< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 17 Kasım 2024; 20:20:6 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 17 Kasım 2024; 20:20:6 > |
|
|
Manager:
Release v1.19.3 · ReVanced/revanced-manager https://github.com/ReVanced/revanced-manager/releases/tag/v1.19.3YouTube: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-09-37-release/youtube-19-09-37-android-apk-download/ Gmscore: |
|
Öncesinde tüm vanced uygulamalarını ve microg'yi silin. Manager'i indirip yükleyin. Paylaştığım Youtube apk'sını indirin. Manager'i açıp Patcher > Select an App > Storage > indirdiğiniz Youtube apk'sı şeklinde ilerleyin. Patch ve kurulum gerçekleşecek. Ardından paylaştığım linkten gmscore'u indirip yükleyin, açıp Google hesabınızla giriş yapın. Bu kadar.
Ek: 1. Gmscore içerisinde Google hesabıyla giriş yapmada sorun yaşarsanız(genellikle Huawei cihazlarda yaşanıyor), önce Google Accounts bölümünde bulunan 4 seçeneği pasif duruma getirin. Böylece oturum açma sorunu çözülecek. Ardından kapattıklarınızı yeniden aktif edin. Yoksa vanced içinde başka bir hata vermeye başlıyor. 2. Tüm bu işlemlerin ardından vanced açılır fakat farklı oynatma sorunları açığa çıkarsa telefonun uygulamalar ayarlarından cihazınızdaki "Orjinal" YouTube uygulamasını aktif duruma getirin. Bu sorun sadece bu şekilde çözülebiliyor şimdilik. |
|
Hiçbirine gerek yok. https://revancedextended.com sitesinden APK ve MicroG indirip yüklediniz mi tamamdır 👍 |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu
ReVanced, YouTube'un reklamsız ve özelleştirilmiş bir sürümünü sunan popüler bir uygulamadır. Bu kılavuz, ReVanced'ı kolayca ve hızlı bir şekilde yüklemenize yardımcı olacaktır.
Gereksinimler:
Adım Adım ReVanced Kurulumu:
ReVanced Donma Sorunu:
Bazı kullanıcılar ReVanced'de donma sorunları yaşayabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
ReVanced'ı yüklemek ve kullanmakla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen ReVanced topluluk forumlarını ziyaret edin veya resmi web sitelerine başvurun.
|
Müdürü güncelleştirmek için Müdürde mavi renkli bir “Update Manager” düğmesi gördüğünüzde Müdür güncelleştirilebilir demektir. Bunu tıklayıp yükleyebilirsiniz. Eğer bu şekilde olmazsa resmî müdür APK dosyaları için GitHub sayfasına bakabilirsiniz. Yotube Revanced güncelleştirmeleri Ara sıra Müdürü kontrol edip güncelleştirme var mı bakabilirsiniz. Uygulama alfa sürümünde olduğu için hataların olması beklenmelidir ama zamanla düzeltilecektir. Eğer güncel bir sürüm olduğunu fark ederseniz güncel sürüme geçmeniz önerilir. Yotube Revanced açar açmaz çöküyorsa Muhtemelen yanlış APK indirip yamadınız. İndirdiğiniz dosyada “APK” yazdığına emin olunuz. “Bundle” yazan dosyayı seçmeyin çünkü o splitapk dosyası olup yamayla düzgün çalışmayacaktır. Yukarıdaki adımları tekrar uygulayarak yeni bir APK dosyası üretiniz. Bu işe yaramıyorsa “Recommended” seçeneklerle yamayıp yeni APK üretiniz. Eğer bunların hepsini yapmanıza rağmen olmuyorsa Discord sunucusunda yardım isteyiniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 18 Haziran 2025; 17:48:0 > |
|
Konu için eline sağlık.. Vanced bayadır tökezliyordu, revanced'de bayadır doğru düzgün çalışmıyor ve yetmiyordu ama vanced'in son 1 haftadır iyice fişi çekilince Revanced mecburi seçenek oldu bir bakıma.. Umarım ReVanced aranan ilaç olur.. İlerleyen günlerde uygulamanın içerisine hiç bir şey yapılamıyorsa bile en azından Türkçe desteği eklenebilse müthiş olur aslında. |
|
Vanced gidince bende mobil youtube'un tadı tuzu kalmadı. Bir de evde akıllı tv var ona lanet olsun! Bir şey izliyorum reklam, bir şeye bakıyorum hop kenardan reklam!! Sinir oldum böyle akıll tv'yi ben.. Bunların çözümü de var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Nisan 2023; 3:38:1 > |
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
MicroG güvenli bir araç değil, buraya gireceğiniz hesabı buna özel oluşturun sakın genel olarak kullandığınız gmail adresinizi filan girmeyin pişman olursunuz |
|
|
Merhaba ben de bir alternatif önerebilirim Android cihazlar için. Öncelikle download etme özelliği var, ister video ister m4a müzik dosyası olarak indirebilirsiniz. Bu arada ReVanced ile de uyumlu çalışıyor. Revancedde download butonuna basınca direk np ye yönlendiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
ReVanced'de shorts çalışıyor, siz gizleyen yamayı yüklemişsiniz. Ayarları kurcalayınca gizlemeyi geri alabilirsiniz. |
|
|
|
Ben ücretsiz sunulan bu tarz programların çok güvenli olduğunu düşünmüyorum en kötü bazı bilgilerinizi satma ihtimalleri bulunuyor yoksa kimse kimse için bedava bir ürün vermez |
|
|