Şimdi Ara

1.600 - 1.800m arası araç tavsiyesi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, öncelikle kendimi tanıtayım 32 yaşında gemi kaptanıyım, yıl içerisinde çok kilometre yapmıyorum. Genelde aracı eşim kullanacak, ben de yılda 3-4 ay bineceğim. Önceki aracım Golf 7.5 du küçük geldiği ve modeli eskidiği için sattım. Açıkçası biraz daha orta - büyük hacimli çocuk olduktan sonra da bizi götürebilecek bir araç arıyorum. Çok sürat yapmasına gerek yok ama içi güncel ve full paket bir araç arıyorum. Bütçe 1.600 - 1.800 maks

İstediklerim
    - İç tasarımı önemli (Peugeot tarzı güncel şık)
    - Golften büyük bagaj hacmi ve arka koltuk mesafesi
    - Sunroof
    - Modeli de en kötü 2021 olursa iyi olur
    - 2. Elde kötü olmayan piyasası olursa sevinirim
    - Kronik problemlerle beni üzmesin

İstemediklerim
    - 1.0 motorlular
    - Çinli modeller
    - Elektriklilere çok sıcak değilim ( menzili ve 2. Eli problem gibi geliyor )

Aklımdaki modeller
    - Honda civic yeni kasa executive plus 1.5 vtec
    - Peugeot 408 GT paket
    - Renault Austral Alpine paket ( güzel geliyor fakat hiç binen bir tanıdığım yok bilgim de yok araçla ilgili )
    - Yeni kasa a3 çıtır hasarlı olabilir

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Bu modeller dışında da görüşlerinize açığım. Bayramdan önce aracı almayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Golf yetmiyor deyip a3e sigilmaz
    Çıtır hasarlı a3 ikinci elde kötü olmayan piyasası cümlesi yan yana gelemez
    408 austral bakılıp ikinci elde kötü olmayan piyasası cümlesi yan yana gelemez

Bütçenize uygun esnaf arabaları:
    Civic,Corolla,qasqhai,Tiguan
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Aga günaydın, sen de çok kızmışsın. 2. Eli kötü olmayandan kastım ds marka, alfa romeo, mini cooper veya mazda falan kadar kötü olmasın. Corolla tiguan qasqhai falan önermişsin de bunlar geçen yüzyılın arabaları ilk önce bence içindeki teknoloji bence, o kadar da esnafa düşmeyelim

• HollyMoneyTree kullanıcısına yanıt

Tesla Porche kasa al 1600

corolla geçen yy arabası da civic uzay çağı arabası mı? 1.600 - 1.800m arası araç tavsiyesi acil 

size en uygun araç corolla. olmayacaksa 1.5 tsi passat (en iyi piyasa aracı ve çağlara sığmayan tasarım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 25 Mayıs 2025; 10:29:15 >
  • Australin yeni kasası aynı isimle gelmeyecek

408 in triger kayışı olayı var(kronik olmasın yazmışsın) yeni kasa gelecek mi şüpheli

Bu arabaları otomatikman senin ikinci eli kuvvetli muhabbetinden eler.

Seçeneklere Civic yazıp qasqhai corolla tiguana geçen yüz yılın arabası yazmak ayrıca trajikomik 1.600 - 1.800m arası araç tavsiyesi acil 

Sen biraz zor acil araba alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Mayıs 2025; 9:26:44 >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Civic deyip geçmeyin,fittek açtığı zaman var ya

Bir bakıyorsun Satürnden sigara yakıyorsun1.600 - 1.800m arası araç tavsiyesi acil 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1-1.4m arası araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.400-1500 arası Sport Plus Honda civic 2018 üstü fk7 alabilirsin , alacağın çoğu arabadan hem daha donanımlı hem de daha performanslı , bu segmentte en hızlı araç hatta, konforu bir golf kadar olmasa da iyi , ama iç hacmi bagajı vs hiç bir hb arabada olmayacak kadar büyük geniş bir araç, şirkette megane 4 var hb civic ön koltukta daha geniş ,saydığın arabaların hepsinden daha ferah ve daha donanımlı , kronik sorunu yok 90 bin kmye kadar bakarsın cvt yağı değiştirilmiş ihmal edilmemiş olduktan sonra motordan birşey çıkmaz , tek zayıf noktası cvt ama sedan versiyonlarından 2 kat kalın cvt kayışı var o yüzden yağı zamanında değişmiş olduğu sürece hiç sıkıntı çıkarmayacak araba.

• corolla cross

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasası çıkacak bu sene. İnşallah ampüllü arka far ve multimedya ekranını yenilerler. Bayrama kadar alacağım için eski kasası zor, bana gelmez hocam.

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Eskisi değil de yeni kasa model y aslında güzel bi araç da işte ikinci eli sıkıntı, elektrikliye güvenim yok. Yoksa o fiyatlara fırsat aracı o fiyat baremine çıkıp almıştım çoktan da, sitesinde bekledik elimiz boş döndük.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Dostum ikinci eli kuvvetli yazmadım ikinci eli Kötü olmayan yazdım elde kalmasın yani, bir sonraki mesajda da belirttim. Civic alırsak anahtarı havaya atsak satarız hee peugeot 408 ve renault austral biraz bekletir o da sıkıntı değil. Al satçı değilim o kadar da bekletsin sıkıntı yok.

Corollanın tepkisiz ateri gibi multimedyasını, taksi çıkması iç tasarımını sevmiyorum.

Tiguanın veya vw nin çoğu aracında yıllardır aynı tasarımı kullanmasını sevmiyorum. 1 milyonluk polo da aynı tasarım aynı cihazlar. 3 milyonluk tiguan da aynı tasarım aynı cihaz.

Valla o piti piti birşey alıcaz mecbur bayrama kadar yoksa yine gemiye çıkacağım hiç alamam. En kötü 200 kredi daha çekip yeni kasa temiz a3 sedan fikrim de yok değil ama yapmak istemem boş yere kredi yükü.

Civici listeye siz eklemişsiniz azizim,tercih belli

• Aga bu 1.2 motora ne diyorsunuz kayış sıkıntısını araştırdım da dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz diyorlar tek kafamdaki soru işareti o. Biri çıkıp ben biniyorum taş gibi falan desin diye bekliyorum açıkçası 🤣

Servis bakımlı olan araçlarda bir müddet sonra kayış değişip devam ediyorsunuz, sanayiye sokmayın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Mayıs 2025; 16:53:53 >
    Ben değil ama annem ve teyzem biniyor. Biri 50bine geldi diğeri 38bin henüz kayışta bir sorun olmadı. İkisi de lady bireyler olduğu ve ben uzakta yaşadığım için zorla da olsa servise gönderiyorum ben takip edemiyorum. Servisi de arayıp üstüne basa basa kayışı kontrol ettiriyorum. Şeytan kulağına kurşun iki araçta da henüz sorun yok ama biliyoruz ki bu kayış bir gün değişecek. Biraz abartı var şüphesiz lakin motorun da çıt kırıldım olduğu bir gerçek stellantisde bunu kabul etti. Bunun yanı sıra bir çok araçta motor yatak sarmadan araç yağ basınç uyarısı veriyor ve motor ele almadan yağ kayış süzgeç pompa değişiyor ama bunlar yine masraflı.

Öte yandan şu var 50bine gelen grandland alınırken motorla ilgili bu denli problemler piyasada yoktu.(2021) İki araçta muadil rakiplerinde fiyat olarak daha ucuza geldiği ve ladylerdeki opel sevgisinden dolayı bir anlık karar sonucu alınmış oldu.
    Güncel araçların bir çoğunda bir problem çıkıyor vw alternatör sorunu 1.0 radyatör, 1.3 tce termostat, 1.5 toyota yatak sarma. Lakin gerçekçi olalım ki 1.2 puretechde normale göre hata oranı daha yüksek. Şu da varki piyasada çok fazla olan bir motor ben ilerleyen vadede bu motorun sanayide tamir masraflarının daha hesaplıya geleceğini düşünüyorum.

Neyse iyi kötü örneklerle bir şeyler karaladım. Umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 25 Mayıs 2025; 17:25:43 >

• Merhaba arkadaşım

Maximum 1.6-1.8 k bütçe ile 408 GT ve austral alpine biraz zor bulursunuz. Aylardır takip ediyorum bu araçları austral mümkün değil o fiyata, ancak techno paket alabilirsin.

1.8 k fiyata C5 aircross hybrid alabilirsin hem bagajı çok geniş,içi ferah hem de yakıt daha iyi.

• Ben bu rakamlara 2018 A4 sport aldım mis. Tavsiye ederim.

• Selam beyler tekrardan güncelleme geçeyim 1.700m fiyata 2023 model peugeot 408 gt paket hatasız aldım. İnşallah 1.2 motor üzmez beni ama ilk izlenim aracın içi, konforu ve görseli cidden güzel tavsiye ederim bu fiyatlara.

1.600 - 1.800m arası araç tavsiyesi acil

• zaferdurukan kullanıcısına yanıt

hocam zor diyordun, altaki arkadaş 408gt 1700 almış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.