Bunlar var ya tam cakal. Yedeklilik icin bir superbox aboneligim vardi. Ocak ayinda bir sekilde otomatik odeme talimati gerceklesmemis ancak sonrasinda odemelerde sikinti olmamis. Gece bir mesaj geldi iptal olan aboneliginize ait cihazinizi 10 gun icerisinde teslim etmeniz gereklidir seklinde. Sasirdim ne oluyor diye. MH aradim dedim benim herhangi bir iptal talebim olmadi. Demesin mi Ocak ayina ait bakiyeden oturu aboneliginiz iptal edilmis. Dedim madem oyle bana oncesinde herhangi bir sekilde bilgilendirme yapilmadi. Mesaji gelmistir diyorlar yok oyle gelen giden bir sms de yok telefona gelen. Dedim neyse borcumuz odeyelim ugrastirmayin beni cihaz teslimi icin iptali iptal ededim. Yok onu da yapamiyorlarmis yeniden abonelik actirmak gerekiyormus. Muhtemelen 10Gbps sinirsiz aboneliklerden ellerinden geldigi sekilde kurtulmak istiyorlar da boyle bir yola giriyorlar yazik. Iptal oldugu da iyi oldu sanirim bir daha da bunlardan abonelik yaptirmam. Elindeki sinirsiz aboneligi korumak isteyen dikkat etsin boyle durumlara. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maegline -- 2 Mayıs 2023; 13:46:49 > |