|
ikia araç sipariş geçtim çetaş kendin ödeyeceksin dedi doğuş ben ödeyeceğim dedi benim bugüne kadar gördüğüm satıcının ödemesiydi. |
|

buraxx06
,
cengineer06
,
marcelo05
,
19721974
,
Adros
,
xyz35
,
THELIONKING
,
mustekin77
,
feedbackx
,
The_BUTZ
,
MKRV0B5AOE
,
Serdem1903
,
hacidayi
,
jacop52
,
m@spir
,
cengineer06
,
Grimp
,
Euphrates09
,
raynor15
,
msonerb
,
m.k.o.
,
congman
,
kalekale
,
themertd
,
themertd
,
mustekin77
,
pyrzms
,
kanizares20
,
oruc1
,
rodrigoramirez
,
ahmetlal
,
Master-Z
,
ArchAngeL07
,
freecroww
,
golfra200fl
,
huseyinkarabal
,
huseyinkarabal
,
eXPLoSioN26
,
casparza
,
skoralp
,
Jon doe
,
Hazan
,
dev48
,
ChemtraiLs
,
Jackall_007
,
okirgil
,
kontin
,
eternelle
,
Fsm0066
,
petrolhead07
,
EsKLee2626
,
knyvs
,
tshb
Daha Az
57 Mobil,
1 iOS
Popüler Konular listesinde
|
ikia araç sipariş geçtim çetaş kendin ödeyeceksin dedi doğuş ben ödeyeceğim dedi benim bugüne kadar gördüğüm satıcının ödemesiydi. |
|
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam faturanıza bakın. Doğuş oto, Borusan, Mercedes ve Togg araç fiyatının üstüne ekstra mtv'yide eklerler. Yani mtv'yi sizden alırlar ve sizin yerinize öderler. Diğer markalar size sadece araç bedelini fatura keser üstüne 5-6 bin tl ruhsat ve tescil parası eklerler bu durumda mtv'yi siz ödersiniz. Aynı hesap 0 faizli krediler içinde geçerlidir, bir marka sıfır faiz kredi verirse ya o krediden zararını ekleyerek fiyat yazar. örnek doğuş oto seat'ta 75 bin tl farkla 315 bin kredi veriyor 6 aylığına halbu ki siz zaten 6 ay ihtiyac kredisi cekseniz o faizi bankaya ödersiniz. Yada peşin fiyatına size 200-300 bin kredi veriyoruz derlerse bilin ki o fiyata o kredide ki zararları yedirilmiştir. |
|
Bilmediğimden soruyorum, kapora yerine tüm parayı vermiş olsaydınız da farkı isteyecekler miydi? |
|
Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
|
|
O zaman arac gumrukten cikmis ve fatura kesilmis olurdu ve istemezlerdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 17 Aralık 2025; 15:28:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Akaryakıt fiyatlamasında Ukrayna işgali sonrası petrol fiyatı ile bağı koptu. Bizde akaryakıt fiyatları İtalya Genava rafineri çıkışına göre belirlenir. Avrupa özellikle motorinde net ithalatçı. Ukrayna barışı olu, Rusyaya yaptırımlar hafiflerse Akdenizde akaryakıt fiyatları düşecektir. Son bir haftada gelen 2 benzin, 1 motorin indirimi Ukrayna barış ihtimali. Tüpraş da borsada bu sebeple sert satılıyor, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Arkadaş sanırım yapılanın yanlış olduğundan bahsediyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cars36 -- 17 Aralık 2025; 14:11:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
benim de arada girmemezlik yapıyor fakat sonra kendi kendine düzeliyor |
|