Şimdi Ara

Turknet'e Geçişte ₺2.500’ye Kadar Cayma Bedeli Bizden! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
8
Favori
29.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevcutta FTTH altyapılı 1000Mbps Türk Telekom müşterisiyim.

Daha iyi bir kendime ait modemim olmasından dolayı, Türk Telekom'un verdiği modemi aylar önce iade ettim. Dolayısıyla kendime ait modem kullanmaktayım ve iade ettiğim içinde Türk Telekom aylık modem ücretini benden almamakta.

Fakat size geçiş yaparken, modemim varmış gibi gözüküyor ve size taşıdığımda sanki bir modem hizmeti alacak gibi görünüyorum.

Muhtemelen geçiş yaptıktan sonra bir gün kapatırsam hattımı benden modem iadesi isteyeceksiniz fakat elimde modem yok :)

Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Geçiş yapmak istiyorum fakat sisteminizde hata var.

izzet bey merhaba,

bende turknete geçmek istiyorum. vdsl den . sizce superonline mi turknetmi sorun yaşamışınız galiba ?

TTNET 1000 fiberden TURKNET'e geçiş yapacağım. (yine Ttnet altyapılı, yeni açılan hizmet)

1) Deep Packet Inspection (DPI) kullanılmıyordu eskiden. TTNET FFTH alt yapısında da aynı mı?

2) 1000'lik pakete geçiş için +200 lira ücret belirlenmiş. Toplamda 900 lira ancak ilk 3 ay 600 lira ödenecek. Peki bu kampanyayı arkadaşını getir ile beraber kullanabiliyor muyum? Abonelik başlatma sayfasında arkadaşını getir kodunu girmezsem ilk ay 300 lira, girersem 0 lira olarak görünüyor. Bu geçişi arkadaşını getir kodu ile yaparsam ilk 4 aylık faturam şu şekilde mi olacak? 0 lira + 300 lira + 300 lira + 900 lira?

3) 12 aylık peşin ödeme için ayrı bir fiyatlandırma (indirim vs) var mı? (TTNET FFTH bazında)

Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek türk telekom eve kadar FTTH altyapım var merak ettiğim 1000mphs yeni pakete nakil yapsam ne kadar cayma bedeli karşılıyorsunuz sitede 2500 tl ye kadar diyor doğrumudur bide referans kodu ile abone olsak bu kampanyada faydalanabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ilgili ekibimiz ile görüştük. Abonelik başlattıktan sonra bilgi verebilirseniz servis sağlayıcınız ile görüşerek hizmetin modemsiz olduğunu teyit edebileceklerini ve sorun olmayacağını ilettiler.

Abonelik başlatmanız durumunda PM üzerinden bilgi verebilirseniz size yardımcı olmak isteriz.
    İnternet Kampanyaları - Fiber, Hızlı ve Taahhütsüz — Turknet
    https://www.turk.net/internet-kampanyalari
    üzerinden kampanya detaylarını inceleyebilirsiniz.

• TT'ye 1000 geldiği için netspeedden geçtim. 200 ü zor veriyor ve sürekli kopuyor. Haftasonumun içine ettiniz     36 saate ekip gelecekmiş. uzaktan bağlantı ile neyi bozdunuz anlamadım. aylardır netspeedden sabit 200-220 aldım bir kere kopma yaşamadım yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 13 Aralık 2025; 18:18:56 >
  • @TurkNetDestek Merhaba yeni taşınacağım binada Türk Telekom alt yapısı ile 1000Mbps alabiliyorum. Şuan oturduğum yerdeki hizmeti iptal etsem türknetten cayma bedeli alabiliyor muyum. Yoksa hattı nakil ettirip mi türknete geçmem gerekli 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasscann -- 18 Aralık 2025; 14:15:3 >
  • Günaydın, sanırım yetkili durumdasınız buradan sizden yardım isteğim var.

100 mbps internet kullanıyorum ve 12.01.2026 da sona eriyor. Kendi internet sürem dolmadan eşim adına gazi yakını kampanyası için müracaat edeceğiz.

1-Ben kapatmadan diğer yeni müracaatı aktif edemiyeceğimize göre arada ki geçiş süresinde kapalı bir internetimiz mi olacak?

2-Müracaat sayfasında arkalı önlü fotoğraf yüklenilmesi isteniyor(gazi yakını için) bu da 2 adet ön 2 adet arka foto demek ama foto ekleme bölümünde birkez yükleme şansı veriyor ve her iki yere birer adet ön yüklersek iki adet arkaları yükleme şansımız yok. Bu fotoları tam yükleme yöntemi nasıl oluyor?

3-Yeni interneti en az kaç gün önce müracaat yapalım

Teşekkürler

Merhaba, evet. İptal edip yeni abonelik başlatacağınız için aktivasyon süreciniz boyunca hizmetiniz kapalı olacak. Ortalama aktivasyon sürecimiz 2-6 iş günüdür. Evraklarınızı ise destek kaydı oluşturarak kaydınızın içine ekleyebilirsiniz.

bu cayma bedeli gerçekten 2500 tl ye kadar mı yoksa oyun vs ile şunu karşılamıyoruz buna kadar oluyor mu?

• Türknet müşteri hizmetleri Cumartesi çalışmıyor mu?

Hiçbir hat açmıyor, msj gönderimine de dönüş olmuyor.

Daha önce buradan yazdım.

Kendi 100 mbps hattım var ve 12.01.2026 da doluyor ve şuan bir aylık ücretsiz kısımdayım. Hattımı iptal edip; eşim üzerinden gazi yakını için müracaat edeceğiz ama ilgili engelli müracaat telefonları hiçbir zaman açmıyor ve dönüş olmuyor.

Siz burayı bugün okuyor iseniz bir yardımcı olur musunuz<?

1-önce ben bugün interneti iptal edecek olursam, kapanması kaç gün olur?

2-Eşim adına abonelik(gazi 1.derece yakını) başvurusu yapacağız ama böyle bir alan yok, normal abonelik başlatıp sonrasında gazi yakını belgeleri mi ekleyeceğiz?

bu ve benzeri konularda bize bir yol gösterebilirseniz sırası ile yapmamız gereken işlemler için

teşekkür ederiz

not: farklı bir şekilde Türknete ulaştım ve detaylı bilgileri paylaştılar. Bu sorularım geçersizdir.

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BILGILI -- 27 Aralık 2025; 13:24:28 >

• Binada kutunuz olsa hemen cayma bedelide önemli değil kalsın, 100MBPS veriyor ban turket bınada kutusu olmadıgı ıcın mecbur sansüronline kullanmak zorudna kalıyoruz 1000MBPS!

Merhaba netspeed den geçiş yapmak istiyorum ama kurulum ücreti gözüküyor 6x200 şeklinde bu konu hakkında bilgi verir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.