< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (856. sayfa)
-
-
Sonuca itiraz edin . Cayma bedeli sorgulama yaptığınızı gelen cevapta 0 Tl cayma olduğunu belirtip Buna istinadan işlem yapıp mağdur olduğunuzu belirtin .
Türktelekom sistem hatasının cezasını ben neden çekiyorum deyin . Olumlu olmazsa Tüketici Hakem heyetinden alırsınız .
-
Saçmalık hocam anlamadım bu işi. Üstüne şimdi sms attılar borcu odemezsem yasal takibe girecekmisim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözüme itiraz edin
Fatura son güne kadar sonuçlanmasını bekleyip son gün ödemesini yapın
Sonuç olumsuz olursa tüketici hakem heyetine yazarsınız .
-
Sağolun hocam fatura son ödeme tarihi geçti. Bakalım ne olacak. Ayıp bu yaptıkları.
Faturasız bimcellden buna geçiş yapabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oktayy82Faturasız bimcellden buna geçiş yapabilirmiyim
Geçiş yapamazsınız .
-
Degistirin gitsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba; web arayüzünde ki bu bölüme giriyorum, hiç bir şey göstermiyor, aynı zamanda mobil uygulamada faturalı tarife önerisinde bulunmuyor!

-

Cayma hakkını öğrenmek için ne yapmam lazım güncel olarak şikayet et denilmiş ama nereye şikayet edilecek?
-
Cayma bedelinizi öğrenmek için 4441444’ü arayıp bir şekilde canlı bir müşteri temsilcisine sorabilirsiniz. Ancak bu şekilde bilgi veriliyor.
Vodafone
50GB için 609
80GB için 711
Lira.
Değiştirmeye değer mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İhale için para gerektiğinden dolayı fiyatlar uçmuş sanırım.
Turk telekom faturali dan faturasiza geçmiştim turkcell illere özel kampanyası tekrar başlamış turkcell fiyatlari daha uygun

internet paketiniz bitti diye rahatsız eden 0850 li namussuzlardan nasıl korunuyorsunuz, 200-300 numara engelledim hala arıyorlar ben açmazsam eşimin numarasını arıyorlar
Kişisel Bilgi Hırsızlığı, İzinsiz Ticari İletişim, Şikayet Yöntemleri | DonanımHaber Forum
Burada konusu var şikayet edip kurtuluyoruz .Bu işler engellemekle olmaz başka numaradan aynı zatlar yine arıyor .Şikayet edip ceza aldıkları taktirde kurtulursunuz
buda örnek
-
vodafone bazen kampanya yapıyor 60gb 390₺ filan
merhaba faturalı tarifem bitiyor , süresi bitince faturasıza geçicem
MERHABA25 yazıp 5555 , bundan 1 ay boyuncu yararlanabiliyor muyduk ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNOVA -- 6 Ağustos 2025; 12:49:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı