Şimdi Ara

EMULE NASIL ÇALIŞIR ACİL YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzunzamandır emule kullanmayı düşünüyordum bugüne nasipmiş,daha düne kadar torrent/azureus muhabbetim vardı,şimdi emule hususunda yepyeniyim nasıl yüklenir, ayarlar nasıl yapılır, nasıl bağlanır, nasıl çalışır, neler yapmam lazım kesinlikle bu hususda avamım ???

http://www.emule-project.net diye bi site buldum türkcede var ama yazılanlar kafa karıştırıyor orda, herhalde en son sürüm olan eMule 0.48a indirdim ama gerisini sahiden bilmiyorum, ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen yardım. saygılar...........

• hiç kullanma deim ben de bilmiyordum.baktım yok bekleyecekmişiz iyi bi download için fln filan. boşver onu başka prog kullan.
  • Ben de pek kullanmıyorum açıkçası sıraya filan girme durumu bana göre değil..Bitcomet kullanıyorum tavsiye ederim..
  • Emule ilk başlarda biraz karışık ama kaynak bakımından iyi olduğu için kullanıyorum.
    Bu adreste emule hakkında neredeyse aradığın herşeyi bulabilirsin.
    http://www.p2pturkiye.net/forum/index.php
    Sana tavsiyem, mod kullanmadan önce bir süre orjinal emule kullan. Baktın ki tatmin etmiyor o zaman mod arayışına gir. Eğer illaki mod kullanacaksan "leecher" denen modlardan uzak dur.
    İlk kurulumdan sonra high id/low id olayı var. High id olmanın yolunu bul. Bu iş için modem ayarları, port yönlendirme filan gerekiyor. Çok zor değiller. Zaten sadece bir kereye mahsus bir ayar. Bir de upload'u kısma, ama bant genişliğinin %70 den fazlasına da ayarlama. Popüler dosyaları paylaşıma açarsan daha çabuk kredin yükselir. Kredi olayını biliyorsundur. Ne kadar çok upload, o kadar çok kredi = çabuk ve hızlı download. Emule müdavimleri programın uzun süre (4-5 saat) açık kaldıktan sonra esas kapasitesine ulaştığını söylüyor.

Aklıma gelen tavsiyeler bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.