|
Merhabalar. Birçok iş teklifi aldım fakat diğerlerini eleyip iki seçenek arasında kaldım. En kısa sürede seçim yapmam gerekiyor fakat bir türlü karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. 1) Yazılım firmasında online İngilizce eğitmenliği Maaş: Başlangıç olarak net 5.500 TL, sonrasında iyileştirme yapılacağı söylendi. Aylık 1.040 TL Yemek Kartı İşe girdikten 2 ay sonra başlayan tamamlayıcı sağlık sigortası. Çalışma şekli: Evden Çalışma saati: 09:00 - 18:00 (Her saat ders yok ama) Cumartesi & Pazar tatil. Laptop ve telefon da verecekler. Düşüncelerim: İngilizce öğretmeyi gerçekten seviyorum ve aynı zamanda yazılım öğrenmeye başlayacağım için benim için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Ders vereceğim çalışanların %80'i yazılımcı çünkü. Evden çalışma olması da hoşuma gitti fakat başlangıç maaşını biraz düşük buldum ve ilk 2 ay sigorta yapmamalarını biraz garipsedim. Yazılım konusunda kendimi geliştirirsem pozisyonumu yazılımcı olarak da değiştirebileceklerini söylediler. 2) Amerika merkezli lojistik firması Maaş: Başlangıç olarak 6.000 TL, 3 ay sonra performansa göre maaşta iyileştirme. Aylık 100$ Yol ve yemek yardımı. Ofis evimin karşısında olduğu için yol masrafım yok. Çalışma saati: 16:30 - 02:00 Cumartesi & Pazar tatil. Düşüncelerim: Az çok benzer bir işte 1 ay kadar tecrübem oldu. İşin yoğunluğundan ve patronun tavırlarından ötürü işi bıraktım. Müşterilerle sürekli mailleşmek, aramak vs. çok da bana göre bir iş değil aslında. İşe başlamadan önce ofisi ve çalışanları ziyaret etme imkanım olacak yarın. Ortamı görüp biraz daha iyi fikir edinme imkanım olacak. Bir diğer yandan acaba çalışma saatleri hayatımı nasıl etkiler emin değilim. Normalde gece uyuyan birisi değilim pek. Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum. Birçok iş teklifi aynı anda gelince çok kararsız kaldım gerçekten. Edit: Bu arada geçen hafta bir okul ile Haziran ayına kadar sözleşme imzaladım. Normalde 2 gün sonra işe başlamam gerekiyor. Bu durumda işe başlamak istemediğimi söylersem herhangi bir dava açabilir ya da tazminat ödetebilirler mi bana? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englisher -- 15 Şubat 2022; 4:56:53 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt