|
Merhabalar. imzadaki sisteme sahibim 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. (r5 3600 - b450 tomahawk max) Lakin son 2-3 aydır çok can sıkıcı bir biçimde ister oyunda olsun ister masaüstünde böyle her gün veya günde 2-3 kez böyle bir kasma bir stutter giriyor ki hem ses takılıyor hem fare hem oyun. ne yaptıysam ne ettiysem de sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamadım win format attım ssd formatladım vs ama yok. Onun haricinde, bir de DPC Latency Test ile bilgisayarı arkaplanda hiç bir şey açık olmayacak şekilde fareyi bile hareket ettirmez iken anlık 2000 mikrosaniyeleri görüyor. ![]() ayrıca quick cpu ile de aynı şekilde arkada bir şey açık değilken bırakırsam ![]() sağ tarafta anlık bir watt artışı - sıcaklık artışı vs oluyor. overclocktan mıdır? ama 1 yıldır yapmayan sistem neden şimdileri yapmaya başladı? var mıdır yardımcı olabilecek bir hocam? @Wilson Fisk siz de bir bakabilirseniz sevinirim hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 11 Nisan 2022; 23:29:16 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt