Şimdi Ara

LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
3.356
Cevap
119
Favori
144.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: 1234...83...168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bu başlık altında LG’nin 2026 model OLED TV serisi (G6, C6 ve B6) ile ilgili tüm deneyimlerimizi, sorularımızı ve güncellemeleri paylaşabiliriz.

    2026 OLED serisi, yeni nesil panel yapısı, gelişmiş yapay zekâ özellikleri ve artırılmış görüntü performansıyla LG’nin bugüne kadarki en ileri OLED deneyimini sunuyor.


    🔍 Öne çıkan teknik detaylar:

    2026 model LG OLED evo serisi, 3.Nesil α (Alpha) 11 AI işlemci ve gelişmiş parlaklık artırıcı algoritmalar ile geliyor.

    Yeni nesil işlemci sayesinde:

    • Daha yüksek parlaklık
    • Daha gelişmiş kontrast ve detay seviyesi
    • AI destekli görüntü ve ses optimizasyonu

    sunulmaktadır.


    Görüntü Teknolojileri:

    • Mükemmel Siyah & Mükemmel Renk (UL ve Intertek sertifikalı)
    • Geliştirilmiş parlaklık artırıcı (Brightness Booster)
    • AI Resim Pro & AI HDR dönüşümü
    • SDR içerikleri HDR seviyesine yaklaştıran işlem teknolojisi


    AI & Smart TV Özellikleri:

    • Yeni nesil webOS 26
    • AI Hub & kişiselleştirme sistemi
    • AI Ses Sihirbazı & AI Resim Sihirbazı
    • AI Chatbot & AI Concierge (içerik öneri sistemi)
    • Google Gemini & Microsoft Copilot destekli çoklu AI arama


    Ses Teknolojileri:

    • Sanal 11.1.2 kanal surround ses
    • Gelişmiş AI Sound Pro
    • Dolby Atmos desteği


    Gaming Performansı:

    • 4K 120Hz (bazı modellerde 165Hz)
    • VRR, ALLM desteği
    • NVIDIA G-SYNC & AMD FreeSync Premium uyumluluğu
    • 0.1 ms tepki süresi (OLED avantajı)
    • GeForce NOW ile 4K bulut gaming desteği


    Tasarım:

    • G serisinde Gallery Design (duvara sıfır tasarım)
    • Ultra ince ve premium yapı
    • Büyük ekran seçenekleri (özellikle 97” G6)


    📌 Öne çıkan önemli not:


    2026 serisinde özellikle üst segment G6 modellerinde:

    • Gelişmiş parlaklık artışı
    • Yeni nesil çift AI motorlu işlemci yapısı
    • Daha güçlü gaming ve AI entegrasyonu


    ön plana çıkmaktadır.




    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler


    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler

    97 inç LG OLED evo AI G6 TV Satın Alımlarında 48 inç OLED C6 TV Hediye - OLED97G6.48C6 | LG Türkiye



    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler




    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler


    77 inç LG OLED evo AI C6E TV Satın Alımlarında StanbyME 2 Hediye - OLED77C6E.27LX6T | LG Türkiye


    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler




    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler

    65 inç LG OLED AI B6 TV Satın Alımlarında S75TR Soundbar Hediye | OLED65B65.S75TR | LG Türkiye


    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 20 Mayıs 2026; 15:17:31 >



    _____________________________




  • TV'nin arayüz özellikleri hakkında bir mini rehber yazdım.


    Bu özelliklerin çoğu, son yıllardaki bütün LG OLED'lerde var:



    - Kullanım saatini, servis menüsüne girmeden görmek:


    USB'ye flash bellek takın. Kumandadaki mavi tuşa art arda 10 kere basın. TV belleğe iki dosya atacak. İkincisinde, kullanım süresi, dk cinsinden yazıyor.




    - Oyunlarda VRR FPS sayacını açmak:


    Kumandadan yeşil tuşa art arda 7 kere basın. Köşede VRR info ekranı çıkacak:


    Ekranı kapayıp açarak farklı köşelerde çıkması sağlanabilir.




    - HDMI cihazlarda, SDR içerikleri HDR'ye dönüştürmek:


    Görüntü ayarlarında, görüntü modu seçiliyken, kumandadan 1113111'i tuşlayın. Gizli menü çıkacak. EOTF'den HLG'yi seçin.




    HLG'nin düzgün çalışması için, cihaz SDR modunda olmalı. Oyunda HDR ayarı varsa o da kapatılmalı.


    HLG, oyunlarda ekstra faydalı. Zira SDR'deki oyun modu karanlık. HLG açınca, HDR oyun moduna geçiliyor.


    HLG ayrıca, HDR desteği sorunlu olan oyun ve filmlerde işe yarayabilir. BFI'da da, HLG daha iyi parlaklık verebilir.


    HLG'yi iptal edip SDR'ye dönünce, görüntüde bozulma olabilir. TV'yi kapatıp açınca düzeliyor. Piksel tazeleme yapıyorsa, o bittikten sonra düzeliyor.



    - Oyun modundayken 4:4:4 full chroma görüntü almak:


    TV normalde, kaynakta 4:4:4 seçili de olsa, onu gerçekte 4:2:2'ye dönüştürüyor. Bu da küçük yazıların netliğini ve color banding'i etkiliyor. Yazı netliği PC bağlayanlar için önemli, ama color banding oyunları da etkileyebilir.


    Bunun çözümü, input'u PC olarak seçmek. Fakat o zaman parlaklık düşüşü veya input lag artışı olabiliyor.


    LG, 2023 modellerden itibaren, HDMI ayarlarına 4:4:4 passthrough seçeneği ekledi. Bunu açınca, oyun modunda, aynı gecikmeyi 4:4:4'le almak mümkünmüş.


    Şuradan açılıyor:

    Ayarlar - Genel - Harici Aygıtlar - HDMI Ayarları:



    Etkisini test edemedim ama gecikmeyi gerçekten koruyor gibi. Zira o özelliği açınca, TV'nin menüleri aşırı kasmaya başlıyor. İşlemci, 4:4:4'te düşük gecikme vermeye kanalize oluyor.


    Yalnız, passthrough kapalıyken PC moduna geçince de menüler kasıyor  Yine de, sadece pass'i açmanın, PC moduna göre parlaklık avantajı olabilir.



    - PS5'teki soluk görüntü:


    Bu durum bir sorun mu emin değilim. PS5'e özgü de olmayabilir.


    Oyunlarda görüntü soluk gelirse, oyun yöneticisinden siyah stabilizörü düşürün. 6 veya 7 ayarı iyi duruyor. 6 + siyah seviyesi 51 de yapılabilir.



    Şurada detaylı anlatmıştım.



    - Uygulamaları kısayolla açmak:


    Bir uygulamadayken, kumandadaki bir rakam tuşuna basılı tutun. O rakamı kısayol yapabileceksiniz. Artık basılı tutunca o uygulama açılacak.


    Youtube için özellikle iyi oluyor. Kumandada Youtube tuşu olmadığı için.


    Kısayol özelliği, dahili uydu alıcısındaki kanallar için de kullanılabilir:


    Arkadaşlar merhaba,


    Açıkçası bu konuyu açarken bu kadar büyüyeceğini ve bu kadar faydalı bir topluluğa dönüşeceğini ben de tahmin etmiyordum. 😊


    Konu sayesinde hem ürün deneyimlerimizi paylaşıyor, hem birbirimize destek oluyor hem de LG ürünleriyle ilgili birçok detayı birlikte öğreniyoruz.


    Bu süreç LG Türkiye'nin de dikkatini çekmiş. Kendileri benimle iletişime geçerek konuya olan ilgi ve paylaşılan faydalı bilgiler için teşekkürlerini ilettiler.


    Görüşme sırasında, topluluğumuza özel olarak lg.com/tr üzerinde kullanılabilecek bir indirim kodu tanımlanması konusunda da destek olabileceklerini belirttiler. Ancak ben bu konuda önce sizlerin fikrini almak istedim.


    Eğer forum üyeleri olarak böyle bir talebiniz varsa, LG yetkilileriyle tekrar görüşerek konuya özel bir indirim kuponu sağlanması için girişimde bulunabilirim.


    Bu aşamada herhangi bir söz verilmiş veya kesinleşmiş bir kampanya bulunmuyor. Şimdilik sadece sizlerin bu konuya ilgi gösterip göstermediğinizi öğrenmek istiyorum.


    Talep olması halinde geri bildirimlerinizi toplar ve LG tarafıyla görüşürüm.


    Herkese katkıları için teşekkürler. 🙏🙂

    Bir konuya açıklık getireyim, kullanıcı deneylimlerini paylaşmıyor. Kullanıcının redditte açtığı "günde 16 saat oled tvm aynı ekranda açık kaldı ve böyle geçen 20 ay sonunda yandı, ben yaptım bu hatayı siz yapmayın" başlıklı bir nevi pişmanlık postundan sadece görselleri alıyor geliyor buraya hiçbir açıklama detay ufak bir bilgi herhangi bir şey vermeden "lg oledler 20 ayda yanıyor " yazıp gidiyor, forumun yarısını engellediği için kimse cevap da veremiyor.

    Misal manipülasyon yaptığı konu "oledler yanıyor" da değil, samsunglar yanmıyor yaşadığı dünyaya göre, birtane yanmış samsun tv kullancısı deneyimi paylaştığını görmedik. Sadece lg üzerinden o markayı ve onu kullanan insanları hedef alarak aklınca gören 1-2 kişi bile insansa kâr diyerek sadece bu konu da değil genel tv tavsiyesi konusuna da bakabilirsiniz aynı şeyi birebir orada da yapıyor, 2 konuyu da çöplüğe çeviriyor.

    İnsanlar orada iyi kötü fikir alışverişinde bulunurken konuşurken birşeyler danışırken bir anda gökten zembille inmiş gibi konuya girip görselleri atıp " lg oledler 2 ayda yanıyor ahah" diip gidiyor, ondan sonra konu tartışma o bu sayfalarca çöpe dönüyor.

    Dediğim gibi birşey kanıtlamaya bile gerek yok, açın bu konuyu ve genel tv tavsiyesi konusunu sadece son 2-3 günde attığı mesajlara bakın, şu anda yaptığı dikkatinizi çeken şeyin aynısnı abartısız 15 kere daha yaptığını göreceksiniz, bir şikayette bulunmaya bile gerek yok zaten mesajlar ortada bakın sadece.

    İnanılmaz bir şey ya, normal bir insanın yapacağı iş değil, bildiğin emek mesai harcıyor şu manipülasyon olayına, yani şu yaptıkları da ceza gerektirmiyorsa zaten hepimiz böyle kimseyi kuralları kulağımıza takmayalım. Misal ben gireyim tcl konusuna şimdi löp diye gökten zembille arızalı bi tcl tv görseli bulayım google den atayım "ahahah tcl ler bozuk" diye anasını belleyeyim konunun, böyle bir dünya var mı?

    1-2 kere yapar uyarılır eyv, dediğim gibi açın bakın son 2-3 günde attığı mesajlara. Aynı şu yaptığından 10-15 tane yoksa ben adımı değiştireceğim. Israrla bile isteye robot gibi aynı şeyi yapıyor sürekli sürekli.

    Hocam 60 gün ceza verdim adminlerimiz onayladı. Bölüme giremez 60 gün boyunca. Arkadaş belli ki genç biri. Gençliğine veriyorum. Telegramda bize ettiği lafları şimdi inkar eder oldu. O konuşmaları sildim bölümde. Silmesem daha fazla rezil olacaktı. Ama işte polemik olmasın dedim. Şimdi beni yalancı durumuna çıkarmaya çalışıyor.


    Merak etmeyin, ben konuya hakimim. Admin hocalarımda durumdan haberdar. Gerek @Tenebrio gerekse @Nat Alianovna adminlerimiz de konudan haberdar.


    Zaman zaman böyle konu içinden müdahale ediyoruz ve gereksiz uzayabiliyor kusura bakmayın. Ama şunu unutmayin ki; Bu yapılanlar sizlerin forumda rahatınızı bozan kişilere yöneliktir.


    İyi forumlar.

    Gerçekten çok güzel söylediniz ve içimi de rahatlattını. Bizde yeni tv heyecanıyla yorumlara bile bakamaz oldu. Şimdi Oled 77 G5 model almak isteyip tereddütte olanlar için ilk izlenimlerimi yazmak istiyorum.


    G model alacak arkadaşlar ilk başta duvarını bir kontrol ettirsin. Bizim gibi hayal edip şöyle asarız böyle yaparız diye hayal kurup inkisar-ı hayale uğramasın İlk başta matkapla bir duvar kontrolü şart. Bizim için tek eksi yön bu oldu o da tv nin eksikliği değil bizim hatamız diyelim.


    İlk başta iyi ki 77 olandan almışız diyoruz. Gerçekten büyük bir oled tv nin lezzeti bir başka oluyormuş. Aman ha bütçeniz varsa ikilemde kaldıysanız 77 mi 65 mi diye hiç düşünmeyin.


    G5 in en beğendiğim özelliklerinden birisi parlaklığı oldu. İster güneş ışığında isterse evde bütün lambalar açıkken ( biz aynınlığı çok sevdiğimiz için ışıklarımız çok fazla ve ev bayağı aydınlanıyor) hemen g5 parlaklığı arttırıyor ve görüntü yine muhteşem. hatta biz karanlık yerine aydınlıkta seyretmek o canlı canlı parlamasına bayıldık.


    Işıkları söndürünce de ayrı bir hava geliyor. İlk oled tv kullandığımız için o siyahın simsiyahına renklerin parlak olmasına bayıldık. Gerçekten anlatılmaz yaşanır dedikleri bu his olsa gerek diyebilirim. Biz öyle telefon gibi devamlı tv değiştiren bir aile değiliz. Alacağımız zaman en iyisini alıp uzun süreler onunla devam etmek hedefimiz. Daha önceki tvlerimiz hep samsungun zamanındaki en güzel modelleri oldu ve samsungun abartılı renklerini özellikle kırmızısını da hep beğendik. Şimdi Lg oled tv nin gerçeğe yakın doğal renklerine de bayıldık.


    14 yaşında LGS sınavından çıkan oğlum zaten hiç boş bırakmıyor. Eğer film izlenmiyorsa her oyundan kendine resital yapıyor . Tabi o oynarken bizde görüntü kalitesine hayran oluyoruz.

    God of war ragnarog

    Last Of Us

    Mortal Kombat

    Fifa 26

    exation 33 ve daha ismini yazmayı başaramadığım her oyun görsel bir ziyafete dönüşüyor.


    Birde G5 in beni en etkileyen yönü tv kapalıyken o parlak ekranı. Yanları çok güzel ve premium bir metalle çevrili muhteşem bir teknolojik tablo gibi olmasıı. Zaten ben bir samsung sever olarak S95 böyle parlak bir ekranla gelseydi hiç düşünmez araştırmaz onu alırdım. Ama televizyon açık olduğu zaman güzel olduğu gibi kapalı olduğu zamanda premium bir hava hissettirmeli. Ve bence piyasanın kapalıyken en güzel görünen televizyonu g5.


    Yani alacaklara tavsiye ederim ucuzken G5 alın hiç uğraşmayın G6 diye. Çünkü ekran o kadar canlı, parlak, güzel ki bunun üzerine daha ne koyacaklar ve koysalarda bizim gibi birisi bunu nasıl anlayacağız. Aradaki paraya da bir soudbar almak lazımmış. Evet televizyon sesi de güzel ama 77 ekran bir G5 ile ev sinema salonuna dönmüşken televizyonun sesi ile geri kalan günler geçmez. Burada bana söyleyen arkadaşlara da hak verdim.


    Bu zorlu televizyon alma maceramda çok gitgeller yaşadım. 65 mi 75 mi? s95 mi G5 mi? C5 mi C6H mı G5 mi? diye ok gittim geldim. Sizleri belki cahilce sorularımla çok bunalttım. Ama sabırla deneyimlerinizi paylaştınız ve beni en güzel yola sevk ettiniz. Hepinize teşekkürü bir borç bilirim.



    Galiba ilk kurulumu ben yaptirdim ulkede 😅 oglen 12'de geldi 14'de kurulum yapildi, suan evde degilim ne yazik ki açtik, kurdurduk, biraz gorza horizan 6 ya girebildim, biraz hdr demo izleyebildim o kadar :( eski modelleri bilmedigim icin kiyas da yapamadim tandem 2.0. Mi bilemiyorum, ben de cok merak ediyorum.

  • Kulüp iyi olmuş. G4 hakkında konuşacağımız bir başlık yoktu.


    Forumda şimdiden 65 ve 77 inç G4 alan iki kişi gördüm. Ben de birkaç ay içinde 65 inç'le üye olurum.


    Ben kampanyaları ve standlı versiyonun (G4S) gelmesini bekliyorum. LG TR umarım G4S'yi getirir; zira 65'leri çoğu kişi sehpada kullanmak ister. Standa ayrı para ödemek, standın gelmesini beklemek falan müşterileri soğutur.


    Tabi eski bir TV'den geçecek olsam G4'ü şu an alabilirdim, ama G1'den geçeceğim için fazla para ödemek istemiyorum.


    Lafı uzatmadan: G4, Alpha 11, MLA+ ve 5 yıl panel garantisiyle, uzun süre rahat kullanılacak bir TV. QDEL, QNED veya MicroLED'e geçilene kadar G4'le gidilir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 26 Mayıs 2024; 3:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN: false_shepherd_6
    Steam: false shepherd 666
  • G Serisi Türkiye'de Gallery Dizayn olarak geçtiği için muhtemelen ayak standı gelmez diye düşünüyorum fakat G3 serisi için satılan bir gallery stand vardı resmini ekledim, o G4'te kullanılabilir mi bilmiyorum.



    LG OLED Galeri Standı - FS21GB | LG TR




    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler
    _____________________________




  • Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

    Kullanılıyordur ama onun fiyatı yüksek olabilir. Bir de ayakları çok alan kaplar. TV'nin önüne soundbar için sehpa koymam gerekeceğinden, benim düzene pek uymaz.


    Sehpa standını umarım getirirler. C serisiyle fark bu kadar açılmışken, kullanıcıları duvara hapsetmeye gerek yok. Salonun düzenini değiştireyim desen sorun oluyor. Bir de TV duvardayken daha uzakta kalıyor haliyle. 65 inç'te fark yaratan bir konu.


    3. parti olarak sağlam bir stand bulmak da zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN: false_shepherd_6
    Steam: false shepherd 666
  • Tv' nin aski aparati saga sola , Öne Arkaya geliyor yani oynarbaslikli bilginiz olsun..Bir de bu 5 sene Burn-In kapsiyormu acaba sorgusuz sualsiz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • tv isimlerini yazarken bu kadar uzun yazmayın. ben hangi tv olduğunu zor anladım. "OLED65G45LW" yerine "OLED 65 G4" yazın. daha anlaşılır. g serisi olduğunu belirtin yeter...

    _____________________________
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    evet G serilerinde 5 Yıl OLED ekran garantisi oluyor. G4'lerde de mevcut.


    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG'nin WebOS'a da 5 yıl boyunca güncelleme desteği sunacak olmasıda çok iyi avantaj olmuş.


    LG OLED G6-C6-B6 Serisi Kullanıcı Kulübü [2026] | Tüm Modeller & Yeni Nesil OLED’ler
    _____________________________
  • Konu hayırlı uğurlu olsun
    _____________________________
    Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Tv' nin aski aparati saga sola , Öne Arkaya geliyor yani oynarbaslikli bilginiz olsun..Bir de bu 5 sene Burn-In kapsiyormu acaba sorgusuz sualsiz ?

    Evet hocam, G1'i de askı aparatıyla kullanmıştım. Fakat TV'nin yerini değiştirmek isteyince problem oluyor. Tekrar duvara montajlamak, delik açarken elektrik hattına denk gelme ihtimali vb. Ayrıca, TV geride kalınca, boyutun küçülmesi iyi olmuyor. 20 - 30 cm de olsa 65 inç'te fark ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 24 Mayıs 2024; 12:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    PSN: false_shepherd_6
    Steam: false shepherd 666
  • Herkese selamlar 🙋🏻‍♂️
    77G4 ile bende aranıza katıldım, birkaç gün içinde TV'nin kurulumunu yaptıracağım, 3 yıldır Samsung Q95T qled tv kullanıyordum, ilk oled tv deneyimim olacak bakalım oled dedikleri kadar iyi miymiş 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 26 Mayıs 2024; 1:0:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wiseeman kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    _____________________________
    Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Burak Kardesim bana 65' G4'un aski aparatinin ne kadar one gelebildigini Cm ile ogrenme sansin var mi ?

    Mesela benim Tv duvardan 30 Cm ileri de, 30 cm gibi uzaklikta olmasi lazim Tv' nin duvardan da ?

    Oynarbaslikli Tv askilik aparati diye biliyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    19 CM öne geliyor,
    30 CM isterseniz ona göre askı apt alabilirsiniz uyumludur.
    _____________________________
    Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Varmi onereceginiz Urun 30 cm icin ?

    Yoksa Lg mi satiyor ayrica 30 Cm'lik..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 26 Mayıs 2024; 13:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şehirdesiniz siz?
    Ürün aldınız mı?
    _____________________________
    Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Istanbul' dayim, Alirsam sizden alacagim zaten de ? Beklemedeyim biraz , O yuzden simdiden Stand hazirligi yapiyorum..Benim Tv duvardan 30 cm ileri de..

    65 G4 duvara sifir kullanamam..Yani 30 cm onde olmasi lazim, ya da Ayakligi olmasi lazim Tv'nin..O da Ulkemiz de yok sanirim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    AMD Ryzen 9 5900X - Palit Rtx 3080 GameRock OC
    Asus ROG Crosshair VIII Dark Hero
    2 x 16 GB G.Skill Trident Z Neo 3600MHZ F4-3600C16D-32GTZN
    NZXT Kraken Z73
    - 2x Samsung 980 Pro 2TB Gen4 NVMe M.2
    LG 27" 27GN950-B 1ms (GTG) 165Hz 4K Nano IPS
    FSP Aurum PT 1200 Aktif PFC 1200W 80+ Platinum - Thermaltake View 51
    Razer Blackwidow Elite - Razer Viper Ultimate - SteelSeries Arctis 7 Wireless
  • _____________________________
    Burak Keskin
    Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi




  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Link icin tesekkur ederim, Servisin Illa kendi aski aparati takmasi sart degil degil mi ? Sorun cikarmazlar umarim, garanti gibi konular da..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1234...83...168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.