Şimdi Ara

YouTube Premium Kardeşliği - ANAKONU (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hekeman Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.729
Cevap
539
Favori
342.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ResulBey07

Son 1 kişilik yer mevcut gelmek isterseniz özelden yazınız
    Doldu arkadaşlar teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • D. Akkaya D kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bu gruptaydım, daha 3-4 ay olmasına rağmen üyelik sonlandırıldı. Mhakca kullanıcı adını kullanıyordu arkadaş.
    Şu an ben yeni bir gruba girebilir miyim sıkıntı olur mu ?
    Boş yer varsa yıllık ücretini verebilirim

• dr_kandemir D kullanıcısına yanıt
    1 yil dolmadiysa katilamazsin hocam . Ben magdurum. Mecbur baska bir maille katildik . Hakkim helal degildir bu herife . Zikkim olsun bizden aldiklari

• Google London isimli firma hesabımdan 159.99 lira çekti , abonelik yarın doluyor , Google payda ödeme görünmüyor , büyük ihtimalle dolandırıldık dikkat edin ..
    normal şartlarda abonelik dolmasına 1 gün kala para yüklerim , bugün yükledim anında gitti , sanal değil de kredi kartını eklesem kartı boşaltacaklar mıydı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psidnsmn6389 kullanıcısına yanıt

Ben de bu gruptaydım adama ulaşamıyorum ocak ayında bitiyordu normalde sürem.. ne kolpacı insanlar var ya. 3 kuruş paraya tenezzül ediyorlar. Ne biçim döneme düştük gerçekten nerden tutsan elinde kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 4 Ağustos 2025; 22:14:41 >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Hocam ben katılmak isterim

Merhabalar bende mehmet hakki akcanin grubundaydim benim hesapta kapandi. Bos yer varsa bende katılmak isterim

• Merhaba 1 kişilik yer arıyorum bende

• kaptopril K kullanıcısına yanıt

Patladık galiba hocam bende vardım o grupta. Yazdık kendisine de daha iletilmemiş bile.

• Profile girince Youtube Premium üyesi ol yazıyor. Yeni bir gruba dahil olabiliyoruz herhalde artık.

Eğer öyleyse bizi dolandırmayacak bir gruba katılabiliriz. 3 kişiyiz.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Geçen ay benim de bir gün önceden kesti parayı, ertesi gün abonelik yenilendi.

• 3 aylık premium kodum var ilgilenen olursa yazabilir özelden

• premium üyelik için 1 kişilik yer arıyorum nasıl yaparız ? güncel fiyatlar neler acaba ?

• Baya istek var gibi ama kimse üyeliği başlatmıyor. Toplamda 6 kişi mi olabiliyorduk ? Yıllık peşin ücreti vermek kaydıyla 6 kişiyi toparlayabiliyorsak ben öncü olabilirim. Ya da bir gönüllüye dahil olabilirim

• mhakca beni de dolandirdi. youtube aile uyeligi kuran varsa dahil olabilirim yillik.

• murat18100 kullanıcısına yanıt
    öyleymiş , aracı şirket çekip 1 gün parayı çalıştırıyor . neyse sorun çözüldü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim aile uyeliğim var 6 kişiyiz ailede merak ettiğim yıllık ödeme oluyormu kişisele oluyorda aileye nasıl 1 yıllık üyelik alacagız her ay takip zorda

• Merhaba herkese

Temmuz ayinin basinda Turkiye'ye geldikten sonra icinde telefon cuzdanimin bulundugu cantamin calinmasi sonucu tum kartlarimi ve telefonu yenilemek durumunda kaldim. Tum hesaplara erisimim maalesef gitti. Turkiyede bulundugum sure icinde yenileme islemlerini tamamlayamadim. Bu surecte onceden iptal olan uyelikler ve mevcut devam eden uyeliklerle ilgili iade islemlerini ve odemeleri gerceklestiremedim. Bilgisayardaki eski dosyalarimdan uyelilklerin oldugu listeyi cikarabildim bu sayede bu maili gonderebiliyorum.

Bu ay sonunda tekrar Turkiyeye gelecegim (2 eylul gunu) bu gelisimde ilgili iade islemlerini tarafiniza yapmak isterim. Uyelik ocak ayinda baslamisti dolayisiyla 6 aylik bir iade islemi mevcut tarafiniza 155 tl iade yapacagim. Bu maile donus olarak veya +447883482607 nolu numaradan whatsapp uzerinden ulasirsaniz oradan iban iletmenizi rica edecegim, yasattigim sorun icin ozur dilerim iyi gunler dilerim.

Mehmet Akca

Beyler merhaba bu arkadaş böyle bir mail atmış.Budamı dümen sizce?

Ben de bu gruptaydım ve aynı şekilde hesap kapandı. Ulaşamıyorum hattını da kapatmış yada engellemiş bizi bilmiyorum. Yazık çok yazık

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.