Başıma gelmez benim dediğim bi olayla karşı karşıyayım. Kısa özet : Aracın öncesinde beyin problemi olmuş ve kurcalanmış. Ardından arıza lambası iptal edilmiş ve ben bunun farkına varmadan satın aldım. Hukuki süreçle ilgili yardıma ihtiyacım var. 4 ay önce 2007 model Grande Punto aldım. Puntoya karşı bir ilgim var ve temiz gözüktü. Satıcı arkadaşta iyi birine benziyordu. Yinede ekspertiz yaptırmak istedim ve ön aksta bi problem vardı onun dışında boya olan parçaları söylediler başka bir problem yok dediler. Gelelim olaya. Aracı ablama vermiştim yokuş çıkarken gaz kesmiş araç. Pedalda tepki yok kapatıp açınca düzelmiş. Bende bir sıkıntı olmadı o ana dek. Sonrasında ben kullanırken aracın çekişinin düştüğünü hissettim. Ve bi anda otobanda ilerlerken gaz pedalı tepki vermedi araç rolantiye düştü. Boşa aldım aracı ve kapatıp açtım kontağı sonrasında düzeldi. Bunu 10 km'lik mesafede tam 5 kere yaptı. Ustaya gösterdim beyni ile uğraşılmış bu aracın dedi. Göstergede arıza lambası söndürülmüş. Tahmini masraf 5 bin tl civarı. Eski sahibini aradım ilk başta yardımcı olur gibi oldu ancak umursamadı sonrasında benden çıktı nede olsa kafasında. Kendisiyle kötü olmak istemediğimi ancak bu konuya yardımcı olmasını aksi durumda mahkemeye gideceğimi belirttim tamam sen bilirsin dedi. Aracı dışarda yaptırmak hiç içimden gelmiyor uzun bir süre binmek istiyorum araca tüm bakımlarını yaptırdım bi ton masraf ettim zaten. Şuanda soğudum biraz araçtan dışarda yapılırsa aklımda hep soru işareti ile binicem. Sonuç: Yetkili servisten randevu aldım bugün aracı incelenmesi için bırakıcam. Ardından nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 23 Mart 2022; 9:57:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |