Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.812
Cevap
136
Favori
183.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    1200tl günümüz kutuyla tam 40 dolar ediyor. El insaf. Bu yüzden turkcelle yıllardır 1 kuruş kazandirmadim. Batarlar umarım bu aç gozlulukle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakarım.

    Bu fiyata bunu kullanmak zorunda kalıp keriz olmak, şartları bilmediği halde bir sürü insana keriz diyecek kadar aptal olmaktan iyidir.

  • Yarı fiyatına Vodafone ve ttkom varken evet kerizlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebi987 C kullanıcısına yanıt
    Yarı fiyatına Vodafone yok. RedBox hizmeti kapanalı çok oldu,Mobil`deki Sınırsız tarifeleri de 500-600 TL`den satılıyor. Turk Telekom`un da çekmediğini varsayıyorum,çekse bile 12 Mbps 400 TL`ye veriyorlar. Zaten bu da Altyapısı olmayan abonelere sunuluyor. Altyapısı olmayan yer köylük tarzı yerlerdir,o tarz yerlerde de Turk Telekom Mobil çekmez. Gene mahsur,gene mahkum kaldı mı bu insanlar Turkcell SuperBox`a?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Do not feed the troll

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt
    İs goruyordu da yinede bi sabit internet degil tabi.
    Normalden pingin biraz fazla oluyor bide bazen sapitiyordu ping.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecburiyetten bunu aldım. 400GB kotalı. Tim 500GB ek pakette gelecek dedi. Sonra Müşteri temsilci aramıştı. Size yanlış bilgi verilmiş, gelmeyecek bilgisini aktardı. Bildiğiniz yanlış taahhütname ile birlikte ürün satmış oldular. İki tarafta kabul etmiyor. İptalini bakalım ne olacak. Modem parasını bana yıkmaya çalıştılar. Hem kendileri yanlış işlem alıyor. Hem de bana para kitlemesi yapıyorlar. Kesinlikle uzak durun. Altyapı olmasın ama yine de superbox almayın. Hız konusunda LTE bulundugum lokasyonda +100 mb alırken, bu superbox 2MB alıyor. Müşteri temsilcisi 2MB normal hız diye söylemişti. Diyorum ki; 2MB ile hiç internet kullandınız mı? cevap yok. Yardım edin diyorum, yalan beyanla bana ürün sattınız diyorum. Cevap yok.

  • Superbox modemde turkcell hotspot paket kullanilabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superbox aldim 250gb ihtiyac kalmadi. İsteyen varsa aylik 100tl daha uyguna kiralayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 4 aydır 400gb kotalı kullanıcısıyım.Öğlen interneti bağladılar 40-50mb hız vardı. Akşam 6 da hız 10 a düştü,akşam 9-10 gibi 2mb lerde geziyordum müşteri temsilcisini aradım bana 2mb in kabul edilebilr bir değer olduğunu söyledi.Bende 2mb demek 200kb demek farkındamısınız diye sordum cevap veremedi.Arıza kaydı bıraktık.Öğlen tekrar aynı adam geldi hız testi yaptı yine 40-50mb gördük.Adam normal bu hızlar dedi.Bende kardeşim ben işten 6 dan geliyorum 12 de yatıyorum bana 6 saat internet lazım öğlen hızı ne yapayım dedim ozaman baz istasyonu talebinde bulunun dedi? Turkcell kadar illet bir firma yok gerçekten.Alt yapım yok,Bölgemde TT baz istasyonu arızalı (4.5G Full çekip 1-2 mb internet veriyor sabah akşam aynı ) Turkcell full çekiyor fakat durum ortada.

  • Bulunduğum bölgedeki altyapının berbat olması sebebiyle superbox tarzı bi sisteme geçmek istiyorum fakat görünen o ki kimse memnun değil superboxtan. Bunun bir alternatif sistemi yok mu? Telefondan internet paylaşımı da çok şarj yakıyor. Başka çözüm lazım..

  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt

    Ben memnunum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zopik Z kullanıcısına yanıt

    Hangi paketi/tarifeyi kullanıyorsunuz?

  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt

    15 mbps sınırsız tarifedeyim. Taahhütten dolayı 1000₺.

    Köydeyim, başka çarem olmadığından kullanıyorum ama bir sıkıntı da yaşamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt

    Bölgede 8Mbps ADSL bile varsa başının üstüne koy buna bulaşma. Hiç altyapı yoksa (bizdeki gibi) kullanabilirsin hiç yoktan iyidir ama biraz çileli 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1-2 aydır şöyle bir problem yaşıyorum. Köyde superbox var kamera vs için internet sürekli gidiyor ve modemi aç kapa yapmadan kesinlikle gelmiyor. Bazen 1 hafta sorunsuz çalışıyor bazen 2 hafta bazen 1 gün. Uzaktan da erişimim yok o kadar yolu gidip kapat aç yapıyorum şaka gibi.

    Müşteri hizmetleri arıyorum modemi kayıtlı adres dışında kullandığınız için yardımcı olamayız diyip işin içinden çıkıyor. Sen böyle mi pazarladın malını her sorun olduğunda oradan çıkarıp kayıtlı adrese mi getireceğiz

    Hız şikayetim yok diyorum ayrıca 5 aydır düzgün kullanıyordum son 2 aydır problem var ve problem hızla bir alakası yok çünkü stabil çalışıyor çalıştığında ama anlatamadım. Kesinlikle pişmanım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 31 Mart 2024; 3:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt

    Zaman ayarlı priz alabilirsiniz. geceyarısı 5 dk elektriği kesip tekrar açsa çözülür sanırım, resetlenmiş olur. Ya da günde 2 kere de yapabilirsin eğer internetin gidip gelmesi senin için sorun olmayacaksa.

  • OzgurUa kullanıcısına yanıt

    Hocam öneri için teşekkür ederim değerlendireceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt

    Bulundugunuz yerde hizmet veren firma varsa wireless fiber denen, baz istasyondan dogrudan internet alabilirsiniz. Bana da superbox 2Mb hız normal deyince iptal edip bunu aldım. 30 download, 5 upload için, sınırsız, ayda 400lira ödüyorum. Siz de cevrenizde bu hizmeti veren firma araştırın.

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt

    Neyi aldınız hocam? Bir de wireless fiber derken o ne demek oluyor biraz daha açar mısınız ?

  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.