Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: M.CMRT
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.314
Cevap
835
Favori
4.228.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 11 Temmuz 2020; 19:5:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

2077?

Asıl ince burada

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• July Plans dosyası var orda o ilgi çekti.. Baksana adamlar Hype üstüne Hype yaratıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 11 Temmuz 2020; 20:0:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriously confidential klasörünün içeriğini merak etmedim değil:)

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Codename Generator de iyiymiş. Lockhart, Count, Edinburg her gün yeni bir haber oluyordu unutmamışlar .d

• Cok yaratici bir marketing calismasi olmus. Zeka kokuyor : )

• Konunun içeriğini yeni oyunlar ile güncelleyebilir misiniz? Halo Infinite, Hellblade 2, Scorn, Bright Memory Infinite, The Medium gibi hem birinci parti oyunları hem de Xbox Series X için optimize edilmiş oyunları görsellerle konuda yer verirseniz konunun estetiği daha güzel olur. Estetik takıntım var biraz :).
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Anlaşılmasın diye her klasörde resim varken bu klasöre excel dosyası koymuşlar
  • Halo, Gears ve Forza dışında yeni IPler görmemiz lazım. Halo ve Gears tamamen toparlansa da yeni IPler şart. Bu üç oyun dışında 4 tane yeni IP görmemiz gerekli Temmuzda.
  • zfiri34 Z kullanıcısına yanıt
    ne oldu ki kardeşim kaçırdım olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Halo, Gears ve Forza dışında yeni IPler görmemiz lazım. Halo ve Gears tamamen toparlansa da yeni IPler şart. Bu üç oyun dışında 4 tane yeni IP görmemiz gerekli Temmuzda.
    Fable gelecek, Perfect Dark ihtimalleri var. Hellblade II geliyor zaten. Onun dışında yeni IP duyuracaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YildirimBuyucusu

Fable gelecek, Perfect Dark ihtimalleri var. Hellblade II geliyor zaten. Onun dışında yeni IP duyuracaklardır.

Alıntıları Göster
    Fable benim en çok beklediğim oyun hocam bu nesilde. Ana konusunu da açtım.
    donanımhaber forum
    Fable - Playground Games [XBOX SERIES X ANA KONU] » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/fable-playground-games-xbox-series-x-ana-konu--144352991#144352991

Perfect Dark, Everwild, Hellblade II, Obsidian ve inXile'dan yeni RPG çok iyi olacak.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Bazı oyunları açıklamamakların iki sebebi var birincisi gündemde kalıyor ikincisi resmi ağızdan açıklandıktan sonra gereksiz bir hype olduğu zaman ihale stüdyo kalıyor oyuna gölge düşüyor.

Age of Empires 4 konsola çıkma ihtimali sizce nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 12 Temmuz 2020; 0:55:58 >
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.