TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (874. sayfa)

-
-
Dijital kurye ile iletişime geçtim. Vodafone operatörü tarafından iptal edildiğini onlarla iletişime geçip yeninden başvuru yapmam gerektiğini söylediler
Aradım Vodafone'u onlar da başvuru devam ediyor iptal söz konusu değil diyolar
Ne yapacağımı şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kart teslim edilmeden nasıl Vodafone ye taşıma başvurusu gitmiş acaba sormadınız mı ?
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin derim .
Uygun teklif yok faturasıza geçireceğim. Faturasıza geçirirken hangi tarife veriyorlar?
-
Herhangi bir iptal işlemi yapmadığım hâlde tarafımca iptal edildiği söyleniyor. Yeniden başvuru yapmam gerekiyormuş ve seçtiğim kampanyalı tarifeyi kullanamayacağım söylendi
Ben 19.08.2025 tarihinde başvurdum ve SIM kartımın teslim edilmesini bekliyordum. 02.09.2025 olan teslimat tarihi, dijital kurye tarafından yoğunluk kaynaklı 06.09.2025 tarihine ertelendiği mesajı geldi. Ardından 04.09.2025 tarihinde kontrol sağladığımda hiçbir iptal vs. işlemi yapmadığım hâlde tamamlanmadı şeklinde yazıyor.
Böyle saçmalık görmedim
İsterseniz btk ya yazın
Kurye yüzünden mağdur edilip kampanyadan yararlandırılmadığınızı ;
kampanyadan yararlanmak istediğinizi belirtin
-
Genelde Mobil Öğrenci .
-
geçen ay 20 gb 130₺ olan kampanyaya telefonla numara taşıma işlemlerini yapmıştım tabi tüm bilgileri aldı sim kart kurye ile gelecekti aradan en az 3 gün geçti ne kurye var ne sms var tekrar aradım temsilci demez mi sizin arayıp başvuru yaptığınıza dair sistemde hiç bir veri yok diye :) dedim temsilcinin ismi şu, görüştüğüm numara bu peki benim bilgileri kim aldı… bir kayıt açtı 12 saat içinde aranacaksınız aradılar kampanya bitti ama memnuniyet için size tarifeyi vereceğiz dedim tamam gittim bayiye bu sefer de sistemde başvuru tamamlanmıyor askıda kaldı, 2 günlük iş bir haftamı yedi yine de olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evdede internet varsa telden film vs izlemiyorsan 45 GB yeter bence
Bana 800 e veriyo 80 gb olanı. Bu fiyattan verse bi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evde netim yok normal tarifem 40gb sınırsız sosyal medya 320 idi
Hat taşımaya bişey yokmj
Hocam tahattümün bitmesine 80 gün var yeni teklifler geldi ama ne zamana kadar geçerli bunu nasıl öğrencem
İlk sayfada gerekli bilgi var bakabilirsiniz
-
Hocam merhaba, okudum ama bende net bir cevap bulamadım benimde 80 günüm var bu teklifler son güne kadar korunuyor mu ? Değişiyor mu şimdi kabul etmezsem sonrasında içerik fiyat değişikliği yaşar mıyım son ayda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 6 Eylül 2025; 15:47:40 >
Merhaba bu hafta numaramı tasiycam en uygun 40 GB üstü paketlerin fiyatları ne kadar?
Yani en son ay kabul edersek daha mı pahalı oluyor teklifler
Anladığım kadarıyla öyle hocam son aya girmeden önce kabul etmemiz gerekiyor, size sunulan aynı fiyatları sunmuşlar banada, sanırım sizde 40gb sınırsız sosyal medya paketini kullanıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 6 Eylül 2025; 15:49:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X