Bildirim
Pokemonu istiyorum!!!!:(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ya bunun linklerinin buldumda indirmeye üşeniyorum 16 gb 500blm.Eskiden severdim pokemonu ama şimdi düşününce sıkıcı geliyo kararsızım indirsemi indirmesemmi _____________________________ -
Tsubasa yok mu Tsubasa _____________________________ -
Komik komik karakterler var ya
_____________________________ -
Bende ''beyblade'' istiyorum...
dipnot: Tövbe tövbe
_____________________________ "If graffiti is a crime, let judge forgive us.""Döğüş Kulübü" -
kanal 1 beyblade için hafta içi öğleden sonra
hafta sonuda sabahları tam vaktini bilmiyorum ama_____________________________ -
en güzeli tsubasa bi kaç kere izledim süperdi werseler keşke gene
quote:
Orjinalden alıntı: enas
+1_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: aLCoHoL111
quote:
Orjinalden alıntı: enas
+1
+2
_____________________________ Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür... -
ben şirinleri istiyorum
Oha yaş kaç pokuman mokuman. _____________________________ -
Edi'yle , Büdü yokmu?
_____________________________ "If graffiti is a crime, let judge forgive us.""Döğüş Kulübü" -
ben pokemon crater bölmünden emekliyim pokemon cratercilerde böyle bir şey istiyorlar isterseniz onalarla ortak çalışın benim adımı verebilirisiniz beni tanırlar _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
Ya bunun linklerinin buldumda indirmeye üşeniyorum 16 gb 500blm.Eskiden severdim pokemonu ama şimdi düşününce sıkıcı geliyo kararsızım indirsemi indirmesemmi
türkçe dublaj mı?
ben izlemiycem ha yegenime
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler