< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresstest -- 21 Mayıs 2020; 8:1:43 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar ben stk entegre kullanıp 2+1 ev tipi bi sistem yapmayı planlıyorum sağda ve solda bir fullrange 30watt bir tiz lavoce 30 watt ve 60 watt lık sub yapmak istiyorum 30 watlıklar için 465 düşünüyorum (hem aynı devreyi kullanıp 457 takıp 10 watlık hoparlörleride sürmeyi planlıyorum) 60 watlık stk çok az var hangisini kuıllanıyım bilemedim ve bu entegreleri beslemek çok başka olay trafo sardırmak en kolay ve en uygun plan mı yoksa başka bir yolu varmı bilmiyorum (analog elektronik bilgim var) girişlere ton kontrol koyucam sorularım şunlar 1-60w lık stk önerisi 2-stk beslemesi 3- filtrelri kendim yapmak istiyorum ama çok farklı çeşitte filtre var ne tarz bişey kullanmak lazım 3 yollu 4-devrelerden kaynaklı paraziti engellemek için neye dikkat etmek lazım şimdiden teşekkür ederim |
|
5 band veya 7 band ekolayzır daha iyi olur, ton kontrol devresi, anfinin sinyal girişine bağlanır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Trafo 220 girişine, 1uf yani 105 kodlu 400v Kondansatör bağlayın, Trafonun çıkışlarına 2 tarafa 100nf ve beraberinde 10nf bağlayın, bilgilere göre 4 adet köprü diyot a paralel bağlanan 4 adet 10nf , büyük Kondansatörlerin yapamadığı başka bir görevi yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olur, evet bir yerde gördüm, köprü diyotu 4 adet diyot oluşturur, ve bu 4 adet diyotun her birine paralel 10nf , onu demek istedim. Bir türlü gitmeyen cizirtiya faydası olmuş, + İle ac ler arasına, eksi ile ac ler arasına, bağlayınca grup paralellenmis oluyor, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Nisan 2021; 11:37:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
o parazit jakı bağladığında gitmiyo mu bendekinde jakı taktığımda gidiyor usb osilaskop nasıl oluyo normal tüplü osilaskopta kaldım ben. osilaskop alma fikri var aklımda da bu amfideki parazitleri görebilirmiyim |