Şimdi Ara

Ölmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
3
Favori
5.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Son 2 3 haftadır baya baya istiyorum.

İşsizlikten, fakirlikten değil. Yalnızlıktan ve amaçsız yaşamaktan.

Hayatı istemiyorum artık. Gerçekten çok saçma bir dünyadayım. Fatura ödemek için yaşamak istemiyorum veya karnımı doyurmak için. Veya tapınmak için.

Şöyle direk yok olsam ne güzel olurdu. Ne dert ne mutluluk ne sevinç ne hüzün. Sadece yokluk.

İntihar etmek istemiyorum. Çok saçma araba kazasına gideyim veya kalpten gideyim ne bileyim. İntihar etmek mallıktır. Bakın benim dediğimle arasında fark var. Ben ölmek istiyorum hatta yok olmak. Fakirlikten veya mutsuzluktan ölmek değil. Sadece istemiyorum bu hayatı. Ne diye verildi zaten. Sanki bana sordular önceden.

Neyse böyle anlatayım dedim. Çok saçma anlattım biliyorum ama içimdekileri aktardım sizlere. İsterseniz dalga geçin fark etmez ama durum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedefsiz yasamaktan oluyor olabilir. Kendinize ulasmasi zor ama kademe alabileceginiz hedefler koyun. Ben her zaman yurt disinda fotografci olmak isterdim. Yurt disina tasinmayi basardim ama fotografci olmayi basaramadim henuz cunku cok fazla rakip var. Bunun gibi seyler beni hayatta tutuyor. Basardikca yeni hedef ekliyorum. Fotografci olabilirsem mesela unlu taninan bir national geog. fotografcisi olmak isteyecegim vs.
  • artık siyanürde yasaklandı ısın zor
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Okumadın değil mi hocam?

• ılkokuldayım okumayı tam sokemedım
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Anladım.

• bende aynı fikirdeyim hocam bıktık artık bu dünyadan dimi.
  • Gerçekten öyle hocam. Terapiste gitsem mi diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek mi yaşamak mı
    2 yıl önce açıldı
    Yalnızlıktan ölmek üzereyim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayım. 9 aydır işsizim. Bakınıyorum etrafa saçma sapan işler var. Motorlu kurye, garson vb.. Başka da yok. Bana göre değil böyle işler. Yaş 22. Çok acı çektim, acısız ölme diye bir şey olsa direk atlayacağım ama, yok işte.
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu ay sonu psikiyatriye gidicem anlatıcam durumu yani sosyalleşemiyorum param yok,mutsuzum,gelecek kaygım var dicem.Oda bana her zaman yaptıkları gibi ilacı dayıyacak.Ardından beni ilaçla yaşamak zorunda bırakacaklar.
  • Bazen delirip deliler hastanesinde yatasım geliyor. Sizede oluyor mu?

çoook zaten yakında yatıcam.
  • Gitmeden önce Hill House izlemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Bu mesaj silindi.
    Doğru diyorsun hocam. Ama arkamda ailem var. Düşünüyorum tek kalsam direk yapıcam bişeyler ama onlar var. Arkamdan ağlıcak insanlar olmasa geberip gideyim en iyisi.
  • Haklısın hocam. Benim de annem var, "Sen olmasan şimdiye kadar ölmüştüm" diyen bir annem. Beni ne kadar sevdiğini söylese de ben söyleyemiyorum.

Sorma. O daha çok boğar insanı. Bir insanı hatalarına rağmen sevmek daha kötüsü. Geçmişte ailemle bazı problemler yaşadım. İkilemde kalmak çok çektiriyor insana. Başımı alıp gideyim diyorum, param yok gücüm yok. Bir kaç kere evden çıktım gittim. Hatta bir kere banklarda yattım geceleri. Son durağım gene onlar oldu. Ama ne yapayım, başka kimsem yok.
  • Çok iyi anlıyorum hocam. Umarım en yakın zamanda bizi yola getirecek biriyle karşılaşırız.

• Askere yazıl cepheye koş

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hocam vücudum el verse hiç düşünmeden giderim. Ama ben askere gitsem beni mutfağa atıp 1 sene boyunca patates soydururlar. O yüzden istemiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.