Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasik 10 senedir uydunet kullaniyodum o aboneligi baska adrese tasittim suan interner bakiniyorum

modemim yok ama kablolar duruyor

altyapi sorgulamasina gore maksimum 8mbit destekliyor altyapim

simdi bu adamlardan 44 liraya 8 mbit aknsiz paket alsam soyle 50 60 liralik modemlerden alsam kurulum isi zor olur mu nasil yapilir nasil edilir

onumuzdeki hafta bir internet aboneligi alirim herhalde bilgisi olan bir arkadas kisa bir aciklama yazarsa makbule gecer

• Beyler baktım ama göremedim. Ttnet ten taşıma yapacağım, taşıma yapınca da elektrikçiye kablo çektirme derdi var mı bilginiz var mı?

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    bence olmaması lazım. normal modem kurulumu ile devam edilebilir.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    mevcut kablo modeminizi kullanacaksınız netspeed size k.adı şifre mesaj atıyor onu modeme girin yeter
  • Evet mevcut kablo ve modem var onu kullanıcam.teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de ttnet fiber kullanıyordum ve taahhütüm bitti. Tilgin modemi ve bina girişine kadar fiber olan altyapıyı kullanabilir miyim acaba? Aramaları için dün başvuru yaptım ama hala arayan yok. Bunlar da doymaya başlamış anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Ben de bugun yeni baglattim. Birkac saatte yorum yapmam pek saglikli olmaz ama suan icin gayet memnunum. Dusunenlere tavsiye olunur. Vdsl 35mbps 56 tl tarifesini sectim, memnunum cok sukur.
    geçiş mi yaptınız hocam ttnet ten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

geçiş mi yaptınız hocam ttnet ten?

Alıntıları Göster
    Yok hocam. Ben yeni tasindigim yere kurdurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Yok hocam. Ben yeni tasindigim yere kurdurdum.

Alıntıları Göster
    anladım hocam, hayırlı olsun. ttnet abonesiyim taşıma işlemi kaç güne sonuçlanır acaba bilgisi olan var mı?

not : eylülün 20sinde taahütüm bitiyor şimdi başvursam son ayın masrafını onlar karşılar mı acaba? 120 liraya kadar caymayı karşılıyorlarmış ben aylık 60 lira ödüyorum
  • ahmetk26 A kullanıcısına yanıt
    Selam hocam 6 eylül taahhüt bitiyor geçiş yapmayı düşünüyorum ttnet te hiç sorun yaşamadım 2 yıldır tavsiye ediyormusunuz

• Arkadaşlar bu firma modem vermiyormuş, adsl bağlatmayı düşünüyorum 16 mbit ilk paketi. Buna uygun f/p ürünü modem tavsiyeniz var mı ?

• Evrakları yolladım ellerine ulaşmış aradılar taahhüt bitimi başlatacaklar işlemleri geçtik bakalım iyi mi kötü mü yaptık ilerleyen günlerde göreceğiz

• cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Kablosuz isterseniz bu işinizi görür.
    urun.n11.com
    Tp-link Td854w Adsl Kablosuz 4 Port Kablosuz Modem (türk Telekom) - n11.com
    https://urun.n11.com/adsl/tp-link-td854w-adsl-kablosuz-4-port-kablosuz-modem-turk-telekom-P262788966

• quote:

Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

Arkadaşlar bu firma modem vermiyormuş, adsl bağlatmayı düşünüyorum 16 mbit ilk paketi. Buna uygun f/p ürünü modem tavsiyeniz var mı ?
    letgo dan çevrendeki 2. el modemlere bak işini fazlasıyla görecektir. adsl modem sıfır almak bu zamanda akıl karı değil.
  • Netspeed altyapı nedeniyle olumsuz abonelige sonuç verdi. Türk Telekom ise (adsl+vdsl) altyapı var dedi. Abinelik teklif etti. Türk Telekom netspeed'e bulunduğum bölgenin verilmemiş (tahsis edilmemiş gibi) olabileceğini söyledi. Böyle birşey olabiliyor mu? Birinin yapabildiğini diğeri nasil yapamıyor. Bu nasıl anlaşma. Bilen anlayanlar yardımcı olup aydınlatır mısınız?

• Merhaba arkadaşlar size netspeed maceramı anlatacağım. Firmadan oldukça memnunum. Türk telekomdan sonra benim için efsane oldu. Arada inst. girerken sorun yaşıyorum o da benim telden mi sağlayıcıdan mı kararsızım. onun haricinde kopma vs yok

9/07/2018 -> Evrakları mng ile kargoya verdim.
    10/7/2018 -> Evrak onayı için arandım. Teyit ettim.
    11/7/2018 -> Sabah erken saatte bağlantı için Türk Telekomdan geldiler ve bağlantı yapıldı. Saat 9:35
    Netspeed üyelik bilgilerim atıldı. Saat 11:13

Bağlantı yardımı için Netspeed tarafından arandım ve bence çok hoş bir hareket ve bana bu yazıyı yazdıran olay bu. Saat 11:41

Hızlarım ( HIPER 200 VDSL 75MBPS KADAR 200 GB AKN LIMITSIZ INTERNET - 65 TL - AKN SONRASI 24 MBPS oluyor. Ayrıntılı bilgi

https://www.netspeed.com.tr/vdsl-tarifeler/

AKN Öncesi 75 MBPS Kablolu

AKN Öncesi 75 MBPS Kablosuz (Modemden Alakalı)

200 GB AKN Sonrası 24 MBPS Kablosuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 1 Eylül 2018; 12:6:37 >

• Arkadaşlar ben de bu hafta başında belgeleri kargolayarak başvurumu yaptım salı günü ellerine ulaştı çarşamba günü de müşteri hizmetleri tarafından arandım girişimin yapıldığını söylediler. Genellikle 3 4 gün içerisinde bağlantınız yapılır demişlerdi hatta cumartesi pazar da çalıştıklarını söylediler. Buradaki arkadaşların 1 gün sonra bağlantıları yapılmış ancak 4 gün oldu ben hala beklemedeyim. Haftasonu bağlantı yapıyorlar mı gerçekten ve daha ne kadar beklerim acaba? Internetsiz durumdayım epeydir sıkıntı.

• 2 gündür akşam oldum mu hızım düşüyor dün 1mbit geliyordu bugün 2mbit geliyor normal hızım 16mbit böyle sorun yaşayan var mı acaba
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    eğer ankara civarıdaysanız, santralde bakım varmış 1 hafta içinde düzeleceğinin bilgisini aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.