Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
32
Favori
43.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dövüş sistemi daha zor sadece bu kısımda sorun yaşarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla oyunu bitiremeyecem herhalde, oyun çok kaliteli eyvallah ama aşırı baydı ilk oyunda keşfete keşfete gidiyordum burda ne var orda ne var diye bunda oyun bitsin diye ana görevden ana göreve koşturuyorum ve bin saat ara sahne izlemek baydı bu devirde bir oyun bu kadar da uzun olmamalı artık bence

• Arkadaşlar dlcyi tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

oyunla alakalı şöle bir taktik geliştirdim bitirmek gibi bir niyetim yok bitmez cünkü bu oyun günde 2 saat oynamakla o yüzden ps5 de bu oyun hep kalacak dinamiklerini unutmadan arada sırada acıp oynucam

• fasakasa kullanıcısına yanıt

hocam kusura bakma ama bg3 kcd2 yi havada karada denizde suda tokatlar geçer :)

bg3 ile 250 saate yakın sürem var.

kdc2 te 30 saat gibi sıkıldım.

yepyeni bir karakter ile bir daha bg3 başlamak, kdc2 de oyunu bitirmek için açmaktan daha güzel fikir geliyor bana.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Bence, sizce :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

haklısın, zevkler ve renkler meselesi

ben baldurs gate ile büyüdüm desem yeridir, bambaşka bir boyut benim için forgatten realms, bg3 e taş gelince dayanamadım, kusura bakma :)

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Est, ben bir türlü kaptıramadım kendimi. Act 1’in sonuna kadar oynadım sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meraklısına Henry'i canlandıran aktör şuanda Twitch'de oyunu oynuyor.Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçetwitch
    ThisIsTomMcKay - Twitch
    https://www.twitch.tv/thisistommckay
  • Tarih seviyorum ama içerik hacmiyle gözümü korkutan yapımlardan birisi. Ayrıca çok imersif dursa da birinci şahıs kameralı olmasına karşı biraz önyargılıyım. Bir şövalye veya Ortaçağ bağlamında paralı asker oyunu üçüncü şahıs olmalı gibi geliyor.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Çok büyük hata yapıyorsun benden söylemesi :) KCD’nin dünyasına bir kere girebilirsen çıkması zor. Ben daha zaman bulup 2.oyunu oynayamadım da ilk fırsatta başlayacağım. Zaman olmadığı için ara vermek de istemiyorum oyuna sonra nerede kaldık, ne yaptık derken oyundan keyif alamam. Zamanın varsa hemen başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Temmuz 2025; 10:44:51 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Güzelse ben de ara ara yarım yamalak oynayıp deneyimi ziyan etmek istemem. :) Bol içerikli açık dünya oyunları bayağı içine alıyor. Başka işle uğraşmana izin vermiyor. AC Shadows'u bile oynarken başka oyuna, kitaba, filme vs vakit veya konsantrasyon ayıramadım. Bir de muhtemelen ikincisinden önce ilkini denemem yerinde olacak.

Ara verip oynanacak türde değil bence de.

İçerik çok ama ubisoft oyunu gibi dusunmeyin,herseyiyle keyifli akıcı eğlenceli yapmak için birsey yaptırmıyor size,yoğun ama yormayan bir deneyim sunuyor hocam

• evohan kullanıcısına yanıt

bayram tatilinde köye gidip facebook paylaşımı yaptın sandım, oyun içi görselmiş

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.