Katılıyorum size ama şimdi ne yapacağınızı merak ettim bukadar büyük ac fanı olarak kırılmasınımı bekliyceksiniz indirimmi ubi özür mektubu göndermez yani |
|
Oyunu 5 saat kadar oynadım. Çok hoşuma gitti. Henüz biri dışında aksiyon tuşları açılmamış olmasına rağmen, viking teması, atmosfer, grafikler ve hikaye sayesinde oyun beni içine çekti. Ubisoft'un kronik oyun mekaniklerinin sıkıcılığı ve yapay zekanın zayıflığı dışında rahatsız edici bir şeyle karşılaşmadım. Hikayenin ağırkanlı anlatımı güzel bir tercih olmuş. Koştur koştur, öykünceden öykünceye atlamıyoruz. Sanki zaman geçtikçe dilim dilim açılacak gibi. Ayrıca Vikings dizisini izlemek, oyuna daha bir hakim olmanızı sağlar. Valhalla nedir, Vikingler için ne ifade eder, tanrılarına bağlılıkları ne seviyededir, ahlaki yargıları nasıldır, kahinlere ne derece önem verirler, vesaire... Viking kültürüne hakim olmak oyunun lezzetini artırıyor. Oyunda gördüğünüz bazı tavırlar da hoşunuza gidiyor, zira "Evet ya, cidden böyle yapmaları gerekirdi," diyorsunuz. |
Ekran Kartı: Palit RTX4080 Gamerock Oc 16GB 256BIT GDDR6X İşlemci: Amd Ryzen 5 7600x Anakart: MSI PRO B650-P WIFI AMD AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V SSD: SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB İşlemci Sıvı Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240 mm |
Cok sağolasın |
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
O seyisten alınıyor hocam. Ama standart - gold - ultimate ayrımı var mı yoksa herkese mi açık o konuda fikrim yok |
Kurdu helix kredisiyle (microtransaction) mağazadan satın alıyorsunuz. |
Nvidia kart kullananlar denetim masasından Sharpening yani keskinleştirmeyi kesinlikle açmasınlar.Bu ayar sürücü ile varsayılan olarak kapalı şekilde geliyor ve sharpening aktifleştirildiğinde dokularda bozulma,ışıklandırma hataları ve karakterlerin saç-sakallarında hatalar oluşuyor.Oyunun kendi AA tekniği açıkcası 1440p ve üzerinde bir bulanıklığa yol açmıyor.Yinede sharpening açılacaksa bunu sürücü üzerinden değil Nvidia Free Style ile oyun arayüzünden açmak daha iyi olur.Benzer bir durum Horizon Zero Dawn'dada vardı ve sürücüden 16x filtre açılınca oyunun grafiklerinde hataya yol açıyordu.Sürücüler optimize bir şekilde oyun profilini içerdiğinden varsayılan ayarları değiştirmek çoğu kez grafiksel olarak hatalara yol açıyor. |
//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
|
Aklıma gelen çözüm trainer indirip skill point hilesini açıp kapatmak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 11 Kasım 2020; 18:31:44 > |
|
Bir bitmediniz. Her oyun Witcher 3 kopyası aynen.. |
|
Hadi Odyssey cidden Witcher 3 çakmasıydı da bu oyunu oynamadan Witcher 3 etiketi yapıştırmayın, komik oluyorsunuz. Hatta Ubisoft bu oyun için de Witcher çakması denilmesin diye baya kasmışlar, oyun Odyssey'den bile oldukça farklı (Temel mekanikler aynı olsa da oyunun geneli Odyssey'den baya farklı) Çok ezbere konuşuyorsunuz |
kalabalık kasabalarda ( norveç kısmında ) fpsler 45 lere kadar düşüyor, onun dışında 60+ gidiyor . 2060 i5 9400f texture ayarları hariç medium. benim sistemde mi sorun var yoksa bu şehirlerde düşmeler normal mi ? bir de nvdia sharpening kullanıyorum %30. |
Muhtemelen Witcher'dan önce hayatınızda hiç RPG oyunu oynamamışsınız, bu yüzden gördüğünüz her RPG oyununa Witcher diyorsunuz. Başka bir açıklaması olamaz. Hadi Origins, Odyssey falan benzetilebilir de Valhalla ile ilgili en fazla 2-3 video izleyip kapattığınız çok belli. Muhtemelen bundan sonraki her AC oyununa ezbere Witcher kopyası demeye devam edeceksiniz. :) |