< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
şu söylediğin cümle intihara azmettirmektir teşvik etmektir. 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası var. hayatının 5 yılını kapalı kapılar ardında geçirmek istemiyorsan insanlara bunu yapma. internet ortamı olması farketmiyor suç suçtur.
|
Şunu insanlar anlasalar tarihin en büyük devrimi gerçekleşecek de işte.
|
artık siyanürde yasaklandı ısın zor
|
ılkokuldayım okumayı tam sokemedım
|
Oğlum manyak mısın sen kafama sıkmaya silah almak için para biriktiyorum ne demek
![]() |
Kendimi öldürmek istemiyorum dedim. Ölmek istiyorum dedim. Çok yanlış gelmişsin.
|
hedefsiz yasamaktan oluyor olabilir. Kendinize ulasmasi zor ama kademe alabileceginiz hedefler koyun. Ben her zaman yurt disinda fotografci olmak isterdim. Yurt disina tasinmayi basardim ama fotografci olmayi basaramadim henuz cunku cok fazla rakip var. Bunun gibi seyler beni hayatta tutuyor. Basardikca yeni hedef ekliyorum. Fotografci olabilirsem mesela unlu taninan bir national geog. fotografcisi olmak isteyecegim vs.
|
Aynı durumdayım. 9 aydır işsizim. Bakınıyorum etrafa saçma sapan işler var. Motorlu kurye, garson vb.. Başka da yok. Bana göre değil böyle işler. Yaş 22. Çok acı çektim, acısız ölme diye bir şey olsa direk atlayacağım ama, yok işte.
|
Askere yazıl cepheye koş
|
|
|
|
|
|