Şimdi Ara

Turknet'e Geçişte ₺2.500’ye Kadar Cayma Bedeli Bizden! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mevcutta FTTH altyapılı 1000Mbps Türk Telekom müşterisiyim.

Daha iyi bir kendime ait modemim olmasından dolayı, Türk Telekom'un verdiği modemi aylar önce iade ettim. Dolayısıyla kendime ait modem kullanmaktayım ve iade ettiğim içinde Türk Telekom aylık modem ücretini benden almamakta.

Fakat size geçiş yaparken, modemim varmış gibi gözüküyor ve size taşıdığımda sanki bir modem hizmeti alacak gibi görünüyorum.

Muhtemelen geçiş yaptıktan sonra bir gün kapatırsam hattımı benden modem iadesi isteyeceksiniz fakat elimde modem yok :)

Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Geçiş yapmak istiyorum fakat sisteminizde hata var.

izzet bey merhaba,

bende turknete geçmek istiyorum. vdsl den . sizce superonline mi turknetmi sorun yaşamışınız galiba ?

TTNET 1000 fiberden TURKNET'e geçiş yapacağım. (yine Ttnet altyapılı, yeni açılan hizmet)

1) Deep Packet Inspection (DPI) kullanılmıyordu eskiden. TTNET FFTH alt yapısında da aynı mı?

2) 1000'lik pakete geçiş için +200 lira ücret belirlenmiş. Toplamda 900 lira ancak ilk 3 ay 600 lira ödenecek. Peki bu kampanyayı arkadaşını getir ile beraber kullanabiliyor muyum? Abonelik başlatma sayfasında arkadaşını getir kodunu girmezsem ilk ay 300 lira, girersem 0 lira olarak görünüyor. Bu geçişi arkadaşını getir kodu ile yaparsam ilk 4 aylık faturam şu şekilde mi olacak? 0 lira + 300 lira + 300 lira + 900 lira?

3) 12 aylık peşin ödeme için ayrı bir fiyatlandırma (indirim vs) var mı? (TTNET FFTH bazında)

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek türk telekom eve kadar FTTH altyapım var merak ettiğim 1000mphs yeni pakete nakil yapsam ne kadar cayma bedeli karşılıyorsunuz sitede 2500 tl ye kadar diyor doğrumudur bide referans kodu ile abone olsak bu kampanyada faydalanabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ilgili ekibimiz ile görüştük. Abonelik başlattıktan sonra bilgi verebilirseniz servis sağlayıcınız ile görüşerek hizmetin modemsiz olduğunu teyit edebileceklerini ve sorun olmayacağını ilettiler.

Abonelik başlatmanız durumunda PM üzerinden bilgi verebilirseniz size yardımcı olmak isteriz.
    İnternet Kampanyaları - Fiber, Hızlı ve Taahhütsüz — Turknet
    https://www.turk.net/internet-kampanyalari
    üzerinden kampanya detaylarını inceleyebilirsiniz.

• TT'ye 1000 geldiği için netspeedden geçtim. 200 ü zor veriyor ve sürekli kopuyor. Haftasonumun içine ettiniz     36 saate ekip gelecekmiş. uzaktan bağlantı ile neyi bozdunuz anlamadım. aylardır netspeedden sabit 200-220 aldım bir kere kopma yaşamadım yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 13 Aralık 2025; 18:18:56 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.