|
1 Mobil
-
-
Son güncelleme ile oyunun PS5 sürümüne adaptive trigger desteği gelmiş sanarım. Daha önce ok kullandığımda tetikler sertleşmiyordu, şimdi sertleşiyor oku gerip R2 ile bıraktığımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 17 Aralık 2020; 16:39:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
Bunları beklemeyin sonuçta yeni nesil için geliştirilmiş bir oyun değil. Sadece çevre detayları, bitki örtüsü daha iyidir sanıyorum. Ufak tefek detaylar yani.
Ama benim için yeni nesil bu grafiklerin tadını 60 fps ile çıkarmak kesinlikle. 30 fps e dönünce grafik ayarlarını değişip, gerçekten ağır ilerleyen takılan bir oyun var gibi hissettiriyor sabit 30 olsa bile.
Yani beklentilere göre değişir aldığınız tatmin. Ben 1080p 60 fps e tamamım. O yüzden çok keyif alabiliyorum yeni konsollardan ve mevcuttaki oyunlarından :) -
Hikayeyi anlayabilirsiniz diye düşünüyorum ama gerçekten çok fazla diyalog var. Sürekli ara sahne ve diyaloglar ile geçiyor oyun.
O nedenle ne kadar keyif alırsınız bilemiyorum.
Bu arada oyunda yarıya geldim 32 saat oyun süresi ile ama hikaye için ilgimi çektiğini, şaşırttığını söyleyemeyeceğim.
Uzun oynanış süresi vadediyor. Bu nedenle alınabilir. Ancak yıl sonu da geldi yakında ufak da olsa bi indirim görebilir :) -
Yeni gelen güncellemede bayağı bir şey düzeltilmiş.
https://bozukanalog.wixsite.com/website/post/assassin-s-creed-valhalla-1-1-0-yerleşim-genişlemesi-ve-yule-festivali-için-oyun-i-çi-destek-ekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
Anladim.
_____________________________ -
Teşekkür ederim hocam. Bakalım oyun kargoda, hafta sonu yasakları varken hazır açıp oynarım anladığım kadarı ile. Olmadı telefonun çeviricisini açıp kamera ile çeviririm Türkçe’ye
-
_____________________________ PSN ID:TheGunerergin
Competitive FIFA Player (Personal Best:25W)
-
Şu en son ekledikleri Yule festivaldaki missing ale görevinde tamamlanamayacak düzeyde bug var görevi seçiyorsun haritada farklı bir yeri gösteriyor. Eşyayı bota koyup götürsen bile olmuyor.
2077 ile bug konusunda kapışacak bi oyun gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar oyunun PS5 Metacritic puanları çok iyi gözüküyor bu kadar iyi mi gerçekten?
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Oyunu almayı düşünüyordum fakat eklentilerde böyle bir ayrımcılık varsa vazgeçeceğim.
_____________________________ Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D -
Herkese merhaba ;PS5 için konuşuyorum...Hangi modda oynuyorsunuz acaba ; quality mi yada performance mi ..Quality de oynuyorum ,ama Performance modundaki grafikler de fark göremedim,detaylı içerik kısımlarını da göremedim bu modların ....Yanıtlarsınız sevinirim..
Bu arada bug soran arkadaşlar için,,oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum; ufak tefek 2 bugla karşılaştım;onlarda keyfi baltalayacak kadar değil...
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantARTBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Oyunu almayı düşünüyordum fakat eklentilerde böyle bir ayrımcılık varsa vazgeçeceğim.
Kimseden bir cevap alamadim,twitterdan ubisoftsupport ve bir suru insani etiketleyip sordum cevap yok.İsin ilginci ps5 gelmeden once season pass gozukuyordu ve satin almis oldugum hesapta da oyun icin ps4&ps5 yazıyor.Ben bir hata oldugunu dusunuyorum,inanmak istiyorum.Ps4 de dlcleri oynayabiliyor olmamiz lazim,daha dlclere cok var o zamana kadar cozulecektir bence,isinizi garantiye almak adina bence gold edition alin siz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN ID:TheGunerergin
Competitive FIFA Player (Personal Best:25W) -
Oyunu yaklaşık 5-6 saat aralıksız oynadım. Son zamanlarda oynadığım en güzel ve beni kendine çeken oyun oldu şu ana kadar. Ps 4 Pro’da oynuyorum. Şu ana kadar öyle bug ile karşılaşmadım. Bazen 1-2 sn lik ses gecikmesi oluyor ama toplasan 3-4 defa olmuştur o kadar. Görsellikler inanılmaz güzel resmen aşık oldum oyuna. Resmen bazen koptum ana hikayeden gezdim yarım saat o müthiş müzik eşliğinde. Bugün mola verdim, yarın yolumuza İngiltere ile devam ediyoruz :) -
Gercekten assassins serisi icin de demiyim de simdi fanlar ile ugrasmayak
origins ve Odyssey e gore muthis iş çıkarmışlar. Bunlari gordukce daha ust duzey firmalarin ps5 ve xbox series x te neler yapacaklarini merak ediyorum. Tabi ubisoft unda.
Valla hocam 2 sene önce Origins almıştım indirimden. Toplasan maksimum 3 saat oynamışımdır dayanamadım oyuna. Odyssey de almayı düşündüm sonra vazgeçtim. İngilizcem öyle ileri düzey değil o yüzden almıyordum ac yi. Ama telefonun çeviri uygulamasından kamera ile alt yazıları çevire çevire hikayeye alıştırdım kendimi Valhalla’da
Hatta bu oyunu bitirince aynı taktik ile Odyssey de almayı düşünüyorum bakalım
-
Keske ilk Odyssey yi oynasan diyecem de halen valhalla'yi tam oynamamisken oyna yoksa valhalla dan sonra hayata kusen. Ama cok cok ta kotu degil. Secim senin. Tabi bir de uzun oyun Odyssey oyle bir haftada oturup bitirilecek oyun degil. Onu oynarken valhalla'yi unutun o kadar.
Kutulu almayı düşünüyordum hocam. Umarım çözerler season pass işini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
PSN:Darkhate90
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt