< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 11 Mayıs 2026; 17:10:43 > |
Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]
1 Mobil
-
-
hayırlı olsun
_____________________________ "Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır." -
Trendyol ile buzlar ne ara eridi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hadi hayırlısı 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hadi bakalım, başlıyoruz
_____________________________ -
Hayırlı olsun
Bana gelmemiş.. Pardon x/40 konusu sandım.
Hayırlı olsun.
_____________________________ HAYAT KIZGIN BOĞA,
BEN KIRMIZI PELERİN -
Takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İlk turunçgiller ana konu diye anladım , sonra baktım , yoook artıhhh dedim !!!
Beyler bu sayfaya hiçbirşey yazmayın Turuncu adamlar kızıyormuş...
_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR -
Budur
Neden hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sağolun hocam kaptım bi tane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun
sonunda ya konu baya işimize yarayacak
Trendyol 100/50, 100/40, 300/100 vb. kupon dağıtmayacak galiba bu sene, kupon yoksa gereksiz alışverişte yok, reklamlarla topluma dayatılan tüketim çılgınlığına dahil olmayacağım.
|
|
Arkadaslar simdi hazırsanız size Trendyol'un beni nasıl soyduğunu anlatacam, herkes Trendyolun karanlık yüzünü görsün diye üşenmeden süreci anlatacam. yaklaşık 2 ay önce Trendyoldan 700tl ye blender aldım, siparişim birkaç gun sonra elime ulastı ama kullanmak istedigimde sorunlu oldugunu farkedip iade/değişim talebinde bulundum, bana trendyol express ile geri gondermemi soylediler paketleyip gelen kargo gorevlilerine teslim ettim, aradan 1 hafta gecti bana kutu geri döndü, kutuyu actıgımda kutunun boş oldugunu gordum, trendyol uzerinden destek talebi actım gel zaman git zaman bana otomatik mesaj atıldı konuyla ilgili yapacak bisey yok diye, satın aldıgım magazayı aradım , urunu eksiksiz yolladıgımı ama geri donen kutunun bol oldugunu belirttim, satıcı bana bunu cok sık yasadıklarını trendyol express calısanlarının kutulardan urunleri cıkarıp bos kutu teslim ettiklerini bu konuyla ilgili olarak trendyol ile gorusmemi soyledi ama bu detayı bana verdigini karsı tarafa soyleme diye de tembih etti. trendyolu defalarca aramama talep olusturmama ragmen her seferinde otomatige baglamıs gibi islemlerinizi kontrol ettik talebinize yanıt veremiyoruz uzgunuz vs vs. şimdi soruyorum size bu trendyol denen hırsız firma neden hırsız cunku senin calısanın seni temsil eder ayrıca ortada bir hırsızlık varsa ve sen kamera goruntulerini incelemek yerine ustune soguk su ic diyorsan sende bu suça ortaksın demektir. tuketici haklarına yazdım savcılığa da suç duyurusunda bulunacağım, bu tezgahı ve trendyolun çirkin yuzunu butun platformlarda paylasacagım lutfen destek veriniz. |
|
Trendyol bu kafa ile giderse diyecem ama gideceği yer çöp oluyor yazık bu kadar beyinimizi bulandiracaginiza adam akıllı bi kere indirim yapın geçin gidin... Reklamdan midesi bulananlar beğeni yapsın yalnız olmadığımızı anlayalım
|
|
Malum site ana konu diye açsaydınız başlıgı biz yine anlardık.
|
|
Hızlı Market ücretsiz getirme sınırını 60 TL'den 80 TL'ye çıkarmış. Ara sıra verdiği 20 TL kuponu kullanırsan 100 liralık alışveriş kuponla 80 TL'ye düştüğünde ancak getirme ücretsiz oluyor. Ülkede hiçbir şey iyiye gitmez ki bu gitsin...
|
|
Valla bu senenin Kasım kampanyalarının kazananları belli oldu. Tarkan, Eser yenenler ve karısı, abidik gubidik fenomenler vs parayı iyi cukkaladı. Adam gibi kampanya olmadı. Ulan hediye çeki ile dağıtılması gereken paralar ünlü dedikleri vasıfsızlara harcandı.
|
|
25 Koleksiyon kaydedilmeye 25 TL veriyordu. Bu kupon günümüz enflasyonunda çöp dedik, çoğumuz kullanmadık bile gelen kuponu. Adamlar gitmiş bir de 25 koleksiyon şartını 50'ye çıkarmış ama kazanılacak kuponu 25 TL olarak aynı bırakmış...
Hepsiburada almış yürümüşken siz Instagram ünlümsülerine para yetiştirmeye devam... |
Benzer içerikler
- kemik testeresi a101
- koşu bandı ses yalıtım minderi
- elektrikli araç şarj kampanyaları
- yandex ai internet hediye kodu
- uber indirim kodu
- bayram şarj kampanyaları
- letgo kargo ücreti
- hepsiburada premium ücreti
- yandex s****
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android