Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.860
Cevap
134
Favori
234.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar zte mf286 modem var günde ortalama 2 kez internet gidiyor açıp kapanınca düzeliyor bunun yerine Huawei B_535_232 alsam sorun düzelir mi ? Modemi cep magnet ile kullanıyorum ama Türkcell de kullanırken de aynıydı . Modemlerde turkcelin verdiği modemler ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eski evde internet Superonline mıydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Superbox Go tarifeleri var onları alabilirsiniz sadece hat olarak.

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.
  • Arkadaşlar, superbox go hat alıp kendi mobil modemimizi kullanmayı önerir misiniz?

Superbox alınca onların verdiği modemden başkası kullanılmadığı için bunu düşündüm.

Suç detayda saklıdır.
  • Merhaba, Turkcell Superbox için 5G Hazır adı altında paketler çıkarmış . Örneğin 5G daha gelmemiş olsada adı kullanılmaya başlamış ve fiber hızında 1TB için 1850 TL derken , 4.5G Sim Kartlı 1 TB için 1700 TL fiyat veriliyor. Zaten Sim kartlı paketler daha hızlı ve daha pahalı olması gerekmiyor mu? Bir yanlışım mı var? Müşteri hizmetlerinde de yetkili bilgili birine rastlayamadım bu konuda. Bilgisi olan aydınlatabilir mi 

Suç detayda saklıdır.
  • soul_spear S kullanıcısına yanıt

Aynı tarifedir pahalı olanda 5G destekli modem veriliyordur diğerinde 4.5G eski modemlerden. Fark bu sadece.

Turkcell CEO’su mesut Çevik ile röportajında demişti ki, şu anda Superbox kullananlar normal sesli mobil hat kullananlardan sonra geliyor. Yani önceliklendirmede ikinci sıradalar, ama 5G ile artık böyle bir uygulamaya ihtiyacımız kalmayacak.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt

Bu bilgiyi superbox alırken söylemediler, şimdi söylüyorlar. Şimdi de söylemedikleri şeyler vardır.

4.5G hızında diyorlardı, hız 5-10Mbps hızlarına düşünce aramıştım, bizim garanti hızımız 2 Mbps demişti call center.

5G paketlerde de alt hız sınırı vermedikleri takdirde yine aynı şeyi söylerler.

Arabistan paketlerinde 2020 yılından beri 5G, 200 Mbps hızında kotasız paket kullanıyorum. Garanti edilen hız 200 Mbps. Aylık ödediğim para da 3000 lira civarında. Bu hız bana yetiyor, Türkiye'de alım gücü çok düşük olduğu için buna benzer ve daha ucuz paketler sunmaları lazım.

Benim Türkiye'deki evde şu anda çanak antenden yansıtılan wireless fiber de denilen sistemden düşük hızda internet alabiliyorum. Fiber ve telefon altyapısı olmadığı için 5G superbox'ı merakla bekliyorum. Ama pek de umudum yok. Bize starlink filan gelmesi sorunu çözer.

Onun da 5G redbox tarifelerini görmek lazım.

• Arkadaşlar annemle babam bugün Turkcell bayisine gidip Superbox 300 GB kotalı olan interneti almışlar bayide 1090 TL ödeyeceksin sadece demişler ellerine de modemi vermişler. eve geldiklerinde mesajları açıp okudum modemi satın almış olarak görünüyorlar financell den kredi çekilmiş 5.7 faiz geri ödeme 8000 küsür TL. Superbox için Turkcell‘i aradım sadece 1090 TL ödeyeceksin diyor kafam çok karıştı. Gelen SMS’te aylık taksit 700 TL modem ücreti yazıyor aylık toplam 1090 mı ödeyeceğiz yoksa 1790 mı ödeyeceğiz ?

Sizinkilere sattiklari bu heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 28 Ekim 2025; 22:20:12 >

• Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

Evet alttaki attığınız paket gibi duruyor. Yarın gidip bilgi alayım. Teşekkürler

• Merhaba. 20-25 gün önce iş yerinde kullanmak üzere 1 sene taahhütlü süberbox aboneliği başlattım abonelik esnasında adres istediler ben de prosedür gereği diyerek ev adresimi verdim. Bağlantı sorunları yaşadım ve müşteri hizmetlerini aradığımda Superbox’ın verilen adrese yakın baza bağlandığı ve internet kalitesi stabilitesi sorunsuzluğu için bu bazdan ayrıcalıklı olarak sinyal aldığı bilgisini aldım. Farklı bir adreste kullandığımı söyleyince nakil hakkınız var nakil yapalım dediler iş yeri adresimi verince bu adreste Superbox hizmeti kullanılamıyor nakil yapılamıyor dedi. Şimdi bu durumda benim taahhütü cayma bedeli olmadan iptal ettirme hakkım var mı? Eğer yoksa 25 gün kullanılmış abonelik için 1 senelik taahhüt ücretinin tamamını mı alırlar?

• 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.