Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|

Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Nisan 2024; 10:57:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 27 Nisan 2024; 15:51:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
tşkr |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
sezon finaline geldim, şu ana kadar harika gidiyor dizi. Akşam televizyonda 4K keyfi yaparak finali izlemek istiyorum Oyunlardan sadece New Vegas ve Fallout 4'ü oynadım. New Vegas'ı teknik olarak çok eski olduğu için anca çeyreğine gelmişimdir. Fallout 4'de de ana hikayede baya ilerledim ama devamını getiremedim maalesef. Bir ara oyunu çok bozmadan grafik, fizik vs. ekstra modlar ekleyip tekrar oynayacağım. Fallout evreni kendine has çok hoş bir evren, ancak oyunlarda Bethesda'nın teknik kütüklüğü yüzünden sunum eksik kalıyordu.. Bu dizi o sorunu ortadan kaldırmış Umarım uzun sezonlar görürüz. Nolan reyis yine muazzam bir iş çıkarmış. Amazon zaten bütçe sıkıntısı çıkarmayacaktır. |
|
|
Ben kötüdür diye düşünmüştüm fakat puanlar iyi gelince dün akşam baktım. 2 bölüm izledim ve bayıldım diziye. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 29 Nisan 2024; 23:25:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
Orhun kayaalp bu evreni en iyi bilendir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
buyrun sorun yardımcı olalım |
|
Dizi gerçekten güzeldi.. oyunu bilenler için hele ayrı bir güzel.. |
|
Önceki sayfalarda sjw yok dediler. Başlamam için ana sebeplerden biri bu. Oyunu bu zamana kadar oynamadım. Eksikliğini çok hisseder miyim ? Yani genel izleyici de izleyebilir mi ? Yoksa kitle olarak oyunu oynamış olanları mı seçmişler ? |
sezon yarısına geldim çekimler harika MCU falan açsın izlesin örnek alsın, cgi fokunu çıkarmadan gerçek mekanlarda gerçekci kostümlerle nasıl iyi çekim yapılıyor atmosfer büyüleyici olmuş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Mayıs 2024; 1:45:0 > |