< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kingdom Come: Deliverance II (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (59. sayfa)

-
-
valla oyunu bitiremeyecem herhalde, oyun çok kaliteli eyvallah ama aşırı baydı ilk oyunda keşfete keşfete gidiyordum burda ne var orda ne var diye bunda oyun bitsin diye ana görevden ana göreve koşturuyorum ve bin saat ara sahne izlemek baydı bu devirde bir oyun bu kadar da uzun olmamalı artık bence
-
Arkadaşlar dlcyi tavsiye eder misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyunla alakalı şöle bir taktik geliştirdim bitirmek gibi bir niyetim yok bitmez cünkü bu oyun günde 2 saat oynamakla o yüzden ps5 de bu oyun hep kalacak dinamiklerini unutmadan arada sırada acıp oynucam
-
hocam kusura bakma ama bg3 kcd2 yi havada karada denizde suda tokatlar geçer :)
bg3 ile 250 saate yakın sürem var.
kdc2 te 30 saat gibi sıkıldım.
yepyeni bir karakter ile bir daha bg3 başlamak, kdc2 de oyunu bitirmek için açmaktan daha güzel fikir geliyor bana.
-
Bence, sizce :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haklısın, zevkler ve renkler meselesi
ben baldurs gate ile büyüdüm desem yeridir, bambaşka bir boyut benim için forgatten realms, bg3 e taş gelince dayanamadım, kusura bakma :)
-
Est, ben bir türlü kaptıramadım kendimi. Act 1’in sonuna kadar oynadım sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Meraklısına Henry'i canlandıran aktör şuanda Twitch'de oyunu oynuyor.
-
Tarih seviyorum ama içerik hacmiyle gözümü korkutan yapımlardan birisi. Ayrıca çok imersif dursa da birinci şahıs kameralı olmasına karşı biraz önyargılıyım. Bir şövalye veya Ortaçağ bağlamında paralı asker oyunu üçüncü şahıs olmalı gibi geliyor.
Çok büyük hata yapıyorsun benden söylemesi :) KCD’nin dünyasına bir kere girebilirsen çıkması zor. Ben daha zaman bulup 2.oyunu oynayamadım da ilk fırsatta başlayacağım. Zaman olmadığı için ara vermek de istemiyorum oyuna sonra nerede kaldık, ne yaptık derken oyundan keyif alamam. Zamanın varsa hemen başla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Temmuz 2025; 10:44:51 >
Güzelse ben de ara ara yarım yamalak oynayıp deneyimi ziyan etmek istemem. :) Bol içerikli açık dünya oyunları bayağı içine alıyor. Başka işle uğraşmana izin vermiyor. AC Shadows'u bile oynarken başka oyuna, kitaba, filme vs vakit veya konsantrasyon ayıramadım. Bir de muhtemelen ikincisinden önce ilkini denemem yerinde olacak.
-
Ara verip oynanacak türde değil bence de.
-
İçerik çok ama ubisoft oyunu gibi dusunmeyin,herseyiyle keyifli akıcı eğlenceli yapmak için birsey yaptırmıyor size,yoğun ama yormayan bir deneyim sunuyor hocam
bayram tatilinde köye gidip facebook paylaşımı yaptın sandım, oyun içi görselmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X