piyasasının yavaş olması. Latitude 2.0 Dci ; 1.7 ton çok ağır bir araç ve piyasası yavaş. Onun dışında çok beğeniyorum. 2010 sonrası Laguna 3 2.0 Dci ; Laguna'nın tadı damağımda kaldı daha donanımlı ve güncel olan laguna 3 düşünüyorum ama piyasası yavaş ve eski olduğu için KM yüksek ve temizini bulmak zor. Fiyat olarak bütçemin altında Megane 4 1.3 tce : bütçem içinde ekransız boş paketleri var, donanımsız olacağı için pek kafama yatmadı Guiletta 1.4 mutiair 170 HP : güzel ve seri bir araç . Donanım, konfor olarak zayıf ve piyasa-parça bulma durumu nasıl bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 12 Eylül 2024; 19:54:47 > |
|
i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt