|
Youtube Revanced içinden profil ayarlarının altında Revanced'in kendi ayarları içerisinde bir çok ıvır zıvır var ama şunu farkettim, bazı ayarlar işlemiyor, program çok yeni ve sürekli engellemeyle karşılaştığı için kısa süre sonra düzelir diye düşünüyorum.. Şuan tek önemsediğim minik problem şu ekranda parmağı kaydırarak videoyu ileri geri sarma özelliği, Vanced'da bu çok işime yarıyordu, alttaki ucube saçma ince çizgiden çok çok daha işlevseldi.. Birde şunu farkettim, bazen video kendi kendine sesi kalıcı kısıyor sizlerde de oldu mu, bu zamana kadar hiç olmazdı ama Revanced'da olmaya başladı.. Mesela bazı videoların sesi az oluyor telefonda fullediğimde anca anlaşılır oluyor, bi anda ses daha da kısılıyor ve programdan tamamen çıkıp girmem gerekiyor, eeee bu da hoş değil yani hoopp programı kapat aç kaldığın yerden devam et v.b.v.b... Dediğim gibi düzelir yakın zamanda, minik bug'lar mevcut haliyle. Unutmadan son anda aklıma geldi, Revanced manager'dan baktığımda güncelleme var diyor, güncelle diyorum ama herhangi bir şey güncellenmiyor, bunu da düzeltirler diye düşünüyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt