Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (589. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Gordi34
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.475
Cevap
834
Favori
4.248.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Epic'in Steam'i geçmesi imkansız. Kupon ve beleş oyun ile yürüyorlar şimdi ama ne kadar devam eder bu durum? HL 3 duyurulduğı an ortada Epic falan kalmaz.
    Firmalarla anlaşma yapıyorlar. Mesela Remedy-Epic arasında anlaşma var. Epic Store’a 2 tane oyun çıkaracaklar. Bu anlaşmaları devam ettirebilirler.

Half-life 3 keşke gelse ama daha bekleyeceğiz gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve Half Life için istediği kadar mükemmel bir final yapamaktan korkuyor olabilir. Half Life 2 ve peşinden gelen iki ek paket her ne kadar çok iyi oyunlar da olsa senaryo olarak sanki herkesin beklediği o mükemmel finali yapamayacaklar gibi hissettirmişti bana. Valve'nin para derdi yok dolayısıyla Half Life onlar için ticari kaygılardan ziyade bir marka, değer ve statü göstergesi gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Temmuz 2020; 10:57:36 >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Resmi ağızdan bir cevap. Sanırım Elden Ring görünecek bu sefer. Hadi inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Series X'in Eylül'de Series S'in de Kasımda çıkacağını söyleyenler var.
    Hadi inşallah. Kasım bana çok uzak geliyor dayanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

HL 3 ü buradaki insanların yaşından daha fazla süredir bekliyorum
    Valve'in elinde güçlü bir koz o. Gerektiği yerde mutlaka kullanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Firmalarla anlaşma yapıyorlar. Mesela Remedy-Epic arasında anlaşma var. Epic Store’a 2 tane oyun çıkaracaklar. Bu anlaşmaları devam ettirebilirler.

Half-life 3 keşke gelse ama daha bekleyeceğiz gibi duruyor

Alıntıları Göster
    Epic Remedy gibi finansal desteğe ihtiyaç duyan firmaları bağlayabilir işte. Sony ve Microsoft gibi gelir seviyesi yüksek, ekonomik problemi olmayan firmaları bağlaması çok zor. O tür firmalardan yaptığı anlaşmalar hep süreli exc oluyor.

• Ayın 23'ünde etkinlik saatinde foruma girmeyi düşünmüyorum sıfır mesajlı bazılarıyla veya trollerle tartışmak istemiyorum. Yönetimden rica etsek; acaba bir mod arkadaşımız o saatlerde burada olsa ve bu tipleri uzaklaştırırsa gerçekten çok iyi bir iş yapılmış olur bence. Aynı şekilde Playstation sunumu olursa oraya da yapılması iyi olur diye düşünmekteyim. Bu şekilde forumda aktif takılan normal üyeler bu tipler yüzünden ceza yiyor ve foruma girme isteği kaçıyor, bunun önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

Hocam Altyapında fiber varsa tavsiye ederim Misal Süperonline nın yurt dışı çıkışları ve paketloss çok düşük ben mk11 de çok sorun yaşamadım. Yoksa oyuna göre port denemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bugün port işini kesin yapmam lazım oyunda çok pıng sorunu yaşıyorum inanın bazende yağ gibi akıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Ayın 23'ünde etkinlik saatinde foruma girmeyi düşünmüyorum sıfır mesajlı bazılarıyla veya trollerle tartışmak istemiyorum. Yönetimden rica etsek; acaba bir mod arkadaşımız o saatlerde burada olsa ve bu tipleri uzaklaştırırsa gerçekten çok iyi bir iş yapılmış olur bence. Aynı şekilde Playstation sunumu olursa oraya da yapılması iyi olur diye düşünmekteyim. Bu şekilde forumda aktif takılan normal üyeler bu tipler yüzünden ceza yiyor ve foruma girme isteği kaçıyor, bunun önüne geçilmiş olur diye düşünüyorum.
    ayın 23.ünde kimse ile polimik yaşamıycaz yükselen güzeli bu yoksa anında ceza yiyoruz gerekte yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

ayın 23.ünde kimse ile polimik yaşamıycaz yükselen güzeli bu yoksa anında ceza yiyoruz gerekte yok artık

Alıntıları Göster
    Evet abi
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Hocam bu tombala kartı gibi bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam bu tombala kartı gibi bir şey

Alıntıları Göster
    piyango sanada çıkar banada hocam

• Buradaki tweete göre Xbox One'a olan destek 12-24 ay içerisinde kesilecek.

https://twitter.com/shinobi602/status/1281726051111108611?s=20

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Temmuz 2020; 15:26:22 >
  • Gelmesi RDR2 den daha büyük etki yaratırdı kesin. Günün birinde gelir ama
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.