Lütfen, Dexim, Trust, HyperGear, Polosmart, Urban, TTec,Celly, Syrox vb marka ürünleri bu konu içerisinde önermeyiniz,fırsat olarak sunmayınız ve gerek Çin'de ucuz,merdiven altı üretim olup geçici rastgele isim/marka verilip insanların ürün deneme alışkanlıklarının suistimal edilerek, piyasaya anlık olta olarak sürülen,sonra isim marka değiştirilip tekrar piyasaya sürülen,yazılan özellikleri yalan olan ürünleri/markaları bu konu içerisinde önermeyelim. Kalitesiz telefon sarj ve powerbank ürünleri telefonunuza zarar verir. Telefonlarda olduğu gibi Powerbank ürünlerinde de, kendini kanıtlamış markaların orta segment ve üst segment ürünleri vardır. Kullanılan malzeme ve içerdiği donanım ve teknoloji fiyatını etkiler/belirler. Sizler hangi bütçeyle,ne aradığınızı iyi bilmeli,ona göre karar vermelisiniz 100 TL'lik Anker yada Baseus pawerbank ile aynı kapasitedeki aynı markalı 200 TL'lik Anker yada Baseus powerbank arasında gerek donanım,gerek malzeme,gerek içerdiği teknoloji açısından farklar vardır ve fiyat farkı bu yüzdendir. Mesela Anker Power Core serisi ile Power Sense serisi farklı kalitedir. Mesela Baseus Gentleman serisi ile Adaman serisi arasında her açıdan farklılıklar ve kalite farkı vardır. Bütçenize göre Fiyat/Perforrnans açısından en uygun ürünü seçmelisiniz. Mesela Baseus Gentleman 10000 mAh 55 TL ve altına satıldığında fırsattır,kötüleyemeyiz,abi ürün kalitesiz,USB-C girişi yok diyemeyiz.O yüzden o ürün fırsat zaten. O zaman gidip aynı değerde 10000 mAh Baseus Adaman modelini 3 katı fiyata 160 TL'ye almalısın. Baseus 10000 mah Adaman da 140 TL altına fırsattır. Örnekler çoğalıp gider. Xiaomi"nin de üst seviye ve orta seviye kalitede powerbankları vardır. Romoss kalitede Baseus'dan iyidir,en önde gelen kaliteli powerbank markasıdır ama Türkiye'de satışı yok. Türkiye'de yetkili satışını yapan firma yok. Belki yurt dışından getirebilenler olabilir. BURADA,KENDİNİ KANITLAMIŞ MARKALARIN SARJ KABLOLARI VE POWERBANK ÜRÜNLERİNDEN FİYAT/PERFORMANS AÇISINDAN FIRSATLARI DUYURACAĞIZ. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 11 Ağustos 2021; 21:7:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|