< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kanka zorluk olarak kıyaslasan hangi oyunla kıyaslarsın? Her seferinde artık yaşlandım zor oyun oynamayacağım diyorum yine de dayanamıyorum souls like oyunlara. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla kanka wukongdan bi tık daha zor olabilir bosslar bilemedim, çok seri vuruyorlar can basmana izin vermiyorlar, ama doğru buildlerle gidersen bitiyor. Ben de bu son bu son diyorum ama devam ediyorum işte |
Eyw dostum, oyunu çok beğendim ben de from softwarein her oyununda bir parça koymuşlar oyuna, kombatı da beğendim, bosslar nefes aldırma valla ama bi şekilde 1000 kere öle öle bitirdik |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 6 Ağustos 2025; 7:32:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Baltayıda dene güzel bir buildle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 6 Ağustos 2025; 10:4:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuebche -- 6 Ağustos 2025; 15:33:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |