Bununla ps5 sürüm oyunları sadece depolayabilirsin, oynayamazsın. Ps4 sürüm oyunları ise hem depolayıp hem de oynayabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9528. sayfa)

-
-
of! :) illa ki ssd zımbırtısı mı istiyor bu arkadaş ya? dahili de olsun istemiyorum hiç. harici bakmak lazım o zaman.
-
Hocam PS5 oyunlarını oynayabilmek için, M.2 tipinde ve Gen 4 hızında bir SSD'ye ihtiyacınız var. Konsolun içindeki M.2 slotuna takılıyor.
(Gen 4 olması zorunlu. Gen 3'leri tanımıyor.)
Fakat, harici diskte yüklü olan PS5 oyunlarını da, konsolun dahili hafızasına aktarma seçeneği var. Yani oynayacağınız zaman, aktarıp öyle oynayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba Ps5’i sattığım için hesabımı da satmak istiyorum nerede satmamı önerirsiniz acaba ?
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/109819213
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende PS5 Slim'i satmıştım geçen ay, hesabı da satmak istiyorum bu konuda mesaj kalıbı olarak nasıl yazmak gerek, birde hesap için fiyatı nasıl belirleyeyim oyunların ps store fiyatından ne kadar düşülmesi gerekir?
-
iyi forumlar.
ps5 remastered'ı bulunan bir oyunun kutulu ya da dijital ps4 versiyonunu aldığımızda ayrıca ücret ödeyerek ps5 versiyonunu yükseltebiliyor muyuz? tlou part 1 ve part 2 için yapmayı düşünüyordum. ayrıca ne kadar fark ister?
-
Tlou part 1 için geçerli değil ps4 portu olan remastered ve part 1’i ayrı oyun olarak gördüklerinden olmuyor. Ama ps4 portu part 2 için yükseltme ücreti ödeyip kutulu veya dijitalde ps5 versiyonuna yükseltebiliyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana mesajda şablon var, buna göre doldurun. Fiyat olarak bilemeyeceğim, hesaba göre değişir. Diğer ilanlara bakıp bir ortalama bulabilirsiniz.
teşekkür ederim. part 1'i 3500 liraya satmalarından belliydi. 12 senelik oyun yahu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 6 Temmuz 2025; 15:38:53 > -
-
Normal Euro oldu 50 yılbaşına doğru 4K fiyatlari görmeye başlarız
Harici olarak ssd dahi alsan ps5 oyunlarını direkt olarak hariciden oynayamıyorsun maalesef.
Fakat ps5 oyunlarını depolayıp istediğin zaman dahili ssdye aktarıp oynayabilirsin.
hoaydaaa boşa masrafa girecektim. yani illa ki şu "vidalı" yuvası açılıp da dahili ssd mi takılacak? hariciyi neden bu kadar dışlamışlar ya
-
Arkadaslar merhaba bu efootball 25 te lig yapma varmi makinaya karsi
Dışlamak değil hocam yazma okuma hızı için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam.plustan diablo indirdim.bijaç gündürde oynuyordum.dün ne olduysa battlenet ten nail geldi hesabınız askıya alındı şeklinde.akşam girip baktıö hesap banlanmış fakat banlanacak herhangi bişey yapmadım.oyun psn hesabıyla bağlı olduğu için başka hesap açıp giremiyorum.farklı bir alt psn açıp girebilirmiyim.yada bir çözümü varmı?
Blizzard ile iletişime geçmen fayda verebilir.
-
ya bu plus ile oynadığımız oyunu sonradan satın almak istediğimizde nasıl bir yol izlemeliyiz? eskiden tr desteğe yazınca hallediliyordu ama o da kalkmış. yakın zamanda bu sıkıntıyı çözebilen oldu mu? olduysa nasıl yaptı?
-
STALKER 2: Heart of Chornobyl – Official PS5 Announcement Trailer
IGNyoutube
Developer GSC Game World has announced that S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl will be released on PlayStation 5 and PS5 Pro in late 2025. The team says the PS5 version "will fully utilize DualSense controller features, including haptic feedback and adaptive triggers for deeper player immersion. Further technical enhancements for the PS5 Pro are also in development." STALKER 2 released to critical acclaim on PC and Xbox Series X|S last November, with IGN awarding the survival first-person shooter an 8 out of 10.https://www.youtube.com/watch?v=2qFxNZksiSw
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X