|
Arkadaşlar merhaba, Bundan yaklaşık 2 ay önce babam bir kargo fırmasına ait araç ile ufak çapta kaza yaptı ve babamı haksız buldular. bu arada babamın araç tamirdeyken exper falan gelmedi. bu hafta içi karşı firmadan bi avukat babamı cebinden arayıp, " araç 2 ay yattı bunun parası ne olacak " diyor. babamdan para talep ediyor. babamda karşılık vermemiş. ve avukat babama dava açmış. benim anlamadığım bu aracı sigorta şirketi yaptırmıyor mu, bunların bu sebeple para talep etme hakları var mı ? bi yerde bit yeniği var gibi ama tam anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. edit: dava şu şekilde sonuçlandı, onlar istedikleri miktarda indirime gitti onu da kabul etmedik. mahkemede hakim karşı taraftan aracın 2 ay yattığına dair belgeleri ve vergi ödemeleri gibi bir takım evraklar istedi. daha sonra karşı taraf kendi insiyatifiyle davayı geri çektiler ve dosya masrafları vs hiçbir şey ödemedik bu şekilde kapandı. umarım sizede yardımcı olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 25 Kasım 2025; 8:32:10 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.

kullanıcısına yanıt
"yok dava açmaya devam edin" kısmı çok iyiymiş adamı delirtir
gece gece güldüm
kullanıcısına yanıt