Şimdi Ara

100 Mbps/5 Mbps Upload Hızı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 100mbps hız ve 5mbps upload hızını nasıl buluyorsunuz sizce yeterli mi buluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reptimi

Yani torrent hariç internetten birşey indirdiğimde download hızı ile mi indiriyorum (steam güncelleme gibi)? Upload hızı sadece torrent için geçerli?

Alıntıları Göster
    sizin internetten indirdiğiniz hersey için download iş yapıyor. yukleme ve karsı tarafa göndermede upload iş yapıyor. eger siz youtube a video yuklemiyorsanız torrentten film indirdikten sonra karsı taraflarla paylasmanız gerek boyle bir olayada girmiyorsanız hiç takılmayın upload olayına. zaten bunu soran biriyseniz upload ile işiniz yok diyebilirz cunku upload ile işiniz olsa bu olayı bilirdiniz.
  • 5mbps fazla bence gerek yok öyle hızlara.

• Cok bence

En fazla 2 mbps olmalı.

O da 1 mbps ye düşmeli yüksek kullanımda.

• Beyler çok bilgim olmadığı için soruyorum dalga gecmeyin

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 de fazla degil mi sizce? :D

• Upload paketi alıp 10 mb'a yükseltiyorum bana göre 5 mb yetersiz... 10 mb işimi görüyor...
  • 128 KBps yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar yani bu download hızı ile upload hızı arasında ki fark ne?

Film “izlerken” download hızı

Film “indirirken” upload hızı mı önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptimi -- 13 Mart 2019; 14:30:33 >
  • reptimi kullanıcısına yanıt
    Film indirirken upload hizi onemli degil. (Torrent kullanmiyorsaniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Film indirirken upload hizi onemli degil. (Torrent kullanmiyorsaniz)
    Yani torrent hariç internetten birşey indirdiğimde download hızı ile mi indiriyorum (steam güncelleme gibi)? Upload hızı sadece torrent için geçerli?

• quote:

Orijinalden alıntı: reptimi

Alıntıları Göster
    sizin internetten indirdiğiniz hersey için download iş yapıyor. yukleme ve karsı tarafa göndermede upload iş yapıyor. eger siz youtube a video yuklemiyorsanız torrentten film indirdikten sonra karsı taraflarla paylasmanız gerek boyle bir olayada girmiyorsanız hiç takılmayın upload olayına. zaten bunu soran biriyseniz upload ile işiniz yok diyebilirz cunku upload ile işiniz olsa bu olayı bilirdiniz.

• Anladım hocam çok teşekkürler:)

• ideal hızlar.

görüntülü görüşme youtube yayını vs yapıyorsan yeter, torrent için de yeter.
  • dünyada altyapısı fiber olupta 4 mbps upload veren yoktur diye tahmin ediyorum. Yine bu büyük "başarı" biz türklere ait. Gurur duyalım. Teşekkürler emeği geçenlerin gözlerinden öpüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.