Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
184
Favori
163.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tryaman

    type c 20.000lik powerbank arıyordum sizce en iyi marka hangisi? 1 kere alıyoruz en iyilerinden alalım

    Bana göre en iyi powerbank Romoss marka powerbanklardır ama Türkiye'de orjinali bulmak zor. Powerbank işi ciddiye alınmalı,üst seviye pahalı telefon kullanıyorsanız bataryaya zarar veren ucuz powerbanklar asla kullanılmamalı.

    GP, VARTA , ADATA pek bilinmeyen ama kaliteli powerbank üreten markalar.

    Baseus'un çok kaliteli powerbankları da var,çok ucuz üretim powerbankları da var buna dikkat edin. Bir powerbank kaba değilse ve ağırsa büyük ihtimalle son teknoloji kaliteli üretimdir.

    Xiaomi'nin 20000 mAh bazı seri powerbanklarının çok memnun edici olduğu söyleniyor. Size önerim Hepsiburada da powerbank bölümünde inceleme yapıp yorumları okuyarak verebileceğiniz fiyata göre bir powerbanka yönelin ve o powerbankın fiyatına amazonda bakın öyle alın. Powerbank ve sarj kabloları konusunda gördüğüm kadarıyla en iyi anlık indirimleri amazon yapıyor. Yalnız çok iyi indirimler günlük oluyor,yakalamak lazım. Eğer ucuz fiyatı uygun kablolu 20000 mah powerbank almak istesem Amazonda şuan 158 TL olan Adata dijital göstergeliyi takip eder,130 TL'ye düşünce alırdım. Bana göre 20000 mAh olarak 120-150 tl arası alınabilecek en iyi dijital göstergeli powerbank. Çok ihtiyaç yoksa,sürekli doldur boşalt yapılacaksa hızlı sarj önermiyorum. Ben hızlı sarjı mecbur kalınca acelem olunca kullanıyorum. Tabi farklı düşünenler de var,bana göre pilin ömrünü azaltıyor çok sık kullanılan hızlı sarj.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memothegreat

    Usb type-c kablo lazımdı 2m aldım. Prime varsa bu amazondan alışveriş çok avantajlı oluyor ya. 1 parça alıp kargo ödememek güzel birşey.

    Umrunuzda olur olmaz o sizin bileceğiniz iş tabi. Ben de böyle düşünüyorum. Ancak diğer taraftan da 3 5 liralık şey için karbon ayak izi bırakıyoruz hocam. Bunu da unutmamak lazım  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Ugreen ve Baseus'un her modeli her ürünü de çok kaliteli değil ama Belkin'den açık ara kaliteli çok ürünü var. Belkin de çok çeşit yok zaten.

    belkin de belki yaklaşır onları kalitesine hocam  

  • Pi kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam. Dikkat etmeye çalışıcam.

  • Hızlı şarj önermiyorsunuz ama telefonu prize takınca direk hızlı şarj yazıyor.. adaptörü değişip yavaş şarja mı geçelim?
  • cngzsnl57 kullanıcısına yanıt

    Ya adaptör normal sarj özellikli olacak yada kablo. Ben genellikle powerbank ile sarj ediyorum,normal hızda kablo kullanıyorum. Acelem olduğunda hızlı sarj kullanıyorum. Son telefonlarda hızlı sarj bataryaya zarar vermez,batarya ömrünü olumsuz etkilemez diyenler de var ama riske giremiyorum,bataryası Türkiye'de bulunması zor garanti dışı yurt dışı çift hatlı Note 10 plus kullanıyorum. Batarya değişimi kolay olacak cihazlar için kasmaya gerek olmayabilir ve hızlı sarj kullanılabilir sürekli. Baktın batarya hızlı dolup hızlı bitiyor,servisinde parasını verir değiştirirsin. Yavaş sarj ile dolmasını beklemekten iyi seçim olabilir.

  • Yurtdışından gelen galaxy note 9 var ve günde 1 kere şarja takıyorum genelde, nadiren ertesi güne kalırsa gündüz takıyorum, sizin dediğiniz doğrultuda gündüzler harici 2.0 amper adaptörle takılabilir geceleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 5 Aralık 2020; 0:29:26 >
  • Benim genel gözlemin
    Telefonlarin kutusundan cikanlardan daha kaliteli oluyor ugreen ve baseus un kablolari
    4 5 yildir bu markakarin kablolarini kullandım
    Bozulan olmadi
    Hizli sarj olayina gelince
    Bir telefonu 1 yildan fazla kullanmadigim icin bataryayi öldürür mu bilmiyorum
    Lakin teknoloji destekliyorsa en hizlisi ile sarj ederim
    Bir dolu ARGE den geciyor bu urunler
    Hadi batarya olse bile arada 1 yil farkettirir 3 4 yilda
    Saatlerce beklektense batarya değiştirmek daha mantikli diye düşünürüm
  • tryaman T kullanıcısına yanıt
    Powerbank gibi belli bir ömrü olan üründe “en iyisi” gibi iddialı bir tabir belirtmem zor , benim için telefona zarar vermeyecek kapasitesi uygun bir ürün daha makul olur.
    Anker in powerbankleri gayet iyi ama güncel modeller Tr de pek yok.aukey de aynı şekilde. Usb c istediğinize göre hem qc3.0 hem de pd 3.0 desteği olsun. Piyasada bulunan ürünlerden energizer önerebilirim, pek yaygın değil ama sağlam ürünleri var.

    Energizer EUE020006PQ_BK_MK Energizer Ultimate UE20006PQ 20000mAh Dual Input/Output Ultra Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazı Power Bankhttps://www.amazon.com.tr/dp/B088G7KN6W/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_bWSYFbTM2T9C4?_encoding=UTF8&psc=1

    Yine ugreen de düşünülebilir.

    Ugreen 20000 mAh Type-C USB QC 3.0 Powerbank, Siyah

    https://www.amazon.com.tr/dp/B07R5JBH7D/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_dlC_hXSYFb8KABWEE?_encoding=UTF8&psc=1

    Ben bir süredir incore kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim, fiyatı çok uygun seviyelere düşmüştü o zaman aımabilirdi ama aynı fiyat segmentindeyse yukarıdakilerden birini tercih ederim.

    Incore inPower 20000 mah PD QC 3.0 Gümüş Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank Power Delivery ve Quick Charge

    https://www.amazon.com.tr/dp/B07KGCGY77/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_BZSYFb56210S0
  • OPPO a9 2020 için typ c şarj aleti için hangi markayı alalım arkadaşlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: truva34

    OPPO a9 2020 için typ c şarj aleti için hangi markayı alalım arkadaşlar,

    Vooc hızlı sarjı destekliyorsa kendi sarj aletini almanızı tavsiye ederim. Çünkü diğer markalardan farkı hızlı sarj desteğini telefondan değil sarj aleti üzerinden vermektedir. Buda pilin daha az ısınarak pili korumaya yardımcı oluyor. O sebeple vooc hızlı sarjları devasadır😄

  • Konuya denk geldim. Yorumlarda da merak eden var. Kendi tecrübelerimi yazayım.

    Gerçekten kaliteli bir kablo arıyorsanız Ttec kevlar sargılı type c kablosunu kesinlikle öneriyorum. 2.yılın sonunda kabloda en ufak bir deformasyon olmadı. Kabloyu neyle sarmışlar bilmiyorum ama değil kırılma kabloda en ufak bir yamulma bile yok. Hala dümdüz duruyor.

    Baseus un ucu ışıklı olan ve sürekli 20 liralara düşen bir kablosunu denedim. Amazon üzerinde çok övgü almış. Zaman zaman bu forumda da konusu açıldı. Evet şarj konusunda hızlı şarjı destekliyor. Ancak kablonun ışıklı yeri öyle çok ısınıyor ki telefonun girişini yakacak diye korkup rafa kaldırdım. Öyle yorumlardaki gibi biraz falan ısınmıyordu. Bayağı elle tutulamayacak düzeye geliyordu. 25 30 liraya onu alacağınıza bahsettiğim ttec kabloyu 40 liraya alın kafanız rahat etsin.


    Powerbank konusunda tek sefer alayım kaliteli alayım diyorsanız romoss ürünlerini öneririm. Şu an sense 6 plus kullanıyorum. Sanırım Türkiyede bulunmuyor. Ancak orjinalini bulursanız çok iyi powerbank. Type-c girişi ve çıkışı, usb 2.0, usb 3.0 çıkışları ve micro usb girişi bulunuyor. İster hızlı ister yavaş şarj edebiliyorsunuz. Uzun zamandır kullanıyorum şu ana dek hiç üzmedi.

    Öte yandan xiaominin 5000 mah lik powerbanklerini de denedim(ilk çıkan slim versiyonlar) 1,5 senenin sonunda kapasitesinde ciddi bir düşüş gözlemledim.

    Belki şu an xiaomiler iyidir ama ben pek memnun kalmadım. Kalite arıyorsanız romosstan şaşmayın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    Vooc hızlı sarjı destekliyorsa kendi sarj aletini almanızı tavsiye ederim. Çünkü diğer markalardan farkı hızlı sarj desteğini telefondan değil sarj aleti üzerinden vermektedir. Buda pilin daha az ısınarak pili korumaya yardımcı oluyor. O sebeple vooc hızlı sarjları devasadır😄



    Alıntıları Göster

    Opponun kendi sitesinde bahsettiğiniz ürün 95 TL, İnternette de 50/60 TL arasında değişiyor, fiyatı yüksek geldi biraz ben oppo a9 2020 uyan diğer marka type c şarj kablolarından kaliteli kullanışlı bildiğiniz kablolar var mı tavsiye edebileceğiniz. 

  • Energizer denk getirirseniz alın geçin yıllardır pil işinde olan Amerikan bir marka
  • Usta hakkınız varda HB referans olacak kapasitede olsaydı, bence donanımhaber forum hayatına son vermeliydi. Neden?

    Önüne gelen, bilen alan, bilmeden tesadüfen alan yorumları, tek başına yeterli olmuyor bunlar bende, yani powerbank alıp çantamın rengine uydu diye yorum yapılabilecek bir HB  , birde donanımhaber, iyiki varsın!!.


    HB yorumlarına bakıp, bin defa tamam alıyorum deyip donanımhabere yazdıktan sonra vazgeçtiğim ürün vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 5 Aralık 2020; 20:16:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tryaman

    type c 20.000lik powerbank arıyordum sizce en iyi marka hangisi? 1 kere alıyoruz en iyilerinden alalım

    xiaomi zmi 10000 mAh kullanıyorum sanırım 3-4 yıl olmuştur hala canavar gibidir, öncesinde de xiaomi kullanıyordum memnun ürünlerinden (bileklik bluetooth kulaklık) , şuan için üst seviyesi hangisi bilmiyorum ama xiaomi nin üst seviye bir cihazını alırsanız uzun yıllar kullanırsınız.

  • https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07RLXYFZW/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
    Alınır mı sizce ? Şarj başlığı orginal ama kablo orginal olmadığı için yavaş şarj ediyor iş görür mü sizce bu?
  • 30 TL kod ile ne alsak acaba :)

  • yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    B bu kabloyu Black friday zamanı aldım, canavar gibi kablo. Başlık kaliteli ise hızlı şarj yapar. Kullanıyorum 4 tane aldım Micro ile type c türünden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.