Fiber geldi ancak maksimum 100mbit gösteriyor.
-
-
bazı sitelerde 1000mbit yazıyor arkadaşlar hangisini baz alacağız
_____________________________ -
1000 Mbps'i baz alın hocam. Bazı sağlayıcılar en fazla 100 verdiği için o şekilde gösteriyor. Altyapınız FTTH (eve kadar fiber) ise ki muhtemelen öyle, 1000 Mbps hız alabilirsiniz.
altyapim.net/
Buradaki bilgiyi referans alabilirsiniz.
peki neden turknet 100mbit verebiliyorum diyor. Şuan farklı firmadan 500 satın aldım kurulum bekliyorum.
@XpressMusic34 site çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 2 Ocak 2023; 19:22:43 >_____________________________ -
Turknet kendi altyapısı dışında 100 mbps üstünü satmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sevecen69peki neden turknet 100mbit verebiliyorum diyor. Şuan farklı firmadan 500 satın aldım kurulum bekliyorum.
@XpressMusic34 site çalışmıyor
Turknet kendi altyapısı dışında 100 üzeri hız vermiyor. @TurkNetDestek
Evet hocam site maalesef gidip geliyor ama çalıştığı zaman çok güzel bilgiler veriyor. Umarım düzeltirler siteyi. Ben size attığımda çalışıyordu ama sonradan kesildi sanırım hocam.
Port ücretleri farklı. Türknet 169 TL tek fiyat politikası uyguluyor tüm hızlarda. Kendi altyapısında 1000 mbps e kadar hız sunuyor ancak VAE altyapısında 100 mbit üstü hız vermiyor 169 TL ile maliyet/kar zararı edeceğinden.
hangi firmaya geçtiniz hocam bende arayıştayım bende de 1000mbit görünüyor

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı