Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
33
Favori
67.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu cidden beğendim birçok açıdan güzel. Ama bu Suggested power sistemini öyle bi boktan yapmışlar ki ana hikayeyi oturup keyifle oynamak imkansız. Ps5’te oyunu 50 saattir oynuyorum Jotunheim’a anca gelebildim amk. İlla level atlamak için deli gibi hiç bi derinliği olmayan birbirinin kopyası 73726227 tane yan görevi mi yapmam gerekiyor? Güç seviyem 93 Jotunheim ise 190 istiyor oradaki devler 2 vursun direk ölüyorum. Ana hikayede en son ne olmuştu artık onları bile unutmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef orası öyle hocam,belki yılda bir güzel indirimler görürüz..

    Hakan.Kayikci34

    Hocam esasen ben Odyssey de almıştım sırf indirim de yakaladığım için 80 TL ye.. Başlamıştım bir heves ama sonra iş yoğunluğu vs derken koptum oyundan. Gerçi iş yoğunluğu her zaman oluyor ama hiç bir oyundan böyle sıkılıp kopmamıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Valla bedavaya almışsınız hocam 80₺ bu zamanda öyle bir oyunu yakalamak inanılmaz mucize gerçekten Ama dediğim gibi Valhalla gerçekten çok çok iyi tavsiye ederim. Hafta sonunu iple çekiyorum oynamak için
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hocam o kopukluğu ben de AC Origins’te yaşadım maalesef. Oyundan sebepsizce soğudum, oyunun simgesini bile görsem moralim bozuluyor anlamadım valla Hafta içi zaten ben de giremiyorum makineye. İşten geliyoruz hanımla anca yemek faslı derken akşm oluyor zaten. Hayırlısıyla 10 gün sonra da oğlum olacak, o zaman hafta sonu da gir girebilirsen oyuna çocuk bakmaktan
  • Bu kutulu sürümler biraz saçma olmuş ama ps4 ü 440 a atıyor ps5'i 480-500 liraya hiç bir farkı yok oyunun kutuya 50 lira fazla para mı istiyor bunlar şimdi ?
  • Hadi hayırlı olsun,gözünüz aydın hocam.. Sağlıcakla doğsun inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar selam valhallayı hint psn aldım türkçe altyazı yok tr psn de tr altyazı mevcut mu
  • talhakurnaz59 kullanıcısına yanıt

    Yanlis gorebilmis olabilirim. Tr alt yazi yok sadece tr dublaj var. ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU 


    Edit : Tüh yanlis gormusum bana turkce konusuyorlarmis gibi geldi. Megerse japonca dilini secmisim yanlislikla. ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 23 Aralık 2020; 15:55:50 >
  • Gecen gun yazmis oldugum storeda season pass gozukmeme konusunu,lisanslari geri yukle yaptiktan sonra cozdum suan season pass gozukuyor haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bildirimleri nereden kapatabilirim? Ekrandaki herşeyi kapatıp açmayı koymuşmar ama bu bunun için bölümü bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

    Edit: Buldum. Interface alyında arıyordum. Sound altında Closed Captions seçeneğiymiş.
    ASSASSIN'S CREED VALHALLA | PS4/PS5 ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 23 Aralık 2020; 17:18:34 >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı dertten şikayetçiyim. Oyunu 20 saat oynadım ve Jotunheim’a geldim fakat güç seviyem 55 civarında. Kendimi hızlıca geliştirebileceğim adam akıllı görev de yok oyundan soğumaya başladım maalesef.
  • oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    geçen multiplayer'ın videosunda izledim,xp boots getirmişler parayla satılan çabuk level atlamak için ama enis diyordu ki bunun oyuna bir etkisi yok zaten rahat rahat ilerleniyor diye,acaba güncellemeyle onu almaya mecbur mu ettiler oyuncuları sonuçta ubisoft bu para için herşey beklenir,oynayan arkadaşlar biraz araştırsın bence bizleride bilgilendirin,oyunu almayı düşünüyorum ama böyle bi saçmalık yaptıysalar almam
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu ps4 te oynuyorum bazı görevler buglu maalesef haritada gösterdiği yer yanlış oluyor internetten bakıyorum nereye gideceğime. Tabi ps5 te bu kadar buglumudur bilmiyorum.
  • Şu an Odssey oynuyorum. Bitmesine 5-6 saat falan kalmıştır. Bu süreçte Valhalla'yı kupon ile bir yerden kutulu almayı düşünüyorum. Malumunuz sürekli indirim olan bir dönemde değiliz. Haliyle kaçırmamak gerekiyor.
    Soruma gelecek olursam: Odssey üstüne Valhalla'yı oynarsam boğar mı beni acaba? Odssey'den farklı dinamik, ortam ve oynanış var mı sizce Valhalla'da? Kendinizi benim yerime koyup empati yaparsanız sevinirim.

    Not: Oyunu Pro'da oynayacağım. Normalde Cyberpunk 2077 alacaktım. Mevcut sorunları varken almak ne kadar mantıklı bilemedim. Ghost of Tsushima'da listemde bu arada. Onu her halukarda biraz daha uyguna alabiliriz çıkışı oldu baya ay geçti diye de Valhalla'da indirimler biraz zor gibi yeni çıkması sebebiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 23 Aralık 2020; 20:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt
    ps5 te oynuycam ama bahsettiğim olay bug değil hocam,level sistemi ana görev yapmamızı engelliyorsa bu saçmalık yani öyle birşey yok diyordu herkes şimdi 2 arkadaş yazınca soru işareti oluştu aklımda
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Hocam belkide ben çok hızlı ilerlemişimdir çünkü 190 level isteyen yere 55 levelde ulaştım ama doğru düzgün farm yapıp level atlayabileceğim yer de bulamadım bulan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • oguzhangursoz123 O kullanıcısına yanıt

    Oyunun ana hikayesinin ilerleyişi ile levellar cidden çok dengesiz. Güç seviyesi ana hikayenin istediğinin altındaysa adeta dark souls tarzı oyunlara dönüşüyor. Şu oyunun ilk başladığı yer ve east anglia sizin level’a uygun ben o kısımları tamamen bitirdim sayılır şuan.

    52 saat oldu inanamıyorum cidden daha ana hikayenin başlarındayım. Ps5’te de buglar var maalesef haritanın görevi çok başka yerlerde gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yaklaşık 15 gün önce %100 platinleyerek bitirdim. Late gamede karakterim overpowered olmuştu. İşin sırrı güç seviyen yettiği haritalara gidip tüm etkinlikleri yapmandan geçiyor. Oyun da zaten seni yaratılan açık dünyayı kesfetmeye yönlendiriyor. Ben önce haritada yapabildiğim tüm etkinlikleri tüm toplanabilirleri hallettikten sonra o haritanın görevlerine başlıyordum. Seviye konusunda hiçbir sorun yaşamadım.

    Xp boost olayı falan yalan dolan. Zamanı olmayan parasıni verip level atlar. Gel gelelim bu kadar büyük açık dünyası olan bir oyunu zamanı olmayan kişiler de alıp keşif yapmadan sadece ana gorev uzerinden gidip sonra da level yetmiyor ya diye bırakıyorlarsa bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.