Şimdi Ara

Benzinli HYUNDAI GETZ alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabalar hakkında pek bilgim yok beyler getz düşünüyorum tavsiye edermisiniz bütcem 30 bin lira

• 30 bine dizelide bulunur getz için,

Tavsiye istersen 30-32 bine Chevrolet Aveo Hb bak 1.3d manuel bulunur diye düşünüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin bütçeyle dizeli de bulunabilir. Dizel olanları az yakarken iyi kaçıyorlar. Mantıklı sorunsuz bir araç. Benzinli de iyi kaçıyor ama yakıyor. LPG ile binilebilir. 30 bin benzinlisi için biraz yüksek bence.
  • Getz in otomatik vites olanlarının piyasası çok hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komşumda vardı benzinlisi. bir zamanlar sınıfının en çok satan aracıydı türkiye'de. çok memnundu. daha geniş bir araç için sattı uzun süre kullandıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

30 bine dizelide bulunur getz için,

Tavsiye istersen 30-32 bine Chevrolet Aveo Hb bak 1.3d manuel bulunur diye düşünüyorum...

oncelikle yorumlar için herkese tesekkurler. hocam chevrolette parca sorunu var dıyorlar dogru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

30 bine dizelide bulunur getz için,

oncelikle yorumlar için herkese tesekkurler. hocam chevrolette parca sorunu var dıyorlar dogru mu ?

Hayır çoğu parçası opel ile aynı zaten. Parçası da çok, ustası da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 te kendi arabamı satıp model küçülteyim dedim, ev almıştım. Araba pazarına geldim 2 tane çiçek gibi Opel astra buldum. Biri 2002 biri 2003 model. Biri 80 binde biri 120 bin km de. Almadım onları, dedim modeli yüksek olsun km düşük olsun. Gittim 2010 model start (boş) donanım 1.4 manüel 36000 km de getz aldım. Arabayı aldığım adam o kadar titizdi ki araba inanılmaz temizdi. Arabanın paspaslarına ayaklarımı ilk ben bastım.

Arabada lpg vardı, şehiriçinde 12 litre lpg yakıyordu. Benzinde 10 litrenin üstüne çıkıyordu. Konforsuzda. 200 km yol yapınca ailecek kusuyorduk. 100 beygir olmasına rağmen gitmiyordu. Direksiyonu ağırdı. Taşınabilir hoparlörler kendi sisteminden kat be kat iyiydi.

1.4 manuel araçlar 1188 kg, lpg ile birlikte 1253 kg geliyor ve max ağırlığı maalesef geçiyordu. 2 defa muayeneden geçen araç 2016 da geçmedi. Aynı hyundai aynı aracın 2011 modelini 1144 kg göstermiş. 2011 model için sorun yoktu. Lpg sistemini söktürmek ve ruhsata işletmek 1200 tl ye maloldu. Aracı 60000 km de 24000 tl ye sattım.

Kurtulduğum için çok mutluyum.

2. Eli çok kuvvetli olduğu doğrudur, fakat o paraya sanırım en kötü tercih getz olur.

Bir sürü arabaya bindim, kullandım fakat bunun kadar kötüsünü görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 3 Nisan 2018; 21:26:43 >

• O fiyatlara belki aveo bulunabilir
  • Otomatikse alınmaz.

9.5 lt den aşağı inmedi hayvan.

Belki bizimki sorunlu bilmiyırum.

Onun dışında keyifli araba. Tüp tak/ak severim.

• 6 yıldır getz vgt kullanılınıyorum

ıkıncı elı hızlı bır araçtır
    sert ve masrafsız dır
    yakıt konusunda kulanım önemli
    bagajı kucuktur
    kullanımı guzeldır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.