Bana göre en iyi powerbank Romoss marka powerbanklardır ama Türkiye'de orjinali bulmak zor. Powerbank işi ciddiye alınmalı,üst seviye pahalı telefon kullanıyorsanız bataryaya zarar veren ucuz powerbanklar asla kullanılmamalı. GP, VARTA , ADATA pek bilinmeyen ama kaliteli powerbank üreten markalar. Baseus'un çok kaliteli powerbankları da var,çok ucuz üretim powerbankları da var buna dikkat edin. Bir powerbank kaba değilse ve ağırsa büyük ihtimalle son teknoloji kaliteli üretimdir. Xiaomi'nin 20000 mAh bazı seri powerbanklarının çok memnun edici olduğu söyleniyor. Size önerim Hepsiburada da powerbank bölümünde inceleme yapıp yorumları okuyarak verebileceğiniz fiyata göre bir powerbanka yönelin ve o powerbankın fiyatına amazonda bakın öyle alın. Powerbank ve sarj kabloları konusunda gördüğüm kadarıyla en iyi anlık indirimleri amazon yapıyor. Yalnız çok iyi indirimler günlük oluyor,yakalamak lazım. Eğer ucuz fiyatı uygun kablolu 20000 mah powerbank almak istesem Amazonda şuan 158 TL olan Adata dijital göstergeliyi takip eder,130 TL'ye düşünce alırdım. Bana göre 20000 mAh olarak 120-150 tl arası alınabilecek en iyi dijital göstergeli powerbank. Çok ihtiyaç yoksa,sürekli doldur boşalt yapılacaksa hızlı sarj önermiyorum. Ben hızlı sarjı mecbur kalınca acelem olunca kullanıyorum. Tabi farklı düşünenler de var,bana göre pilin ömrünü azaltıyor çok sık kullanılan hızlı sarj. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android