|
Merhaba, Şu anda 2006 Laguna 2 Faz 2 aracım var. Araçtan memnum, bir sıkıntısı da yok beni uğraştırmıyor. Model yükseltmek amacıyla satarak daha yeni 2010 model üstü bir D segmenti araç almayı düşünüyorum. Aslında insignia 1.6t almayı düşünüyordum ancak forumda bir arkadaşın açtığı konuyu gördükten sonra kararsız kaldım. Tercihim manuel ama bu segmentteki araçlar otomatik çoğunlukta oluyor. Araç temiz olursa otomatik de alabilirim. Yakıtı çok önemli değil, daha çok önem verdiğim konular ses yalıtımı, donanım ve uzun yol performansı. Seçeneklerim arasından hangilerini önerisiniz ? insignia 1.6t veya 2.0 cdti mondeo 1.6 ecoboost 508/c5 2.0 Hdi veya 1.6 thp ( iki motor da fazla tutulmuyor sanırım, 1.6 hdi'Ler de performans olarak tatmin eder mi bilemedim ) lattitude 2.0 dci ( yol tutuşu sorunlu diye duydum ) Avensis 1.6 ( temizleri bütçemin dışında kalıyor sanırım ) bu ve benzer araçlarla tecrübesi/bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini paylaşabilirler mi ? donanımı ve performansı üzmeyecek c segmenti araçlar da olabilir. vw grubu araç kesinlikle düşünmüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 22 Ocak 2024; 0:17:37 > |
|
i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt