Şimdi Ara

ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ BİLGİSAYARI KULLANAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR CS GO OYNARKEN BİR ANDA GÖRÜNTÜ KAYMAYA VE BOZULMAYA BAŞLADI BİLGİSAYARI KAPATIP AÇTIM DÜZELMEDİ ANA EKRANDA WEB SİTESİNDE DAHİL HEP BOZUK NE YAPABİLİRİM EKRAN KARTININ ÖNCEKİ DRİVERİNİ YÜKLEDİM İŞE YARAMADI ŞU ANDA GÖRÜNTÜ BOZUKLUĞUNDAN YAZAMIYORUM BİLE.

• ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ BİLGİSAYARI KULLANAMIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • Ne olur birisi baksın şu soruna artık

• Pc açılırken (Windows'a gelmeden öncesi) yine görüntü bozukluğu var mı? Biosa girip deneyebilirsiniz de bu dediğimi.

Görüntü kablosu sağlam takılı mı, kontrol edin. Varsa başka bir kablo ile deneyin. Hangi portu kullanıyorsanız (hdmi, dvi, VGA, DP) diğer portlar üzerinden görüntü alarak test edin. Başka bir monitörünüz varsa onunla da görüntü almaya çalışıp bakın duruma. Her seferinde tek bir şeyi deneyin ki hatalı olan parçayi veya yazılımı bulabilelim.

Düzeltme: Başka bir konu daha açmışsınız ve orada onboarddan normal görüntü aldığınızı söylemişsiniz. O zaman bu yazdıklarımı denemenize gerek yok sanırım. (aynı portu kullanıyorsanız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 5 Ağustos 2020; 3:57:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrGrendel

Pc açılırken (Windows'a gelmeden öncesi) yine görüntü bozukluğu var mı? Biosa girip deneyebilirsiniz de bu dediğimi.

Görüntü kablosu sağlam takılı mı, kontrol edin. Varsa başka bir kablo ile deneyin. Hangi portu kullanıyorsanız (hdmi, dvi, VGA, DP) diğer portlar üzerinden görüntü alarak test edin. Başka bir monitörünüz varsa onunla da görüntü almaya çalışıp bakın duruma. Her seferinde tek bir şeyi deneyin ki hatalı olan parçayi veya yazılımı bulabilelim.

Düzeltme: Başka bir konu daha açmışsınız ve orada onboarddan normal görüntü aldığınızı söylemişsiniz. O zaman bu yazdıklarımı denemenize gerek yok sanırım. (aynı portu kullanıyorsanız.)
    hocam ekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü alınca düzeldi şuan ekran kartsız kullanıyorum lakin oyun falan oynayamıyorum ekran kartına ne olmuş olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartınızın Chipset problemi var, reballing yaptırın ya da yeni bir ekran kartı bakın.

• TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Garanti bir çözümmü bu reballing hocam ve maliyeti nedir

• ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Kartlar reballingle bazen kurtarilamiyor, 250-300 TL civarında bir maaliyeti var, daha once yaptirdigim bir Nvidia kartı uzun süre sorunsuz kullanmıştım, eğer bütçeniz varsa yeni kart bakın ya da gözünüzü karartıp fırınlama yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 5 Ağustos 2020; 10:31:57 >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Hocam benim konuya da bakarmısınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genellikle reballing ile kurtarılan kartlarda görüntü hiç gelmez.Chipset sağlamdır.Bu kartta durum farklı.Chipset yanmaya yaklaşmış.Reballing belki düzeltebilir.Eğer lehimlerden biri sorunlu ise ama chipset eninde sonunda yanacak gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.