< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 18 Ocak 2022; 22:46:43 > |
YouTube Premium Kardeşliği
YouTube Premium, ailenizle daha keyifli bir YouTube deneyimi yaşamanıza olanak tanıyan "Aile" özelliği sunar. YouTube Premium Aile üyeliğiyle, altı aile üyesine kadar aynı anda tek bir abonelikten yararlanabilirsiniz.
YouTube Premium Aile ile şunlardan yararlanabilirsiniz:
- Ortak Kullanım: Tüm aile üyeleri, aboneliğin avantajlarından (reklamsız izleme, arka planda oynatma vb.) yararlanabilir.
- İzleme Geçmişi Ayrılığı: Her aile üyesinin kendi izleme geçmişi ve tercihleri korunur, böylece herkes kişiselleştirilmiş bir deneyime sahip olur.
- YouTube Kids Uygulaması Erişimi: Çocuklarınız, bağımsız bir uygulama olan YouTube Kids'e özel içeriklere erişebilir ve siz ebeveyn olarak içeriklerini kontrol edebilirsiniz.
YouTube Premium Aile üyeleri birbirini göremez veya izleme geçmişlerine erişemez. Bununla birlikte, aile üyelerini yönetmek için ana hesap kullanılabilir.
YouTube Premium Kardeşliği, YouTube'u ailenizle güvenli ve keyifli bir şekilde paylaşmanın harika bir yoludur. Adım adım talimatlar için Google Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Anahtar Kelime Kullanımı:
- YouTube Premium Aile İzleme Geçmişi
- YouTube Premium Aile Üyeleri Birbirini Görebilir mi
- YouTube Premium Ortak Kullanım
- YouTube Premium Kardeşliği
- YouTube Premium Aile
- YouTube Kardeşliği
- YouTube Aile Üyeliği İzleme Geçmişi