Şimdi Ara

smps trafo sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm ustalar +/- smps güç kaynagı yapmak istiyorum elimde bitane eı-33 tarfo var bugün power supply aldim 3 tane hepsinden erl-35 trafo cıktı şansa bak bu trafolarla smps yapılırmı eı-33 bakarak biraz daha büyük

smps trafo sorusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek kimse yokmu

• Kaç volt? Aslında yapılır ama birinin + polariteli birinin - polariteli olması gerekir. + poolariteli + ucu - polariteli - uçlu olarak kullanılabilir. İki tane trafo yetecektir. İkisinin de 0 uçları birleştirilip 0 ucunu elde edersin. Mesela 12 simetrik 12 voltluk trafo yapacaksan bir trafon 12-0v öbürü 24-0v olması lazım. Politelere takılmadan deneyebilirsin...

• http://320volt.com/200-600w-dc-dc-konvertor/
    Linkteki devreyi yapmak istiyorum bu trafolar olurmu?

• Trafolar uygundur.Ancak siz yinede AVOmetrede ohm kademesine alıp EI33 referans alınacak şekilde diğer trafoların uçlarını ölçün.Direnç değerleri yaklaşık olarak aynı çıkarsa diğer trafolarıda sorunsuz kullanırsınız.Bacak bağlantılarıda EI-33 ile aynı olmak zorundadır.

EI-33 225W güç sağlayabilmektedir.

Devrelere uygundur.
  • ERL 35 tamamen uyumludur. EI 33 yerine kullanılabilir. ERL 35, 400W civarı güç verebilmektedir.
  • Erl 35 ile ayni bacakları farklı olma ihtimali varmı bise verdigim linkdeki devre nasıl anfi denemeleri için bir smps yakmak istiyorum linkteki devreyi gözüme kesdirdim ama kimiai yapamamış kararsız kaldım elinizde ayarlı smps devresi olan varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMPS mi TRAFO Güç Kaynağımı?
    18 yıl önce açıldı
    SMPS NEDİR?
    17 yıl önce açıldı
    Hifi toroid trafo
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haylaz466 H kullanıcısına yanıt
    Tamircihasan 150watt veya 600watt smps diye arat bulursun.

• Ayarlı degil onlar baktım

• O senin dediğin trafonun plastik ve çekirdeğinin kodu. üzerinde ei33 yazıpta farklı sarılmış trafo olma ihtimali var. Eline aldığın iki ei33 sandığın trafonun içi (sarımları) aynı olmayabilir.

Eline ölçü aleti alıp sarımlarını kotrol et, tel kalınlıklarını ölç.

Elindeki çekirdekler en fazla 50w sürekli güç verir.
  • Bendeki trafolar erl35 ikisinide ayni watt pwer supplyden sökdüm ölçdüm aynı çıkıyo resimdede belli bitane sarı var 2 yesil yeşsillerin degerleri ayni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.