< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox: nachtsichtt Steam: nachtsichtt PSN: nachtsicht93
|
|
ingiltereden sonra asgard ,jotunheim vs açıldı oralarda da görev yaptım ama yeni görev çıkmıyor ne yapmak gerekiyor anlamadım maptaki tüm köy baskınlarını yaptım quest bölümünde köyü geliştir(5/6 YA KADAR GELİŞTİRDİM) orderleri tamamla(denk gelenleri öldürdüm zaten) jomsviking topla codec topla var ki bunlar da hikaye ilerledikçe vs yavaş yavaş tamamlanacak zaten yardımcı olacak varsa sevinirim |
|
Cevap verebilecek var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler ben de öyle yaptım açıldı görevler oyunda loot toplamaktan gezinmekten (100 saati devirmişim oyunda)longhouse yi unutmuşum uzun zamandır girmemişim oraya,girdim açıldı görevler teşekkürler yine de cevap için |
Hocam tek artisi ps5 te grafikleri iyi demissin de nedir bunlar? Seyleri soylemeyin daha iyi cozunurluk, rtx ve 60 fps imis galiba yanlista olabilir. Bunlar disin da. Mesela fizikler, animasyonlar, kaplama kalitesi yani daha gercekci modellemeler falan filan. Bunlar nasil ps4 pro ya gore fark var mi baya? |
Ayni kafadaniz hocam. Daha once bu oyun icin degil ama genel olarak bu olay ile ilgili sikayetim olmustu benim gibi dusunen kimse cikmamisti. Bir ornek verecek olursam darksiders 3 ten sonra darksiders genesis i uydudan alinma kamera açısıyla gormek ki almadim o yuzden videolardan gordum, dellendirdi beni. Tabi firmanin bilecegi iş sevenide var. Edit : Yine de bu oyun da ki durum o kadar vahim degil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 17 Aralık 2020; 13:21:2 > |
PS5 için ilk oyunumdu. büyük bir heves oyunu beklemiştik. Oyunu sever miyim, pişman olur muyum karar vermek için öncesinde Odyssey bile büyük bir keyif ile bitirmiştim. Bu oyun olmamış. Vuruş hissiyatı, yine çok uzun oynanış süresi, karakterinizin çok güçlü olması ve en kötüsü oyun içi bugglar. Oyun ilerlemediği için bazı bölümleri bir kaç kez tekrar oynamak zorunda kaldım. hepsinde ya düzelmez ve oyun ilerlemezse dedim içimden. Grafikler filan muazzam. Seven arkadaşlara lafımız yok tabi. Alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün. benim beklentimi karşılamadı malesef. |